-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 kötüymüş rein'ınınız yapacak bir şey yok. gerçek erkek olmayanlar neden oynamaya çalışır ki tank ile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 wannabe rein'z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Xenus said: https://www.youtube.com/watch?v=XgdUGxf_x3o dayyum gōrl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 -Deno- said: kötüymüş rein'ınınız yapacak bir şey yok. gerçek erkek olmayanlar neden oynamaya çalışır ki tank ile zaten. Senin gibi hello kity tier aime sahip olup kalkana basılı tutmak dışında bir sey beceremiyor olabilirler Oooouuuuuvvvvv ne gomdum sdfsgs Bu aksam gel de gercek erkek gibi oynayalim Rankin yuksek diye bizi begenmiosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 benim rein ile firestrike'ım sizin soldier ile aim'inizden fazladır olm. oynarız oynamasına da referandum günü doğum günüm, o yüzden bugün yarın kutlamalar şenlikler olacak. girebilirsem invite atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Cok mu popisin olum sen sdfsf Wow'da ilk Mr.Popularity achisini mi kazandin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 bug var bu arada. payload harekete geçmeden 10 saniye önce tracer ileri koşup kapının dibinde durduğunda payload harekete geçtikten sonra yolda spawn olması gerken hiçbir şey spawn olmuyor, yürüye yürüye gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Bana sürekli eski skinler çıkıyor yeni kutulardan =( hani baya güzel legendary attı ama belki 10-15 kutu açtım bir tane yeni skinlerden çıkmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 benim gibi gozleri yananlar icin bir ud taksim girmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bu akşam legendary mod zorlamak isteyen var mı ya, publictekilerle yapamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 3k alti legendary zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 battleneti hearthstone arayüzü olarak kullanan 1900 ratingli iki arkadaşla legendary yaptım ben lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 genji skinim eksik kaldı gerisi tamam bu sezondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Nerdedin lan kac gundur, degisik? Baska takim mi buldun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 yok ya satmam öyle başka takım için. aydına geldim de oyuna pek giremiyorum salı dönüyorum geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 yalan soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Support ile oynarken daha mı az sr veriyor? Bu nedir arkadaş. Lucio ile maç kazanıyorum 11 sr veriyor soldier ile kazanıyorum 25 sr veriyor ee saçma???? Tesadüfen mi böyle denk geldi cidden bir dengesizlik var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 macta karakterin ozelliklerini ne kadar iyi kullandiginla alakali demek ki adamlar oynamis sen lucioyla arkalarindan parka gitmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ulti kullanimida etkiliyor, mercy ile reslemessen dusuk sr geliyor. oyunda kimse olmezse direk sictin, dusuk sr. iyi support olsanda blizz seni cezalandiriyor sadfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 hmm o zaman support oynamayız olur biter. Bune nedir arkadaş zaten rank atlamak zor bir de bunu mu çekicez. Support mainler oynasın supportu. Bu arada o 11 sr verdiği maçta yaptığım clutch heallerin boopların haddi hesabı yoktu arkalarından parka gitmedim yani ama önemli değil oyun böyle değerlendiriyorsa biz de ona göre oynarız bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 ya da senin sr in karsi takimin ortalama sr indan yuksekti o yuzden az gelmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 applev0dka said: Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden beni de sallamıyorlar :( abi maç yapmıyoruz, abi ratingin düsük diye açılmıyor oyun falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Tekrar denedim mercy ile oyun kazandım 18 sr verdi kaybettim 28 sr sildi. Soldiera döndüm her wine 23-24 sr veriyo support bitmiş geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 applev0dka said: Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden Comp yok mu diyosun, yok diyorum gidiyosun sdf Yasli bizim takim, "50 yasinda ne comp'u, ac bi quick nesemizi bulalim" diye dolaniyo hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar