deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Saç derisi bayağı hassas olan birisiyim; kıldan, tüyden nem kapıyor ve hemen kepekleniyor, kaşınıyor, yağlanıyor vb. Sonuç olarak da saçlarım dökülüyor. Öte yandan yaşadığım şehirde çeşmeden su değil kireç akıyor resmen; saçımı kurutunca kepek gibi kireci görüyorum bazen, o kadar. Suya karşı nasıl bir önlem alacağımı bilemiyorum; bir ara içme suyuyla mı yıkasam saçlarımı diye düşündüm ama saçma geldi sonra, böyle çeşmeye ek yapabileceğim kireci tutan bir mekanizma var mıdır acaba? Ya da başka bir yöntem var mı kafa derimi kireçli sudan koruyacak?
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bu arada saclarinda o kadar kimyasal kullanma..bir deney vardi kadin saclarini yikamayi kesmis 3 ay sonra sahane saclari olduydu..
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Abi bana "AHAH BUNU ALCAN AL BUNU AL" diye linkle gelin, su filtresi yazınca 500 tane şey çıktı.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bunlari dairenin su girisine kuruyorlar sahane suyun oluyor
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Benim dairem o kadar yalnız.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ufaklarla ugrasma kesmez..guzel guzel su reverse osmosis.ama sac yikanmaz icme suyu icin
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 evin girişine takılan arıtma sistemlerinden taktır. ben ankara'ya taşınınca yapıcam gibi görünüo
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 dana22 said: bunlari dairenin su girisine kuruyorlar sahane suyun oluyor bak denmiş bile ya
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Abi klor mu kireç mi bence hasas derilere klor zarar veriyor duşa klor filtresi takabilirsin. http://www.amazon.com/Sprite-HO2-WH-M-Universal-Shower-Setting/dp/B006LQPJIU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1415261254&sr=8-2&keywords=chlorine+filter
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Kireç abi, buranın kireci meşhur zaten. Banyoda kireç temizlemekten iflahım kesiliyor. Anladığım kadarıyla gözenekleri tıkıyor kireç, tüm belalar o noktada başlıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 arkadaşlar yazmış ama sudan alakasız olarak şampuan haftada 2 veya 3 kereden fazla kesinlikle kullanmayın. hatta saç çok göstermiyorsa 1 kere kullanın. yıllarca haftada 7-10 arası şampuan kullanıyordum, şimdi 3 e düşürdüm, saç kalitesi direkt arttı.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 su gerçekten çok fark ediyor, tatil de falan çok net anlıyorsun... bunun dışında şu eczanelerde satılan bir şampuan vardı adını unutuyorum hep onu bir dene
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ben klor filtresi kullandım bir kere çok farkını gördüm, o yüzden kireç değildir diye düşündüm, bizim sular aşırı klor kokuyordu.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: arkadaşlar yazmış ama sudan alakasız olarak şampuan haftada 2 veya 3 kereden fazla kesinlikle kullanmayın. hatta saç çok göstermiyorsa 1 kere kullanın. yıllarca haftada 7-10 arası şampuan kullanıyordum, şimdi 3 e düşürdüm, saç kalitesi direkt arttı. şampuan kullanmayınca ne kullanıyosun ki kafayı suya sokup çıkıyo musun
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bioxin falansa denedim hepsini, hiç bir işe yaramıyorlar. İstanbul'daki eve gittiğimde direk farkediyor saçlarım, her şeyden öte kafamı daha az kaşıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 evet abi suya tutuyorsun sadece saçını, kimyasal hiçbir şey sürmüyorsun buram buram şampuan kokmuyor saçın ama temiz oluyor
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Kazık gibi olmuyor mu abi ondan sonra saçlar.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ilk zamanlar oluyor, sonra olmuyor bugün mesela bir şey sürmedim gayet cıvıl cıvıl sağlıklı saç uzunsa ama gösteriyor şampuan sürmediği kullanmadığını matlaşıyor fln ondan dedim göstermiyorsa çok azaltın, gösteriyorsa haftada 3 gün idare ediyor
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bioxin falan degilde bole ozel bi sampuan var kafa derisi hassas olablar icin hatta sen bi doktora git o ilac gibi yaziyo sonra eczaneden aliyosun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Haftada 10 kere sampuan takinti seviyesine cikar zaten. Oyle cok kirli degilsem bir dus alip, koku yapan bolgelerde sabun kullanip cikiyorum ben de sadece. En azindan, en soguk kis haftasinda filan 3 gunde bir filan sampuan lazim ama vucud ve sac icin. Gunde 2 kere sacma otesi gibi ama. Saci uzun olanlar icin bilmiyorum ama, her gun gerekiyordur belki.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben antalyalıyım abi yazın sıcaksa sabah-akşam yıkanırım, haftada 14 eder. 10 kere şampuan "normal" sayılıyor hehe. SİZ ANGARALILAR ANLAYAMAZSINIZ
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi saçı şampuanlamayın her gün. vücuda istediğinizi yapın da saçı rahat bırakın, ahenkle dansetmesindense yağ dengesini kotuması önemli
Öne çıkan mesajlar