Aceace Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: Console faglarin ve bebelerin oluşturduğu community. İşte budur. Tamam sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 lel adam cod ile bf ile mobA türünü karsılastırıyo şaka sanırım? mobanın hype ı twitchten geliyor oynanmasını, devam edilmesi, güncel kalmasını sağlayan şey izlenmesi + turnuvaları cod dediğin oyunun zaten her sene yenisi çıkıyor, öyle bir derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 en çok izlenen oyunları only pc olan twitch nasıl konsolfag oluyor ya ? hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 lolse hypein twitchten gelmek zorunda olabilir de, arkanda valve, blizzard olunca gerek yok, adamlar espn'den turnuva yayinladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Aceace said: İşte budur. Tamam sustum. ya adam outdated fln diyip belli etti seviyesini, suç sende cvp veriyosun asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 izlediğim şeyi taklit etmek için oynuyorum, o yüzden güzel oyun diye savunmak bayağı değişik yalnız ya sadfsd hots gayet iyi bir oyun. son dönem blizzard'dan beklenmeyecek kadar iyi hemde millet izlesin de yorum yapsın diye oyun yapmıyor adamlar, oynasın diye yapıyor. oynayıpta pişman olan adam sayısı da 1/100 falandır. gerisi tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 İzlediğin şeyi taklit etmek için oynamazsın. Oynarsın. Oyunda yaptığın "şeyler" aslında daha iyi yapanların ucuz birer kopyasıdır. Hepimiz nasıl olduysa küçükken Hagi, Alex, Hakan Şükür, Rıdvan falan olduk. Tamam arada Maradona Pele olanlar da oldu. Ben Pele'ye yetişemedim mesela. Ne demek istediğimi çok iyi anladın hiç anlamadım ayağına yatma :) Adamlar izlesin diye değil oynasın ve oyuna para harcasın diye oyun yapıyorlar ancak yeni oyuncunun oyuna gelmesi için en büyük araç oyunu izletebilmek. İzletemiyor. HotS'a çok umut bağlamıştım. Tychus, Illidan, Lili ve Tyrande'yi goldla alacak kadar da oynadım aslında. Baydım bıraktım. 500-600 gold duruyodur hala :D @Daesu. Kabul benim hatam. Argüman istedi sundum. Haklıymışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Daesu said: Aceace said: İşte budur. Tamam sustum. ya adam outdated fln diyip belli etti seviyesini, suç sende cvp veriyosun asdsad Ne seviyesi ? He pardon tabi siz hala denyı savunan tiplersiniz dimi gözünüzü seviyim warcraft 3 dota sı oynamayı devam edin. Oyunculukla alakası olmayan 2-3 yeto gelmiş f2p olarak AAA kalite tasarlanmış ve denge + kalite + map yeniligi + homezonije olarak cok iyi olup daha da icerik olan oyunu 2 kelimeyle eleştiriyor. Yoo oyun kötü. Twitchte izleyeni yok kötü. Asdf komiksiniz ya kahvede oturan yarali parmağa işemeyip, sağa sola b.k atan kekolar gibi :d. Twitchte az izleniyor bence oyun kötü. Ayrıca bence hots sağlıksız çünkü içinde et yok. Asdf kimlere laf anlatıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Aceace said: İzlediğin şeyi taklit etmek için oynamazsın. Oynarsın. Oyunda yaptığın "şeyler" aslında daha iyi yapanların ucuz birer kopyasıdır. Hepimiz nasıl.... Heee heee herodot cevdet bitarafindan özlü söz ve kuram üret. Günün sözü: Twitchte az izlenen oyun kötüdür. Bitti. Öff ne progress 2 lık lili fln ahahaha. 2 tane 10k lik hero alicak kadar oynamışın ki oyun zaten en başta golda boğuyor Edit: ayrıca sizin gibi "low" lar için anektot hots 6. Most vieved mesala şuan ve ilk 10 dan düşmüyor artık ek olarakta ezik dota2 nin ilk ciktiginda senelerce twitchin ilk sayfasina gelemedigini gorduk demekki dota2 cöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Double post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yaw moba hiç ilgimi çekmiyor hiç de oynamadım ama sonuç olarak oyun moba dünyasına bir blizzard oyununa kıyasla gayet ağır bi şekilde girdi. hızlı bir giriş falan olmadı. neyin tartışması bu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Tartışma şu: Adamların pro gamer gibi sadece 2 kelimeyle oyun kötü yeaaa diye kolayca kendi doğru düzgün oynamadan beğenmedikleri oyunu genellemeleri + twitchteki izlenme oranınıyla oyunun iyi kötü olduğuna karar vermeleri. 