Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marka tesciline itiraz


Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar

6 ay önce bir marka tescili başvurusu yaptık.
Bugün bir firmadan itiraz geldi.
Markamız valeriano romano , itiraz eden firma romano botta.
logoları vs karşılaştırmışlar aynı diye alakası yok.
Bu arada tescil firması bizim markayı vr valeriano romano diye tescil etmiş.
iki firmada 18 ve 35 nolu sınıflara kayıtlı.biz deri giyim imalatçısıyız , diğer firma erkek hazır giyim vs.

Patent entitüsünün kararını beklemeden itiraz edebilirmişiz avukat aracılığı ile
Tescil konularında deneyimli arkadaşlar yol gösterebilirler mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Necla Zarakol kendi adıyla iletişim danışmanlığı şirketi kurduğunda Zara mağazaları kadına "markamızı kullanarak iş alıyor" falan diye dava açmıştı, düşün öyle bir algı var bu işlerde

hatta 2013 de dava sonuçlanmış zarakol bu sefer zaraya itibar kaybettirdi diye dava açmış ahahahaha yürü be zarakol!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Apple firmasının kurucusu Steve Jobs marka oldu. Bir tekstil firması, Apple’nin efsanevi CEO’su Jobs için kendi sektöründe marka başvurusunda bulundu.

Dünyaca ünlü isimleri için marka başvuru yapma furyası Türkiye’de hızla artarken özellikle buluş sahibi dâhiler rağbet görüyor. Adres Patent’in TPE (Türk Patent Enstitüsü) verilerine dayanarak verdiği habere göre; Albert Einstein, Leonardo Da Vinci, Newton, Edison, Celcius, Farabi, Darwin, Benjamin Franklin, Thales, Pisagor, Arşimet, Ömer Hayyam, İbni Sina, Aristo gibi birçok önemli buluş sahibi bilim adamı için Türkiye’de; tekstil, gıda, eğitim gibi sektörlerde marka başvurusunda bulunuldu.

Jobs spor marka olacak

Bu furyanın son örneği olan Steve Jobs ismini markalaştıran Cannur Tekstil, ‘Steve Jobs’ markasını spor giyim ürünlerinde kullanamaya hazırlanıyor. Firma sahibi Kamil Kürekçi, Jobs’ın büyük hayranı olduğunu ve öldüğünü öğrendiğinde onun adını kendi ürünlerinde de ölümsüzleştirmek istediğini dile getirerek; “Birçok ünlü isim farklı ürünlerde ölümsüzleşirken Steve Jobs gibi önemli bir dâhinin de bizim ürünlerimizin etiketinde yer almasını istedik” dedi. Şu sıralar yeni ürünleri için çalışmalara başlayan Cannur Tekstil firması, ‘Steve Jobs’ için ‘com.tr’ uzantılı domain adresini de almayı ihmal etmedi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında rahatsızlığı sebebiyle CEO koltuğunu meslektaşı Tim Cook’a devreden Jobs, 2004 yılından beri mücadele ettiği pankreas kanserine 5 Ekim tarihinde yenik düşmüştü.


şu geldi aklıma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
Tekrar merhaba
Topiği hortlatıcam ama son durumu yazıp fikir almak istedim.
İtirazlara rağmen TPE kararıyla marka 1 hafta önce tescillendi.
Fakat bugün ROMAN firmasından mahkeme dilekçesi gelmiş tescilin iptali için beni ve TPE yi mahkemeye vermişler.2 hafta içerisinde cevap yazmam gerekiyor bu konuda kimden fikir alabilirim ilk etapta , kuzenim avukat ben hallederim diyorda güvenemedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amma ilginç konular konuşulmaya başlandı paticikte be.

Eskiden ultima en çok post atılan başlıktı diğer post atılanlar da gene oyun başlıklarıydı.

Bir de internet bambaşka bir konu başlığıydı. Ne alakası var bu videonun internetle dendiğinde ee internette buldum denirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne olacagidi..yakinda altima kacirdim..hangi marka altbezi kullanalim..gecen kalp ilacimi atmayi unutmussum hatta adimi bile hatirlamamisim siz kimsiniz acaba ki diye basliklar acacagiz ..yas kemale erdi..insanlar is guc sahibi..hani oyun oynamaktan evlenmeye zaman bulabilse zamaninda torun sahibi olacak cok insan var aramizda..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...