Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

di said:

Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim.

Ulti süreleri arttı junkyart iyice leş karakter olur artık inşallah.
Zaten sevmiyorum, nonstop köşeden bomba yağdırıp 30 saniyede bir ulti tekerleği atıyordu pezeveng
Sırf torrent falan açıksa bişi update yaparken kastırıyorsa seçiyorum random spam için. NO SKILL REQUIRED
Sosyal ağlarda paylaş

Ptr baktım da, sombra, s76 range, şarjör kapasitesine sahip tracer gibi. Onun atış hızında ama dmg done olarak anca %50si civarı bi karakter. Tp cihazına çok bağımlı gibi geldi. Bi de sağ tuş skill hack şeysi anca arkadan yakalayıp ilk atağı yaparsan etkili baya yoksa karşıdan karşıdan kimse yaklaştırmaz o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

di said:

Mei neyse de Junkrat falan oynarken Genji baya cektiriyo. Bir de Hanzo diger tarafa atsa yine vuruyo arkadas. Cidden bi nerf lazim.

Zaten sevmiyorum, nonstop köşeden bomba yağdırıp 30 saniyede bir ulti tekerleği atıyordu pezeveng
Sırf torrent falan açıksa bişi update yaparken kastırıyorsa seçiyorum random spam için. NO SKILL REQUIRED

Yalnız junkrat spam yaparken öldüremiyorsa zarardan çok yarar sağlıyor karşı supportlar ultileri fulluyor hemen:D
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Ptr baktım da, sombra, s76 range, şarjör kapasitesine sahip tracer gibi. Onun atış hızında ama dmg done olarak anca %50si civarı bi karakter. Tp cihazına çok bağımlı gibi geldi. Bi de sağ tuş skill hack şeysi anca arkadan yakalayıp ilk atağı yaparsan etkili baya yoksa karşıdan karşıdan kimse yaklaştırmaz o kadar.

o yüzden stelth var, başarılı şekilde yaptığınde cd düşüyor sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

di said:

Kimseyi vuramazsan dolmuyo o ulti, haliyle 30sn'de bi olayi yalan. Haters gonna hate :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...