Utterable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 2560 ile baslatti. berbat placemantlara karsi cok sukur tabi yine de. mercy main arayanlar beni bulabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 51 saatim var oyunda geçen sezon başladım, kanser oldum teşekkürler. milletin kötü oynaması eleştirecek halim yok da, hani afksı, 12 yaşındaki norveçli piçleri falan tamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 darkageman said: Smurf level kasmak kanser ya. Hep diamond ve mastera yakın adamlar geliyor yalnız quick ben ona anlam veremedim. Ne oluyor lan diyorum böyle bazen. 10 level zarya ile azına vurunca full charge chatte şöyle komedi yaşıyoruz. Fcking smurfs everywhere. Benim cevabım sh.t happens. xp kastiran custom gamelere girecen afk birakiosun 1 saatte 1 lvl gelio temiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 report'laniyor onlar ve ceza da aliyorlar sanirim. reddit'te biri usenmeyip video cekmis, hepsi icin geribildirim gelmis blizz'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 15 level oldım zaten gerek yok bana kalırsa öyle işe kalkışmaya. Hem güzel oluyor arcade felan atıyorum zaman geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Benim placementlar her zaman kabus ya. Daha atmadım, atmaya korkuyorum. Henüz 3-4 macında trollenmedigim placement hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 7w3L her maç 2-3 gold madalyalar, alevler, şenlikler, vihuular, omfg lar 2064 SR ne lan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 2000 rating'e düşmenin tek mazereti kör olmak. https://my.mixtape.moe/cwvmdl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ben de diyorum ki zaten kazanmışım 7 maç ve hepsinde kill/obj vs gold bitirmişim. Maç içinde de alev alevim. Daha napıyım monitöre su mu dökeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 gece 3 gibi f alan atmak lazım, avrupada 12 olunca saat yaş ortalaması artıyor yoksa ingiliz bebeler voice chatte necdet komutan gibi takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 kanser oyun ya inanılmaz zorla kasa kasa dps oynayıp 3000 lere fln çıkıyorum support a dönünce çatır çatır 2500 lere iniyorum soktumunun oyununu anayla mercy le oynayamıcak mıyım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 İyi dps pre bulup onla birlikte gireceksin ancak öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 nerden bulcam onu ya, oynayan tüm arkadaşlarım bıraktı bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 abi bugun bi oyun sadece bastion alip "bana cift shield acin"diyen diamond geldi, bi oyun sadece reaper oynayan adam geldi SR i benden yuksek. bak baska hero falan bakmamis adam, sadece reaper oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Catze said: kanser oyun ya inanılmaz zorla kasa kasa dps oynayıp 3000 lere fln çıkıyorum support a dönünce çatır çatır 2500 lere iniyorum soktumunun oyununu anayla mercy le oynayamıcak mıyım ben ya kimse oynayamadigi icin supportu elim mercy e alisti resmen, bu sefer de dmg cikmiyo sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Catze said: nerden bulcam onu ya, oynayan tüm arkadaşlarım bıraktı bu oyunu 9 kere 3k çıkıp düştüm geçen sezon 3.2k maks çıktım, kanser oldum bıraktım. tekrar kasasım var, pharah mainim ben de mercy arıyorum aslında şöyle benle gezen uçan bir tane olsa bu SR'da diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Abi bu oyunda ne kadar yükseğe bir anda çıkarsanız o kadar gerizekalı takımlar size geliyor %50 force winrate olayı felan bahane bana sorarsanız. Yükseğe çıktığın an gerizekalı gelmemesi kaçınılmaz oluyor. Bakıyorsun 3 instapick feelsgoodman çakıyorsun direkt loss ondan sonra zaten MMR sıçış moda geçmeye başlıyor junkrattan tut hanzoya kadar bir macera yaşıyorsun bir bakmışsın ki başladığın yere geri dönmüşsün. Mutlu son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 2 placement attım ve ikisi de 4 dps trollendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 400+ level olup da placement'larda 25-26 level adamlarla eslestiginiz oluyor mu? gecen sezon delirtmislerdi beni. karsiya da geliyo tabi ama inanilmaz sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Evet. En buyuk dertlerden biri o ve gercekten anlamiyorum neden yuzlerce level oyuncu yanina dusuk level gerzek kondugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ratingler ayni dir yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ilk placement match'leri kendi level'indakiler ile atiyosun hep. Eger dusuk seviyeli oyuncu smurf falan degilse oradan aldigin rating ile yuksek level'larin rating'inin ayni olmasi, seviyelerin ayni oldugu anlamina gelmiyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 xunn said: 2 placement attım ve ikisi de 4 dps trollendi. hepsini kaybetsen de kazansan da gecen sezon nerede kaldiysan o geliyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Miraul said: ratingler ayni dir yapcak bişey yok level 25, yani comp girmek icin min level. kac olabilir ki sr :) gecen sezon en az 4-5 mac 25-30 level adamlarla oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Takıma uymayıp dps alınca 3-3 oldu hadi bakalım. Ve plat falan geldi abi, master kaldım diye üzülürken hayatımda görmedigim iconlar falan görüyorum rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar