Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 hayalleri 3500 gercekleri 2500 olan arkadaslarimizi kutlar yeni sezonda basarilarinin devamlarini dileriz asdffds haftasonu girilmez comp dedim inanmadiniz bak ne oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 haftasonu diye degil de sezon sonuna dogru troll artiyor galiba. toggie said: yeni sezonda placement'tan sonra yeriniz belirlenirkern onceki sezonun max sr'ine mi bakiyor yoksa bitirdiginizde neyse o mu? sunun cevabini bilen var mi? bu hesaptaki math hala cozulebilmis degil di mi tam anlamiyla? elitist jerks gibi bi olusum var mi ugrasan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 valla bissuru video var 3500 sr la girip 10 mac kaybedip 3600 cikanlar, 10 mac kazanip lig dusenler falan filan sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 cancerwatch olmuş oyun resmen hafta sonu 5 oyun attım, 5 inde de troll vardı. fuck this shit adam hanzo alıp, karşı takımın spawnunu kampliyor bot gibi ölüyor hanzo wtf çekiyorsun tracer'a dönüp, yanlarına teleport olup dans emote spamlıyor tam böyle yumruğu bir taraftan sokup monitorün diğer tarafından çıkartmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 5 de 5 hanzo bu arada. sekmedi yani. 1 oyun trollsüz denk gelmez mi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Blizzin 1v1 olmayan her oyun böyle ya Gerçi wowdaki klas dengesizliklerini 1v1 pvp çatısında sayarsak orda da boktular doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 comp degilse girdigin oyun, gecen hafta free weekend vardi. quick play'deki amelelerin cogunu onlar olusuruyodu, bugun bitmis olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Ben bütün haftasonu oynadım, bahsettiğiniz adamlara denk gelmedim lel. Yalnız bayağıdır oynamıyordum, ilk 5-6 oyun beni troll sanmış olabilirler. Sonra Soldier, Roadhog ve Zenyatta'yla tekrar akmaya başlayınca sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ben lvl 65 falanım bingildakin dediği gibi birşeye hiç denk gelmedim yahu. bi kere mei ile çıkışları kapattı herifin teki noktayı ele geçiremedik anasını satim. ama yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 bu arada ben bu oyunda daha iyi olmak istiyorum lan. düz oynaya oynaya iyi olur muyum guide muide bakıyor musunuz bir el atın. main soldier oynuyorum uzun süredir. burst fln kasıyorum iyileştim sanki. orisayı keşfettim geçenlerde o da bağımlılık yaptı baya ama. inb4 soldier'ın noobluğuyla ilgili espriler çok seviyorum abi taramayı ben fps'lerde ya asdf zenyatta oynadım baya ama tarayasım geliyor bu da bonus karikatür http://i41.tinypic.com/2dj9vzc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ne guide'ı olm ya. nerde duracağını bil, kimi ne zaman punish'leyeceğini bil, hangi hero hangi hero'nun counter'ı bil tamam işte. sonra da müslüman olup her gece 'allahım lütfen bir sonraki gün takımda hiç olmazsa 2 tane düzgün adam olsun' diye dua et. gm'ler falan öyle oluyor yoksa iyi olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 soldier, reinhardt, ana gibi hero'ları oynarsan zaten baştan 'DROP'LA ONU' haykırışlarına kurban gitmiyorsun, hemen hemen her map'de oynanabilen hero'lar bunlar. soldier'ı iyice geliştirmeye bak hepten. orisa meh bir hero bence. tank oynamak istiyorsan en son kasmaya değecek tank bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 off season compta 3k ortalamayla oyun buluyo. BU BIR ISARET MI YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 orisa karsida pharmacy varsa alinacak hero. AMA BAZILARIMIZ REINHARDT'TA INAT EDIYORDU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Black-ice said: bu arada ben bu oyunda daha iyi olmak istiyorum lan. düz oynaya oynaya iyi olur muyum guide muide bakıyor musunuz bir el atın. ahah dinleme sen Deno'yu. GM oyunlarini falan izle youtube'da, millet kime karsi ne yapiyo, ne zaman neyle bas edemeyince neye degisiyo, kabak gibi ortada mi geziyo yoksa paso kacabilecegi yerlerde mi duruyo ona bak, bir yerden sonra oturuyo taktikler az cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sevgili timuçin, yaşlandıkça okuduğunu anlamamaya başladın sen. -Deno- said: ne guide'ı olm ya. nerde duracağını bil, kimi ne zaman punish'leyeceğini bil, hangi hero hangi hero'nun counter'ı bil tamam işte. sonra da müslüman olup her gece 'allahım lütfen bir sonraki gün takımda hiç olmazsa 2 tane düzgün adam olsun' diye dua et. gm'ler falan öyle oluyor yoksa iyi olamazsın. şimdi benim yazdığım ile senin yazdığını bir karşılaştırıp, 300 kelimeyi aşmayan bir essay yaz bana. nigga seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 E nasil bilecek adam oturup izlemeden, ornegini gormeden? Muneccime mi vericek? Guide dedigin illa eline alip okuyacagin bisey olmak zorunda degil, izledigin video da guide yerine gecebiliyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 tabi ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 youtube victorq subscribe. sonra hayatini sorgularsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 video izlicek tabi ki abi, guide'dan kastım şunlara gerek yok, http://overwatch.guide/ hots gibi oyunlarda falan iyi bu icy veins ayarı guide'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 su kanal fena degil https://www.youtube.com/watch?v=jbP1lOCIJQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 sağolun ya bakayım bunlara. biraz baktım guide ama lan oynarken unutuyorum hep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Surefour Seagull Aimbotcalvin Spree Kephrii Harbleu takip ettigim streamer'lar. Surefour en keyif aldigim, baya eglenceli oluyo yayinlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 https://www.twitch.tv/dafran bunu izle =) hayattan soguma garantili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 kanala girdim solda swebliss diye bi kanal önerdi baktım memikli bir ablamız. googleda arattım daha detaylı sonuç aldım. teşekkürler miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar