Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

whatsapp stalk

Seele

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Seele said:

Masticore said:

zaten vardi dedikleri gibi 1 tık 2 tık

noobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

1 tık -> gönderdirildi
2 tık -> karsi taraf aldi
mavi renk 2 tık -> OKUDU SANA CEVAP VERMIYORRRRR

Karşı tarafın alması için whatsapp'ı açması gerekiyordu işte. Ama bildirim ekranından mesajı okuyabiliyorsun yine de. Ama programı açmazsa bildirim ekranında mesjı görse bile karşı tarafa ikinci tik gitmiyordu.

2. tık karşı tarafın neti açıksa anında gider, değilse netini açınca gider.
whatsapp'ı açıp acmamak ile alakası yok 2. tık'ın
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi yine iyisiniz;

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27533576.asp

ÇİFT MAVİ TİK ÖZELLİĞİNDEN NASIL KURTULABİLİRSİNİZ

Elbette Whatsapp'ın bu yeni özelliğini devre dışı bırakma şansınız yok; ancak bazı yöntemleri deneyerek karşı tarafın mesajlarını okunduğunu görmesini engelleme şansınız var.

Bunun için örneğin hem Android hem de iOS yüklü iPhone'larınızı Uçak Modu'na alarak veya interneti tamamen keserek gelen mesaja bakabilir, daha sonra o mesajı silerek Whatsapp'ı kapatıp Uçak Modu'ndan çıkabilirsiniz. Bu şekilde karşı tarafın mesajınızı okuduğunu anlaması pek mümkün değil
Sosyal ağlarda paylaş

Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim.

Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim.

Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi.

Bende sorun şu oluo şu an için,

"Yine gece 2 ye kadar oyun oynayıp geç yatmışsın" diye bir serzeniş

sdakdşa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...