xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 https://gfycat.com/FilthyHospitableDormouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Soldier'a ciddi nerf lazim ya, ekmegimle oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Soldier'ın op olmasından ziyade oynamasi en kolay hero olmasi casual adami bile delirtiyor. Instapick resmen pug'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Sorun soldier değil tanklar. Tanklar soldier'ı viable hale getiriyor. Dva ve Hog nerfünden sonra rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Aksine, d.va'nın shield'ının (ya da armor muydu neydi) azalmasıyla hog'un hook'unun line of sight bozulunca kopması soldier'ı daha viable yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Yoo, salak tanklar diger dps'lerin oynamasını engelliyordu. Tracer rahatlar, genji rahatlar, cree rahatlar. Mevzu soldier çok vuruyor değil, soldiersız tank indiremiyordun. Pharah çok tatlı bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 daha oasis oynayamadım dammit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Tüm roadhog mainlere gelsin ahahah https://youtu.be/SKQKzDV9yk4 Dva da allahından bulsun işte öküz gibi survivality vardı soktumunun robotunda iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 patch gelmedi ki daha? sabah dva'da hala 400 armor vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Gelicek yolda. O patch geldigi gibi top 500'üm net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 gold'dan platinum'a çıkmaya çalışıyorum. neredeyse her maç karşıma şu manzara çıkıyor: adamın biri hanzo ya da widow seçer. takım yeterince aggressive oynayamaz. uyarırsın adamı, "karakter değiştir" diye. "FUCK YOU NOOBS YOU ARE NOT MY BOSS". troller oyunu, kaybedersin. adamın biri 2 tank 2 healer 2 dps yok diye ağlamaya başlar, "THIS IS META YOU NOOBS, YOU DON'T EVEN KNOW THIS" felan. bu sefer o troller oyunu, spawn camp yapar felan. yine kaybedersin. ancak bunun alt seviye oyunculardan ziyade, üst seviye oyuncularda da görülebilen bi vaka olması daha da aptalca bir olaymış. blizzard şuna bi çare getiremez mi anlamış değil. https://www.youtube.com/watch?v=RK0KmJBSsYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Aasdasd http://i.imgur.com/lkobfKm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Sombra shit tier. Hem kötü hem kolay. Gerçek erkegin herosu tracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Tracer cok zevkli, teoride kolay, uygulamada zor. Alismak lazim, cok fazla playtime yok bende. Su ana kadar en buyuk keyfi Mei'de aldim. Cok sinir bozucu olabiliyosun gercekten. Ozellikle icicle iyi kullandigin zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Artık Reinhardt ile kanser olmaktan yoruldum ana öğreniim dedim kasıyordum nerf onuda vuracak vazgeçtim ilk göz ağrım zaryama döndüm girdiğim son 3 maç insta picklediler karıyı. Habersiz buff mı geldi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Yoo, solid pick. OP değil, zayıf değil. Aşırı hogpickleniyor bu ara, nerf gelicek ya millet value arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 iyi lucio oyuncularına denk geliyorum bu ara. yer çekimi diye bir kavram yok adamlarda. speed boostla adeta bir sanat icra edenler var. saygıyla izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bone said: gold'dan platinum'a çıkmaya çalışıyorum. neredeyse her maç karşıma şu manzara çıkıyor: adamın biri hanzo ya da widow seçer. takım yeterince aggressive oynayamaz. uyarırsın adamı, "karakter değiştir" diye. "FUCK YOU NOOBS YOU ARE NOT MY BOSS". troller oyunu, kaybedersin. adamın biri 2 tank 2 healer 2 dps yok diye ağlamaya başlar, "THIS IS META YOU NOOBS, YOU DON'T EVEN KNOW THIS" felan. bu sefer o troller oyunu, spawn camp yapar felan. yine kaybedersin. ancak bunun alt seviye oyunculardan ziyade, üst seviye oyuncularda da görülebilen bi vaka olması daha da aptalca bir olaymış. blizzard şuna bi çare getiremez mi anlamış değil. https://www.youtube.com/watch?v=RK0KmJBSsYs şu dün gece bizde de vardı ama reaper aldı 1 kişi vuramadı sonra mcree aldı tek killi yok. herife 1 araba laf ettik cevap bile vermedi. bu kadar duruşunu bozmayan başka oyuncu görmedim. 5vs6 resmen oyun kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 konsol'dan gecis yaptim sonunda, hic bi fark yok lan. gene les gibi oynuyo millet eahaehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Eger GM üzeri değilseniz hanzo gerzek bir pick, bunun istisnası yok. Belli bi skill eşinini üstünde değilsen çok gerzek bir pick hanzo. Her ıskan takımın 5v6 olması demek çünkü. Tek Dva zart diye kitliyor escape'i yok bilmemne. Ha ne hanzolar var ama o adamlar da götü tutusunda zart diye soldier cree falan pickliyolar. O yüzden su "fuck the meta" ayagına çok iyi olmadan girenler delirtiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ^bu İyi adam istediği pickle oynasın kimsenin laga luga ettiği yok. Deliver ettiği sürece isterse bastion picklesin np. Yok releaseden beridir toplam 60 saat hanzo playtime'a %30 win ration var ise pardon ama bsg. Dün 3700'den 2950'ye düşen ult açmadan kill alamayan genji only adam gördüm. Bu adam işte seni beni götürüyor yanında. Kuru yük 5 kişi adamı taşıyorsun. Sırf bu adamlar yüzünden Elo hell'de kalmış ne reinlar, luciolar görüyorum. Bu yüzden bir maçta sen ezip geçerken diğer maçta ağzına sıcıyorlar. Haketmediği yerde olan ve hakettiği yerde olmayan tonla adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bu sezon 3 kere 3950'den diamond'a düştüm, loss streak ve troll korelasyonu korkunc. Diyelim bi maç kaybettim, sonra biri oyundan düşüyor kaybediyorsun, sonraki oyun biri trollüyor, sonra dümdüz kaybediyorsun zart diye 200 gidiyor. %65 win rate'le nasıl yerimde sayıyor olabilirim bilmiyorum. Bir ton top 500 adam var winrate %53 falan, şaka gibi abi. Blizzard streak koyarken oyuna aklından ne geçiyordu gerçekten anlamış değilim. "Arkadaşımla oynamak için derank oluyorum" diyen symmetra gördüm lan adam GM. Çünkü adam bir kere GM olmuş artık rewardını alıcak sezon sonunda skinde değil tabi trollicek oyunu. Blizzard gerçekten en gerzek firma su konuda. Nasıl bu adamlardan cıktı Starcraft bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 konsolda da durum ayni, uzulmeyin. Solo queue oynuyorsaniz trollere care yok. loss streak konusunda da katiliyorum, saka gibi bir sistem, bowing oynuyoruz sanki amk. 1-2 gece ugrastigin rating ertesi gun 3-4 macta gidiyor. nefretlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 2480'den 2 gün içinde 1800'e düştüm sinirden kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar