Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Abi fizik kurallarindan gideceksek, kara deligin seni sadece bir arada tutmayacagini, paramparca edip parcalarinin birkismini etrafa sacacagini, charge'layan Reinhardt'i Ana ile uyuttugunda aniden durup geriye dusmeyecegini, harekete devam edecegini, ayni sekilde charge'layan Reinhardt'i hook'ladiginda hizini arttiracagini, Hog'un tumden dumduz olmasi gerektigini, Zarya'nin shield'inin Pharah'in dislocate'ini absorbe edememesi gerektigini, Hog'un ultisinin Rein'i kalkani acsa bile geri firlatmasi gerektigini falan da ekleyelim senaryoya, oyle tartisalim :)
Sosyal ağlarda paylaş

hog'un ulti'si kalkanlı rein'ı da itiyor ya bu arada, itmiyor mu? duvarlarda tavanlarda falan sekiyorum. gerçi mal gibi CHAAAARGEE'layasım geliyor onu görünce, kalkansız şekilde geri ve yukarı uçuyor da olabilirim sdf (edit: tamam itmiyor şimdi gözümde canlandı. mal gibi charge'lıyorum, orası sabit :D)

neyse konuya gelirsek önemli olan KARA DELİK olması değil de ulti olması. ilk bunu düşünerek yazmıştım aslında ama sonradan olayın gidişatını düşününce fizik saçmalığı da gözüme batmıştı.

dandik teneke vs KARA DELİK yerine cooldown'lı dandik skill vs ulti diyeyim, o daha doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet quick play da kavga ediyor doomfist için anlamış değilim yani. Ama şu olayı fark ettim zarya ile shield açtığında ultisinden damage alıyorsun gene yani. Umarım bunu düzeltirler geçen ulti attı tam zıplarken shift bastım damage yedim 40 charge aldım saçma geldi yani. Başkası da karşılaşmış olabilir bu tarz durumlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

lunatari said:

orisa'nın shieldına kesinlikle nerf gelmeli. o shieldın arkasına kurulmuş bastion'a birşey yapamıyoruz abi. orisa çok hızlı shield açıyor.

Bazi map'lerde oyle cidden ama yeterince ugrasinca iniyor. Sonrasinda o Bastion'i o shield arkasina gecirmemeye bakiyo bi nevi. O yuzden nerf'lik bir durum yok sanki ama esas nerf Doomfist'e gerekiyor. Aim'i azcik iyi olan kacamiyor direkt charge'dan. Reinhardt charge'i falan kesiyordu en son Doomfist. Komik baya.

Bir de onceki mesajlarda yakindigim bug'lari giderirlerse cidden mutlu olcam.
Sosyal ağlarda paylaş

doomfist rein'ın charge'ı kesiyor aynen. iki rein'ın birbirine charge'laması gibi ortaya bok çuvalı gibi yığılıyor ikisi de. karşı takım da daha ayağa kalkamadan indiriyor. kendi takımın da doomfist'i indirse 1'e 1 pick ama biri dps, diğeri takımı onsuz gg olan reinreis.

charge'lamayıp ölmeyeceğine güvensen (ve ölmesen) bile geriye ya da sağa sola falan uçtuğun için takımı koruyamıyorsun.

hani widow'la falan charge'lamasına engel olmak lazım dicem de kendi rein'ı arkasından bileylenen doomfist'e tek çare flanker. ama ben flanker olsam dps değil healer kovalarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Tim said:

-Deno- said:

rein ile zaten tanrı gibiydim, şimdi bi de buff gelmiş. insanların eğlencesi bozulmasın diye oynamıyorum ow bu arada, göz yaşları ile uğraşamam.

ahah. ulan Deno, hic gulecegim yoktu.

gül kardeşim gül, biliyorsun tanrılar kendini insanlarla kıyaslamaz.

2800 SR'la ne tanrisi lan sincap diye dalga gececektim ama iyiye iyi demek lazim simdi. Guzel gorunuyo adamin Reinhardt statlari. Bi biz goremedik ayri :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...