di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dynun said: Bugün GMT+0 ile saat 21.00'de doğuya bakın. Daha once kebapciya goturdugum Ingilizlerden biri "we need to catch up!" sonrasi "are you up for Turkish?" diye devam ederek kebap vaktinin geldigini belirtti, aksam kebaba dusucem ama bi ihtimal yetisirim. Yetisemezsem de yemek agir geldigindendir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Black-ice said: goldbären said: benim 2200 sr. geçen di'ye firent attım almadı. esh gibi uyduruk kübürbaz soldierlarla uğraşmayacaksınız halbuki tanısanız.,, bana da at oynayanlar eklesin Blackice#22590 dinan ve di lere takılıyorum bi kaç gündür ama herkesin bissürü yıldızı var benim level daha 51 ve kıskanıyorum. diğer arkadaşların nickler farklı bilemiyorum kim ama öğreniciğim. Dynun -> Dynun Thardas -> Ben Eshreff -> Esh Gladmir -> Gladmir Modafhar -> Forum disi Walrus -> kingpelvis Rahan -> Rahan (foruma takilmiyo yillardir) Sharky -> sharky Dragonfire -> Dragonfire baska da kalmadi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Denoran#2525 2800 sr altı eqlemesin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 eyvallah di görenlerle ekleşelim atalım güzel oluyor bıktım 12 yaşında çocuklardan iyi geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Abi niye hiç GM yok patide? Herkes 3k altı lan dram resmen. Hayvan gibi FPSciler vardı noldu onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 senin oyunu birakma sebebinle ayni. main pharah olmama ragmen oynayamiyorum, millet dps'e kitlenip cikmiyor. support/tank gelistirdim ama bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ben bi 2k görsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 nerdeyse yarınız kadar sr var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 xunn said: Abi niye hiç GM yok patide? Herkes 3k altı lan dram resmen. Hayvan gibi FPSciler vardı noldu onlara? abi buralarin otistik gameri sen degil miydin, sen lead olucan iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dynun said: Bugün GMT+0 ile saat 21.00'de doğuya bakın. benim mesai bitti beklerim yemek sonrası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 xunn said: Abi niye hiç GM yok patide? Herkes 3k altı lan dram resmen. Hayvan gibi FPSciler vardı noldu onlara? olm önce 4chan ekibinle oynadın hep, sonra da küstün gittin. gel kanser sr'dan kurtar bizi paşa paşa oynayalım yani. 2900'e kadar dayandım işte solo que ile. miraul senden iyi tracer diye mi bıraktın anlamadım ki. bak gene turnuva var, beygir gücü rising hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 http://overwatchsampiyonasi.com/ Annen takımı kurulmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ben leş tracerim kavga cikarmayalim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dragonfire said: Dynun said: Bugün GMT+0 ile saat 21.00'de doğuya bakın. benim mesai bitti beklerim yemek sonrası =) abi dun sanırım beraber oynuyorduk senın battle id ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dragonfire#2386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ekleyin beni ama pc yok internet yok 3 ay sonra cevaplarım invite ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 di said: Black-ice said: goldbären said: benim 2200 sr. geçen di'ye firent attım almadı. esh gibi uyduruk kübürbaz soldierlarla uğraşmayacaksınız halbuki tanısanız.,, bana da at oynayanlar eklesin Blackice#22590 dinan ve di lere takılıyorum bi kaç gündür ama herkesin bissürü yıldızı var benim level daha 51 ve kıskanıyorum. diğer arkadaşların nickler farklı bilemiyorum kim ama öğreniciğim. Dynun -> Dynun Thardas -> Ben Eshreff -> Esh Gladmir -> Gladmir Modafhar -> Forum disi Walrus -> kingpelvis Rahan -> Rahan (foruma takilmiyo yillardir) Sharky -> sharky Dragonfire -> Dragonfire baska da kalmadi sanirim Samaella = samaella Üzüyonuz beniiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ben 2580 nin ustunu gormedim sanirim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 sadece 4 maç streak yapmam gerekiyor. sonra diamond. hnnnnnnnnnnnnnnng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 öyle durumlarda hep golda silvera düştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 -Deno- said: sadece 4 maç streak yapmam gerekiyor. sonra diamond. hnnnnnnnnnnnnnnng Mirayla atiyoz da duzgun rein yok hala. Sen lazimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Namessar said: Ben 2580 nin ustunu gormedim sanirim daha aa sen oynuyormusun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dragonfire said: Dynun said: Bugün GMT+0 ile saat 21.00'de doğuya bakın. benim mesai bitti beklerim yemek sonrası =) lan gmt+0 21.00 e 30 dk var daha. bende diyorum nerede kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 utterable#2885 ekleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 31256498 kişi yazmış kimse yok. dinanla baş başa oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar