Burax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 İşte Trabzonspor'un resmi sitesinde yaptığı açıklama: "Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz." http://www.radikal.com.tr/spor/trabzonspor_tolgay_arslan_transferinden_vazgecti-1279973 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 babasını niye işe katıyorlar ya ehusefhuı adam yetişkin değil mi bilmiyorum gerçi "annesinden bile izin almıştık!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kolbastı bilmiyor diye almamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Daemir said: babasını niye işe katıyorlar ya ehusefhuı adam yetişkin değil mi bilmiyorum gerçi "annesinden bile izin almıştık!" babası çünkü para için TS'yi kullandı. Direkt iki kulübü işin içine dahil edip sikimsonik konuşarak para katlamaya vs. kastı. Tahminen Tolgay BJK'ye gideceğim diye tutturmuştur da olmuştur. Yoksa babası daha fazla para için kitlerdi menejeriyle birlikte TS'ye falan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Trabzon pis taklaya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 said: Beşiktaş, Hamburg forması giyen orta saha oyuncusu Tolgay Arslan ile anlaşma sağladı. Beşiktaş, gurbetçi futbolcuyla 1,5+2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Kulübü'nün resmi olarak artık bu transferi açıklaması bekleniyor. TS patlamis gene sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Beyaz futbol akıyor Hacıosmanoğlu yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ahhaha dramaaaaa bu ulke futbolunda en sevdigim sey sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ahahahah hacıosmanoğlu 4 yıllık maliyeti 15m euro dedi. Bizim mezarcılar kaça kapattı çok merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 holosko + bir miktar... oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 turgayda bildirildi borsaya hayırlısı ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Turgay kim abi asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ne kadar bayıldık acaba, umarım fazla kazık yememişizdir, yabancı serbest bırakılıyor bizimkiler yerliye para gömüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 arkadaşım tolga mı özledim 2 haftadır görmüyorum aklım ona kaçtı ise demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Tenekeadam said: Ahahahah hacıosmanoğlu 4 yıllık maliyeti 15m euro dedi. Bizim mezarcılar kaça kapattı çok merak ediyorum? Herifler her sene 2 milyon + maç başı teklif etmiş ondan 15 e çıkıyor. Cidden kafayı yemiş bu adamlar, benim beklentim 1.2-1.4 gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oğuzhan'ın bir altıdır işte klasik takım içi dengeler vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 1.2 den başlayıp her sene 100 bin artacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Hakemin yaninda oc dedi mottaya ahah Olcayin pozisyonda 2.den kirmizi olmasin diye sari vermedi. Namuslu turk hakemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 maçı yeni hatırladım açar açmaz hakem hataları merhaba dedi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ilk yarı sonucu verilmeyen 3 net penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Hakemlik bişi yok, zaten hakem hata yaptı demek mainstream oldu, geçin onu, osuruk posizyonu olmayan 3 pas yapamayan gençlere hala gol atamadık, onu bırak net pozisyon yok. Geçen seneden kalan anadolu imaji gidicne artık kapanmaya başladı millet beşiktaşa karşı o yüzden poziyon üretemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Istedigin kadar iyi oyna 45dkda bi kirmizi bi penaltini vermezlerse oynanmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 İyi oynadığımız yok ki önce bi iyi oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Öyle bir zorunlulugumuz yok. önce hakem üstüne düşeni yapip doğru karar versin. sonra oynayip oynayamadigimizi konuşuruz. bariz penaltilari calmiyorsun kartları gostermiyorsun. sonra Beşiktaş kötü oynadı. seb penaltı yi ver zaten rakip açılacak 3 te atariz 5 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Her 3 puani alan iyi oynayarak mi aliyor saniyorsun. Kurallar herkese esit olmayacaksa, hakemin pustluk yapmamasi iyi oyuna bagli olacaksa manasi yok ligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar