aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bu vardi zaten, niye bu kadar heyecanlandiniz simdi gorunce. http://www.everydaypop.com/wp-content/uploads/2014/10/things_that_everyone_can_relate_to_640_high_10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://pbs.twimg.com/media/B1w0LIuIYAARxmm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kılıbıkmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 serjuhan said: Seele said: Masticore said: zaten vardi dedikleri gibi 1 tık 2 tık noobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb 1 tık -> gönderdirildi 2 tık -> karsi taraf aldi mavi renk 2 tık -> OKUDU SANA CEVAP VERMIYORRRRR Karşı tarafın alması için whatsapp'ı açması gerekiyordu işte. Ama bildirim ekranından mesajı okuyabiliyorsun yine de. Ama programı açmazsa bildirim ekranında mesjı görse bile karşı tarafa ikinci tik gitmiyordu. 2. tık karşı tarafın neti açıksa anında gider, değilse netini açınca gider. whatsapp'ı açıp acmamak ile alakası yok 2. tık'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İşte Apple'da neti olup bildirim olarak karşıya mesaj gitmiş olsa bile ikinci tiki atmıyordu ta ki uygulamayı açana/okuyana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Laorx said: http://pbs.twimg.com/media/B1w0LIuIYAARxmm.png ahahah OKUNDU MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 serjuhan said: İşte Apple'da neti olup bildirim olarak karşıya mesaj gitmiş olsa bile ikinci tiki atmıyordu ta ki uygulamayı açana/okuyana kadar.karşim iki türlü ayarı var her iki tarafın dediği de doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Şimdi Android'te mesela gönderdiğiniz mesaja gelince "Bilgiler" gibi bir alan çıkıyor orada saati dakikası hatta saniyesine kadar mesaj ne zaman gönderilmiş ne zaman okunmuş detaylıca onu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Biyik said: kancıklık yapıp "aa görmemişim" ayağına yatamıcak kimse. whatsapp'ı kutluyorum. bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 son günlerde bu tatlı sert eleştiriyi çok alıyorum. teşekkür ederim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Laorx said: http://pbs.twimg.com/media/B1w0LIuIYAARxmm.png çokiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Hadi yine iyisiniz; http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27533576.asp ÇİFT MAVİ TİK ÖZELLİĞİNDEN NASIL KURTULABİLİRSİNİZ Elbette Whatsapp'ın bu yeni özelliğini devre dışı bırakma şansınız yok; ancak bazı yöntemleri deneyerek karşı tarafın mesajlarını okunduğunu görmesini engelleme şansınız var. Bunun için örneğin hem Android hem de iOS yüklü iPhone'larınızı Uçak Modu'na alarak veya interneti tamamen keserek gelen mesaja bakabilir, daha sonra o mesajı silerek Whatsapp'ı kapatıp Uçak Modu'ndan çıkabilirsiniz. Bu şekilde karşı tarafın mesajınızı okuduğunu anlaması pek mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 şunu yapan varsa çok net aptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 insanlara acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim. Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ayrıca, http://fs04.androidpit.info/userfiles/4774964/image/AndroidPIT-WhatsApp-Widget-Nexus-5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 La bu ne ya, Hürriyet bildiğin Bulvar Tan gibi bişeye dönüştü yeminlen, satsın şu AydınDoğan bunu ya, ya da azıcık para ayırsın düzeltmek için, doldurmuş stajeri bebeyi liseye çevirmişler gazeteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 internet gazeteciliği her yerde aynı abi ya gazetecilik ve internet bir arada olmuyor internette en çok ilgi çeken şeyler kadın memeleri, cinsellik, kediler, astroloji falan. eğer bunlara oynamazsan trafiği kesinlikle bir çıtanın üzerine çıkartamıyorsun. o zamanda para kazanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ya tamam da 15 başlığın 8i meme ve seks üstüne olursa o zaman o gazete adını Hürriyet koymayacak, Tan koyacak Bulvar koyacak abi, zaten haberlerin altındaki yorumlarda da millet tepkili bu Hürriyetin yeni tarzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bugün haber başlığı bu markalardan araba alan yandı olan başlığın altında araba markası yazmiyordu hurriyette. Adamlar uçuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 arz,talep meselesi bu. Milliyet.com(en çok okunan gazeteydi online) tüpçüye satilmadan önce böyleydi. Hürriyet kendi çizgisinde gidiyordu. Orası satılınca hurriyet'te,milliyet'ten hallice oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 escape said: Lasr seeni kapatan kızı anlarım, kız sonuçta ne yapsa yeridir, şekil şukullarına akıl erdiremezsin duyguları yüzünden adam öldürürler.... Ama şu last seen kapatma olayını erkek adam yapmaz be kardeşim. Adam olun az lan, neyse o olacaksın. Şu saatte online oldum olmadım çıkmadım kimse görmesin vs... Bu ne lan? Okuduysan kıvırma "işim vardı cevap yazamadım" dersin delikanlı gibi. Bende sorun şu oluo şu an için, "Yine gece 2 ye kadar oyun oynayıp geç yatmışsın" diye bir serzeniş sdakdşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Ayrıca abv whatsapp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 miyaw33 said: Bugün haber başlığı bu markalardan araba alan yandı olan başlığın altında araba markası yazmiyordu hurriyette. Adamlar uçuyor millet sadece resimlerine bakıyor diyedir =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 arz talep tamamen. dünkü verilere göre kelebek galeri 7m tık getirmiş mesela, haber kısmı da totalde 4.7m. sen bu durumda ne yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar