Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben degilim, hava cok soguk ucu usuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 playboy dergisine bakıyomusun felan demişti bide doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 aaaaaaaa demiştim bide çok sakin olduğuma şaşırdıkları için. bağırmam gerekiyo heralde diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bu yaz pipimin uzun zamandır hiç güneş görmediğini düşünüp kuytu bi köşede güneşlendirdim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Aslında çok düşünceli bi adamsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 law cigim onlari dibine kadar biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Fransuxa said: "Tatar Ramazan" said: Buna gülen anca karıdır şuna benzer bişi yazmaya gelmiştim. o çocuğa öyle bi travma ki o ömrü boyunca unutamaz. ben kendi sünnetimi hatırlıyorumda doktordan tut hastanedeki hademeye kadar ana bacı allah kitap sövmüştüm. annemin karnına kafa atmıştım. babamın bileğine tekme falan. baya hareketli bi gündü. abv böyle işin sünnetle ilgili birşeyde içi cız etmeyen bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ne travması ya 1-2 güne geçiyo sanki kökten aldıalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben ne yaptıklarını bile bilmiyodum. yani neyi kesiyolar orda. 4-5 kişi toplanmışlar pipimle oynuyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bilinc disi ogeler onlar..gelisim donemleri..freud filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mal said: ben ne yaptıklarını bile bilmiyodum. yani neyi kesiyolar orda. 4-5 kişi toplanmışlar pipimle oynuyolar işte. İlerde bu bir kaç kadınla (tahminen 4-5) orgy yapmak istemene neden olabilir. Bilinçaltına böyle işliyor işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bakalım kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi o öyle değildir işte. çocuksun lan çocuk. kimisinin canı pektir deli gibi ağlar kimisi lan noluyoruz der ah der bi iğne yaparlar gerisini hissetmez falandır filandır ama o çocuğun o kadar ağlayarak o kadar strese girerek o ana tanık olması harbiden ilerde ağır sıkıntılar çıkarabilir yani. ha benim evladım olsun çocuk doğar doğmaz yaptırırım düğün hevesim mi var kardeşim 5 6 yaşındayken toplarım milleti bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bana narkoz vermişlerdi kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 espri bile yapmıştım ya. salonda beklerken hemşire gelip sizi biraz bekleticez diyince yo yo hiç sorun değil demiştim. gülmüştü herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mal said: bu yaz pipimin uzun zamandır hiç güneş görmediğini düşünüp kuytu bi köşede güneşlendirdim bide Bu mantıklı aslında ya gerekli yani d vitamini falan, çıplaklar kampınamı gitsek neetsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı.. hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye.. sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bende bandaj yuzunden yara izi gibi bisey var, toplum icine cikmaya utaniyorum. arkadaslar scar dick diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bunca zamandır onca mesajı akilanın değil de bizzat pipisinin yazdığını ilk ağızdan duyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 herifin ski bazılarınızdan daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Mal said: bu yaz pipimin uzun zamandır hiç güneş görmediğini düşünüp kuytu bi köşede güneşlendirdim bide http://i.imgur.com/GI1m4Tq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Frostbite said: valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı.. hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye.. sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla.. Oha ondan dolayı çükü kuruyup düşen çocuklar var lan haber olmuş, şaka değil iyi yırtmışsınız fantaziye gerek yok oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 zaten acı olmuyor ki tek kötü yanı korku faktörü onun dışında bana kalırsa hijyen için gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar