Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bu arada mouse u rma ladim su an dandik mousela oynuyorum, mercy ogrendim aimsizlikten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 µh said: 3000nin altında nasıl kalıyorsunuz, her sezon solo girip 15 maç atıyorum diamond olup çıkıyorum lan vay nooblar başıma bişey gelmeyecekse ben de soldier 76yla 20 maç falan oynayıp diamond olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bwn mercy hiç oynamazdım elektrikli süpürge ile mutfağa ait olduğu için ama çok garip bi kafası varmış ya bipbip roadrunner gibi köşe kapmaca baya keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 mercy son patchten sonra direk meta zaten. o 2 saniye invullamasi... anlayamazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 doom fist leak gibin kaynak maynak yok bam bam bam ben de bi feys grubunda gördüm http://i64.tinypic.com/2a61d9i.jpg https://www.youtube.com/watch?v=yCQVlxmk6CI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 doomfist i öyle kolay çıkarmazlar gibi ya araya 2-3 tane daha hero sıkıştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Deno temsili https://www.facebook.com/OverwatchCavalry/videos/1451545704866719/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 aşağı yukarı böyle oynuyorum rein'la ama volskaya'da buna senkronize olacak takım arkadaşlarına daha denk gelmedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 rein olmasa aimsiz plebler napardı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 rein'ın firestrike'ını senin soldier'ın ya da mcree'nin bir şarjörü ile isabet ettirdiğinden daha fazla isabet ettiriyorumdur, rahat ol kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Abi bu kadar pocket ederlerse tabi böle olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 -Deno- said: aşağı yukarı böyle oynuyorum rein'la ama volskaya'da buna senkronize olacak takım arkadaşlarına daha denk gelmedim sdfs =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Karsisi o kadar kotu ki , soldier yerden sikiyo falan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 silver ve gold ligde herkes aşağı yukarı böyle oynadığını sanıyor :D :D :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yahu competetive oynayan herkes takımla mı oynuyor burada tek çok oynayasım var competetive ama açıkçası kim gelecek salak mı gelecek diye telaş yapıorum girmiyorum hiç. salak dediğim hani ben de pro değilim ama şimdi takımda tank yok gidip genji fln alıyor adamlar. öyle salak. hadi ben main zenyatta oynuyorum ondan heal sıkıntısı olmuyor ama yine de tek başına yeterli bi healer da değil zenyata. özeniyorum da geçen girdim yine iyiydik ama dövdüler eyvallah da kurdeşen döktüm lan stres yaptım en iyisi quick play dedim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 aha işte kanıtım da geldi, esh'ciğim her gün görüyor neler yaptığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Black-ice said: yahu competetive oynayan herkes takımla mı oynuyor burada tek çok oynayasım var competetive ama açıkçası kim gelecek salak mı gelecek diye telaş yapıorum girmiyorum hiç. salak dediğim hani ben de pro değilim ama şimdi takımda tank yok gidip genji fln alıyor adamlar. öyle salak. hadi ben main zenyatta oynuyorum ondan heal sıkıntısı olmuyor ama yine de tek başına yeterli bi healer da değil zenyata. özeniyorum da geçen girdim yine iyiydik ama dövdüler eyvallah da kurdeşen döktüm lan stres yaptım en iyisi quick play dedim yine. quick play'de 7-8 tane kız arkadaşım oynuyor onlara takılabilirsin ;) tabi gerçek erkek isen competitive diye bir mod var ona gelmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 7-8 kız arkın overwatch mı oynuyor vay arkadaş. tek girmek istemiyorum işte. aylar önce buradaki bazı arklara katılacaktım ama işlerden giremedim. alsın biri beni takımına :( main zenyata oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 dün güzel yenildik elimize sağlık arkadaşlar. Sanki 3rd party bir şeyler kullanılıyor veya smurfler bize denk geldi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 abi aklina hic "bizim kotu olabilecegimiz" geldi mi :D simdi her karakterle oynayamiyoruz eyvallah. ama karsida gree+soldier+orisa varken pharah alinmaz. karsi takim mei orisa gree rein mercy lucio iken bizim dva+zarya kombolamamiz gerekiyodu. hadi onu yapamadik sombrayla kalkan hacklemek gerekiyodu. hani onu da yapamadik iki tank bastion koruyup delmek gerekiyodu. o da olmadi widowla gree ve mei avlamak gerekiyodu. simdi egri oturalim dogru konusalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 compda bi karakterle iyi olman yetmiyo en az 3-5 karakterle bisiler yapman lazim yoksa 3k uzeri zor yani. mesela deno surekli rein oynuyo ama aslinda cogu mapte dva+zarya gerekiyo artik. rein in shieldini siliyolar cunku iyi soldierla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ozellikle ben mercy oynarken power up ladigim zaman dd leri kalkan falan dayanmiyo. ama dva oyle degil. evade oyundaki en pis skill. bir dva iki genji uc zenyatta ultisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 anaa eşref sen miydin lo :D ya kötü oynamakla alakalı değil ne biliyim adama lvl 100 olmamış düşük ratingli bir adamdan beklenmeyecek aim ve dodgelar oluyor. Son maçta mesela mcree ulti açtı hepiniz onun karşısındaydınız, ben balkondan arkalarına dolaştım, herif arkasını döndü ulti ile beni öldürdü. Kendimi belli etmediğime emindim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 abi adami uiltisi acikken hs leyemiyosan sorun orada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 kafaya 4-5 kursun ya da 2 kursun+roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar