Roqq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Sonu belli oldu mu ? Yine mi saklanamadı ya. İyi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mortis said: anub arak karakteri de arak mesela.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mortis said: Anelor said: çok zor 2-3 ayda plat olması eğer starcraft 1 multisi falan oynamadıysa. abi bana Cuce ve Day9 öğretti oyunu, oldum ya bir kaç ayda, gerçekten zor değil, plat hele hiç değil, ben starcraft 1 oynamamıştım ama şöyle bir şey oldu ben starcraft 2 e başladım , plat oldum sonra ulan bi hikaye için starcraf 1 oynayayım dedim, o sırada apm im arttı, ondan sonra diamond oldum. Ama sürekli plat a düş diamond a çık git gel takıldım bıraktım sonra çok stresli oyun :) das'ın yetmemiş, das kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ilgi çok mu az bu pakete ya. bu bölüm niye böyle durgun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dandik oyunun dandik paketi işte. blizzard'ın hype ile bu kadar oluyor ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 "bitsinde gidelim" kafasi ile aldim ben :P maksat 3 e boldukleri oyunun CE leri tam olsun, orjinal oyunlarinizi nresmini koyun topigi acilrisa rezil olmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Phyx said: ilgi çok mu az bu pakete ya. bu bölüm niye böyle durgun? Casual çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Laurelin said: "bitsinde gidelim" kafasi ile aldim ben :P maksat 3 e boldukleri oyunun CE leri tam olsun, orjinal oyunlarinizi nresmini koyun topigi acilrisa rezil olmiyalim ce fotosunu cek ve buraya koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sym7D-egfo8 ilk mission çıkmış piyasaya. Tam bir protoss ek paketi olmuş. İzlerken böle buraaam buram protoss kokusu geldi. A+Move GG.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 HYPE OVERWHELMING!!! http://us.battle.net/sc2/en/blog/19932223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Cuce said: HYPE OVERWHELMING!!! http://us.battle.net/sc2/en/blog/19932223 oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Vc52PXC9Y9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sanırım showmatch gece 3te baslıycak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 abi vod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 boxergil iyi dövdü kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yellowun mac oncesi interviewı iyidi ya, adam hep en tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=b4RAucoYZYI carbot parodisini yapmış. Haaarika olmuş. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 1 hafta sonra çıkarsalar olmaz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 çıktı şimdi de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Lopeth said: boxergil iyi dövdü kasmadan boxer hep dövüyo ya sc2 ilk çıktığında da epey dövmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ikinci bölümden sorna bi anda ekran blurlandı oynıyamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 abi fallout 4 ile aynı zamana neden çıkardılar şu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Sc Elite bir topluluk herkez oynamasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Cuce said: ikinci bölümden sorna bi anda ekran blurlandı oynıyamıyorum.... Gozyaslarini sil duzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bende bu aksam oynayamaya baslıcam bakalım, sonra da ver elini ladder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar