Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha trancer kancayı zorlamış baya

bana da dün genji ile oldu. 3 kere falan. Dash atıyorum karakter ileri gidiyor sonra geri dönüp sniper shot ı yemiş oluyorum.

Tracer, Genji gibi çok hızlı hareket eden karakterlerde çok göze batıyor. Veya bingildak caseindeki gibi o tarz karakterlerle uğraşanlar için :)
Mesaj tarihi:
hit register ettiğinde stun yememesi çok komik. hani teleport olduğu yerden çekse veya teleport olduğu yerde stun olsa anlayacağım. hook hit ettiği halde hiçbir şey tetiklemeyip CD'e giriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vGrMQhowWIQ
Mesaj tarihi:
off başlıycam spam filtresine, ne saçma sapan senaryolarda tetikleniyor lan öyle.

hit register ettiğinde stun yememesi çok komik. hani teleport olduğu yerden çekse veya teleport olduğu yerde stun olsa anlayacağım. hook hit ettiği halde hiçbir şey tetiklemeyip CD'e giriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vGrMQhowWIQ
Mesaj tarihi:
Dün gece yaşadığım "Q" anımı paylaşmak istedim.
Arkadaş şu haz yok mu ahh..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=wNllLV0a6ek?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:

bugun superonlinein verdigi """"""""""""modem"""""""""i degistirme karari aldim fiber sifresini caldiktan sonra. modemi degistirdim, her turlu isp mudahalesini kestim, 5ghz adam akilli dual band routeri caktim. 5ghzden sadece benim kullandigim, butun ahaliyi 2.4ghzden baglattirdigim agimdan oyuna girdigimde 140ms ping 60lara dustu. alakasi var mi bilmiyorum tesaduf olmustur belki. sonuc olarak duzeldi tamamen stabil. internetten dusup durma sorunum da yok oldu. adamlar resmen yogunluk var diye client kickliyormus anladigim kadariyla.

ganit

Mesaj tarihi:
Blizzard forumlarında bugün ping sorunlarının çözüldüğünü söyleyenler var.Benimki hala amerika üzerinden bağlanıyor ama seninki de diğerleri ile aynı sebepten dolayı düzelmiş olabilir.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

bugun superonlinein verdigi """"""""""""modem"""""""""i degistirme karari aldim fiber sifresini caldiktan sonra. modemi degistirdim, her turlu isp mudahalesini kestim, 5ghz adam akilli dual band routeri caktim. 5ghzden sadece benim kullandigim, butun ahaliyi 2.4ghzden baglattirdigim agimdan oyuna girdigimde 140ms ping 60lara dustu. alakasi var mi bilmiyorum tesaduf olmustur belki. sonuc olarak duzeldi tamamen stabil. internetten dusup durma sorunum da yok oldu. adamlar resmen yogunluk var diye client kickliyormus anladigim kadariyla.

ganit

nası alıyoruz sol şifresini bende aliyim modem
Mesaj tarihi:
gerci adamlar verdikleri modeme gomuyor olabilir o sifreyi. cunku ilk paketi superonlinea biz yolluyoruz ciplak bir sekilde. onu snifflemek amac. orda yaziyo sifre acik acik
Mesaj tarihi:
hahah bi de yenildiği videoyu koymuş

olm baktım da oynayışına

adam karşında 50 hp den az duruyor bir dash yapıp kesmiyorsun adamı hala shuriken atmaya çalışıosun.
  • Yeni Oluştur...