yazuach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Arcade mode çok iyi olmuş ya. 3v3 ve 1v1 inanılmaz zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 haftaya free weekend var. denemek isteyipte paraya kıyamayanlar denesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 xunn said: Sombra sadece Mei'nin ability'leri blockluyo olsa yine oynarım. Orospusun Mei, kanser piç. Mei fine gitgud http://pre02.deviantart.net/54b5/th/pre/f/2016/143/d/4/mei_ling_laughing_meme_by_rocner-da3jqyd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bi 5 kişi daha yokmu ya haftasonu akalım biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Ben oyundayken 1-2 attım invite ama sallamadın abi ne diim :D Reinhardt, Mei, Gelirim her türlü np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 görmedim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 O kadar oyun saati var nedense mei ile hiç oynamamışım. Dedim şuna da bakim. Sırf milleti hasta etmek için bile oynanabilecek bir heroymuş.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 ranked mı atıyosunuz. daha lvl 19 mu neyim anca quickplay e gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Sombra gelmiyor mu hala ya? Ana'nın PTR'dan çıkması birkaç gün mü ne almıştı sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 mei'yle benim de tanışmam "allahım bu nasıl bir illet, bunu tasarlayanın da onaylayanın da seçenin de yüzü gülmesin inşallah" diye söverken "dur şuna bi bakayım ya madem o kadar delirtiyor, hep biz mi dayak yiyeceğiz ulan!" diyerek oldu. şimdi kanser forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 gelir 1-2 güne ön-update geldi download edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 sombra düzgün çıksın bari zaten arg rezaletini daha da unutturamazlar bu arada hazır 6 tane daha hero varmış lel ya hypeın dibine vurdular blizzcona yetişsin diye 6 ay saçmaladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 https://www.facebook.com/drew.lebengood/videos/331874453856269/ hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 di said: Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim. Ulti süreleri arttı junkyart iyice leş karakter olur artık inşallah. Zaten sevmiyorum, nonstop köşeden bomba yağdırıp 30 saniyede bir ulti tekerleği atıyordu pezeveng Sırf torrent falan açıksa bişi update yaparken kastırıyorsa seçiyorum random spam için. NO SKILL REQUIRED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Sombra ARG rezaleti kaç ay sürdü. herhalde PTR'da kalması da Aralık 25'ine kadar sürer, yılbaşı eventiyle birlikte getirirler... boşuna beklemiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Ptr baktım da, sombra, s76 range, şarjör kapasitesine sahip tracer gibi. Onun atış hızında ama dmg done olarak anca %50si civarı bi karakter. Tp cihazına çok bağımlı gibi geldi. Bi de sağ tuş skill hack şeysi anca arkadan yakalayıp ilk atağı yaparsan etkili baya yoksa karşıdan karşıdan kimse yaklaştırmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 https://s18.postimg.org/lmai8rwnt/IMG_1408.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 scorch said: di said: Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim. Ulti süreleri arttı junkyart iyice leş karakter olur artık inşallah. Zaten sevmiyorum, nonstop köşeden bomba yağdırıp 30 saniyede bir ulti tekerleği atıyordu pezeveng Sırf torrent falan açıksa bişi update yaparken kastırıyorsa seçiyorum random spam için. NO SKILL REQUIRED Yalnız junkrat spam yaparken öldüremiyorsa zarardan çok yarar sağlıyor karşı supportlar ultileri fulluyor hemen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 scorch said: Ptr baktım da, sombra, s76 range, şarjör kapasitesine sahip tracer gibi. Onun atış hızında ama dmg done olarak anca %50si civarı bi karakter. Tp cihazına çok bağımlı gibi geldi. Bi de sağ tuş skill hack şeysi anca arkadan yakalayıp ilk atağı yaparsan etkili baya yoksa karşıdan karşıdan kimse yaklaştırmaz o kadar. o yüzden stelth var, başarılı şekilde yaptığınde cd düşüyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 scorch said: di said: Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim. Ulti süreleri arttı junkyart iyice leş karakter olur artık inşallah. Zaten sevmiyorum, nonstop köşeden bomba yağdırıp 30 saniyede bir ulti tekerleği atıyordu pezeveng Sırf torrent falan açıksa bişi update yaparken kastırıyorsa seçiyorum random spam için. NO SKILL REQUIRED Kimseyi vuramazsan dolmuyo o ulti, haliyle 30sn'de bi olayi yalan. Haters gonna hate :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Junkrat genji'ye en güzel cevaplardan biri shift'i sayesinde. gönül rahatlıgıyla pickleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kaç gündür lag var ping yüksek ağzıma vuruyolar diye ağlıyordum maç kazanamıom diye US giriyormuşum... resmen skill farkı var. Halo gençliği EU playerin yüzüne vuruyor. EU döndüm o kondisyon ile aktım yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Lagdandır, EU çok net daha iyi skill olarak. Hep öyle oldu. Ha koreliler gelip herkesi dövüyolar o apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 arcade mod'ları inanılmaz eğlenceliymiş ya. 10 numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar