Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pipimi seviyorum doktorlar

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

"Tatar Ramazan" said:

Buna gülen anca karıdır

şuna benzer bişi yazmaya gelmiştim. o çocuğa öyle bi travma ki o ömrü boyunca unutamaz. ben kendi sünnetimi hatırlıyorumda doktordan tut hastanedeki hademeye kadar ana bacı allah kitap sövmüştüm. annemin karnına kafa atmıştım. babamın bileğine tekme falan. baya hareketli bi gündü. abv böyle işin

sünnetle ilgili birşeyde içi cız etmeyen bizden değildir
Sosyal ağlarda paylaş

abi o öyle değildir işte. çocuksun lan çocuk. kimisinin canı pektir deli gibi ağlar kimisi lan noluyoruz der ah der bi iğne yaparlar gerisini hissetmez falandır filandır ama o çocuğun o kadar ağlayarak o kadar strese girerek o ana tanık olması harbiden ilerde ağır sıkıntılar çıkarabilir yani. ha benim evladım olsun çocuk doğar doğmaz yaptırırım düğün hevesim mi var kardeşim 5 6 yaşındayken toplarım milleti bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı..
hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye..

sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla..
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

valla bizde (biaderle bende) değişik bir teknik kullandılar.ısı ile kestiler diye hatırlıyorum yamulmuyorsam.valla hatırladığım kadarıyla bildiğin sarıp(bobin gibi sarıldı emenike) verdiler ısıyı..
hatta adamın muayenesine babamla birlikte gidip dinlemiştim nasıl bir teknikmiş falan diye..
sıkıntı yok göktengriye şükür de baya tehlikeli bi teknikmiş yırtmışız broyla..

Oha ondan dolayı çükü kuruyup düşen çocuklar var lan haber olmuş, şaka değil iyi yırtmışsınız fantaziye gerek yok oysaki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...