10 yıllık communitysi oturmuş mobayla karşılaştırarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Edriel said: Aceace said: İzlediğin şeyi taklit etmek için oynamazsın. Oynarsın. Oyunda yaptığın "şeyler" aslında daha iyi yapanların ucuz birer kopyasıdır. Hepimiz nasıl.... Heee heee herodot cevdet bitarafindan özlü söz ve kuram üret. Günün sözü: Twitchte az izlenen oyun kötüdür. Bitti. Öff ne progress 2 lık lili fln ahahaha. 2 tane 10k lik hero alicak kadar oynamışın ki oyun zaten en başta golda boğuyor Edit: ayrıca sizin gibi "low" lar için anektot hots 6. Most vieved mesala şuan ve ilk 10 dan düşmüyor artık ek olarakta ezik dota2 nin ilk ciktiginda senelerce twitchin ilk sayfasina gelemedigini gorduk demekki dota2 cöp. dota 2 zaten çöp, shit tier mmr ve 1-2 ayda bi yapılan major değişiklikler de sırf hero metalarını değiştirmek için. developerların öncelikli amacı "para para para" o yüzden 2 günde 1 update gelip yeni item koyuyolar markete. warcraft 3 dotası oynanış olarak halen ezer. bi hotkey helper kullanmak lazım ekstra, başka hiçbişeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Hots'un en büyük problemi objectivelerin çok önemli olması. Takımda 1 kişi yapmasın görevleri daha ilk dakikadan gg. Karşı takım 5 kişi görev yapıyorsa setupları ne olursa olsun yenemiyorsun. Bu durumda insanları oyundan soğutuyor. Görevler bu kadar önemli olmasa daha çok oynanırdı bu oyun. Neyse konu çok dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hots competitive özelliği sıfır olan, millete de muhtemelen parayla stream yaptırılan bir oyun. grubby falan yapıyordu stream baya da mutsuzdu eleman. tutmadı işte. tutmayacak da. oyun yerine skin kasan mount kasan, bunları satalım da para kazanalım diyen adamlar güzelim heroların içine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Hearthstone'a da çok rng, basit vs. deniyordu yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hearthstone'un her gün 20 tane turnuvası yapılıyor. en son ne zaman turnuva yapıldı hots'ta? ve o turnuvaları kaç kişi izledi. mesela trollden'in videoları kaç kişi izliyor, hots videolarını kaç kişi izliyor. bir oyun çok "güzel" olsa da insanlar oynamadıktan izlemedikten sonra manası yok. ki arkasında blizzard olan bir oyun iyi tanıtılamadı yeaa, teknik eksiklikleri vardı yeaa diye de eleştirilemez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Hearthstone release olmadan kaç turnuva yapıldıysa okadar. Ama bi dakka hots daha release olmadan bile turnuva yapıldı bir de oyun geçen gün release oldu di mi ? doğru. Hala izlenme diyor ya 8 yaşında günde 5 saat twitchten minecraft izleyenlerden bir farkınız kalmamış hayatınız twitch olmuş. Bişey izliyceksem sinema / filim izlerim. Oyunu da oynarım. He büyük turnuva olur 2-3 bakılır eyw da... http://i.imgur.com/9LB0m6Q.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hots aylardır oynanıyor. oynamak isteyen için zibilyon tane beta key bulunabiliyordu. tarihin en çok beta key'i dağıtan oyunudur herhalde. oynamak isteyip oynayamayan bir kişi olmamıştır. hs betayken 20 kat fazla oynanıyordu hots'tan hiç karşılaştırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Saçma sapan konuşma ya Dota2 de betayken doğru düzgün turnuvası olmadı hs de betayken olmadı. Oyunun beta keyinin bulunmasıyla ne alakası var. Betayken genelde neden turnuva olmaz çünkü yapımcı oyundan emin olduğunda release adı altında pazarlamaya geçtiğini ilan eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 blizzardın patlayacak oyunudur hots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 niye patlasın yahu. adamlar farklı bir kesimde penetrasyon yapmaya çalışıyor zaten. dota2'den veya lol'dan pay almaya kasmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 hots baya iyi, dota ve lolden de daha rafine ve eğlenceli tek sorunu blizzard'ın yaratıcılıktan uzak boktan ve tembel bir firma olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 neyse abi görünür zaten neyin ne olacağı. "bence" hiç bir zaman çok tutulan oynanan bir oyun olmayacak hots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Heh bak sparkın dediğine katılıyorum bir abathur farklı hero yaratıldı yani yoksa hero olarak yaratıcılık şuana kadar yok ama rafine oyun. Böyle druid shapeshiftli fln birşeyler bekliyorum umarım yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar