Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon sipariş sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya kötü çalışıyor operasyonları ama söz konusu monitör olunca ve yasalar çerçevesinde ters gidebilecek çok bir şey yok. benim aldığım ürün yokken, telefonla arayıp, "ağbi whatsapp dan sana resim attım, bunu gönderem mi abi sana" dediler.

he

he
Mesaj tarihi:
nefret ediyorum amazondan, isinzi iyi giderse superlerde iste sorun cozme konusunda tek yaklasim "musteriye parasini hemen geri ode" cercevesinde.

2 kere siparis verdim kritik idi aldiklarim benim icin (elektronik filan diil), ikisindede iParcel e verdiler iste ve aptal gibi bekledim, uyari yok bisi yok. amazonda urun yolda diyor filan, iparcelden bi baktim "items not permissible for shipping outside the US" yaziyor, 20 gundur tutuyormus adamlar amerikada depolarinda. neyse sinir yok actim amazonu "bir hata olmus tasiyicida, biz gonderilemeyen item satmayiz 1 haftaya elinizde!" dedi, bekledim 1 hafta sonra siparisimin amazona geri gonderildigi yaziyordu iParcelde. Ugrastim hemen ozur vs refund etti, bir daha alin shipping bizden dedi express ile aldim hemen lak diye geldi, 1 ay ziyan direk. Benzer nitelikte bir siparis dah verdim gene aynisi oldu ve uyuz hintli hemen refund verdi shipping filan hak getire, yollamayin oyle ise bana iparcel ile dedim, gondermiyorlar inatla dedim bir saat secme sansiniz yok, sistem rastgele yolliyor diye viyviy etti.

gerci amazonunda sucu yok ole boktan ulkede yasiyan benim cunki :(
Mesaj tarihi:
valla tek önerebileceğim support u mail üzerinden denemen. bana hep amerikalı geldi. hintli gelirse direkt ggsin zaten. sıfır insiyatif. direkt kitaba göre basıp geçiyorlar. ben alienwarela uğraşırken çok çektim. sonra merikalı geldi, 15 dk da çözdüm 4 saatte çözemediğimi.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

eğer markanın regional pricing policy'si varsa TR'e mal göndermiyor. örnek olarak microsoft, samsung fln göndermiyor. fakat sen oradaki 3rd party satıcıdan hala satın alabiliyorsun sadece kargo maliyetleri şişkin oluyor.

şu çok uyuz bir şey ya. ben mesela ayakkabı almak istiyordum. adidas falan burada 20 model satıyor. gavurlandde 200 farklı model satıyor. amazon da yollamıyor hoop bizim orada şubemiz var git köşeden al diyor :/
Mesaj tarihi:
2 aydır KDV iadesi bekliyorum. Her mail atışımda 2 hafta sonra valla ödeyeceğiz diyorlar. Bu mu dedim sizin kusursuz müşteri memnuniyeti anlayışınız?

Alana kadar canım çıktı 4 defa iptal ettiler fraud diye, sonunda ikna oldular siparişi verenin ben olduğuma. gittim uğraştım alman gümrüğünden kendi çıktısını aldığım faturaları kaşelettim ürünleri gösterip. Türkiye'den ikametgah ile takipli postaya verdim. 2 aydır kıçlarını kaldırıp KDV iadesi yapamadılar. lafa gelince şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz. geçeceksin arkadaş yalan hepsi.
  • Yeni Oluştur...