Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenar hakemin görebileceği bir noktada değil çünkü sırtları ona dönük. Orta hakem gördüğünü iddia ediyor zira Şenol Can ile tartışmaları televizyondan duyuldu. İtiraza "Çarpma var" dedi hakem. Halbuki gördüğünü sanmıyorum olay arkasında kalıyordu.
Mesaj tarihi:
Kurallar der ki görmediğini oynat, görmemişse hakem oynatacak yapacak bişey yok , görüntülerde de vurduğu anda ne hakem ne 4. hakem o 2sine bakmıyor..Yakalasa affı yok zaten kesin kırmızı aması maması rengi falan yok bu işin.
Mesaj tarihi:
her kazandıgımız mac sonrası salya sümük beşiktaş başlıklarında aglanır, o değilde seriye bağlayınca siz de seriye bağlamışınız.

gökhan'ın pozisyonu net kırmızı, ne olursa olsun o dirseği atmamalı, ancak bu aksam sabaha kadar oynasa antep gol atamazdı, net daha iyi oynadık.
Mesaj tarihi:
dirsek falan değil zaten direk göğüs kafesini kırmaya çalışmış sdsfds

http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-an-maratonda-yorumlandi

pozisyon temiz diyen arkadaşlara da ilk pati buluşmasında aynı dirseği atmak isterim sdsfds
Mesaj tarihi:
Liebe said:

dirsek falan değil zaten direk göğüs kafesini kırmaya çalışmış sdsfds

http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-an-maratonda-yorumlandi

pozisyon temiz diyen arkadaşlara da ilk pati buluşmasında aynı dirseği atmak isterim sdsfds

bana vur o şekilde
2 saat sonra bakalım öyle kızarmaz
Mesaj tarihi:
Net göüntüye bakınca pozisyon kırmızı ama verilmediğ iiyi olmuş. Antepli adam zaten dirseği almaya gitmiş oraya, istediğini almış işte.

Bence rakipi bu şekilde tahrik etmelere de kırmızı vericek düzenleme yapılmalı yoksa.

edik: Töre'ye Bilic bi ceza vermeli ama ya da yönetim.
Mesaj tarihi:
Şu hareketi Melo yapmış olsa muhtemelen sabaha kalmadan lisans iptali için çalışmalar başlamıştı.

Ne saçma yorumlar var adam dirseği atmış ama haketmiş öbürü de gibi.
Mesaj tarihi:
Önemi yok dediğim anlaşılmıştır diye ümit ediyorum. Adam tahrik etti diye çekip vuracak hali yok yani.

Meşrulaştırmaya çalışıyor bazıları şu hareketi. O şiddette bir darbe kalbi bile durdurabilir. Resmen hunharca gömçürmüş herif.
Mesaj tarihi:
1. Torba

Beşiktaş
Legia Varşova
Olympiakos
Sporting Lizbon
Athletic Bilbao
Zenit
M.Gladbach
Club Brugge
Salzburg
D. Moskova