Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 satisa cikardigim urunler:Asus Xonar Essence STX : Tartismasiz alabileceginiz en iyi ses karti. Audiophlie grade. 400 lira. KutuluAuditrak Prodigy Cube: Usb ve Analog DAC. Bir nevi ses karti aslinda cunku mic in , coax out, rca out, optical out var. Ayni zamanda 250 ohm a kadar olan kulakliklar icin amfi mevcut. Turkiyede yok, 150 lira. Kutusu var sanirim. Evet varmisBeyerdynamic DT770 pro (250 ohm) : Tam kapali headphone, bas ve oyun icin ideal, ses gecirmez. Kozmetik olarak headband sungeri cok iyi durumda degil, degismesi gerekebilir. 250 lira, cantaliPhonak audeo 121(beyaz) : mikrofonlu kulaklik. Ortalama ustu , mid ve tizlerde inanilmaz berrak, cok basshead olmayan bir kulak ici kulaklik. 125 lira kutusuz, aparatlari tamMonster M-Series Source Rca Cable : 1 metre 2 adet, Tamam bir van den hul degil ama muhtemelen yorumlari en iyi olan monster kablosu olabilir. Genelde amerikani duzmek icin yaratilan monster urunleri bazen yuksek kaliteli de olabiliyorlar. 150 lira kutusuz. Belki de kutuludur. Baktim kutuluymus. Bunlarin disinda bi kac parca donanim urunu daha var. 5 adet 14luk corsair fan, ikisi 4 pin pwm 3 u 3 pin : hepsi 60 lira 1 adet ethernet karti , realtek pci express 10/100/1000: 10 lira Bos kasa NZXT, tak tarafi camli, custom fanli falan: elden sevabina (olm niye kimse kasa istemiyo ki?) Motorola docsis 3.0 modem: bu bende calismadi nedense, yani calisti da sonradan yazilim guncellemesi falan istedi , usendim servise kargolamaya. Isteyen olursa bi baksin bakalim, calisiyosa 2 kilo pirzolaya takaslariz Ileride bi kac ekleme daha yapabilirim. Biraz temizlik sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben de 50 liraya grado var diye girdim. Ses kartı hariç amatör eğlendirir. Bir de o modeme 2 kilo pirzola çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kasa resmi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Prodigy cube aynı anda iki inputdan çıkış alabiliyor mu ? RCA ve optikten aynı anda ? USB ve Optikten, Yani PC'ye USB'den bağlasam ses kartı gibi Playstationdan optik alsam RCA'dan çıkarım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 12lik kasa fanın varsa talibim Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Phonak kulaklığa litrelik jack + 1 kutu after eight veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Rotweiler said: 12lik kasa fanın varsa talibim Esh. Eski garaj satisda vermistim 12 leri, 14ler var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kasayı ben istiyom dedim ya lan tut onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 reampage said: Prodigy cube aynı anda iki inputdan çıkış alabiliyor mu ? RCA ve optikten aynı anda ? USB ve Optikten, Yani PC'ye USB'den bağlasam ses kartı gibi Playstationdan optik alsam RCA'dan çıkarım dimi optic out sanirim o ya, in degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kermit said: kasayı ben istiyom dedim ya lan tut onu Ses cikmiyo ki amk senden, evi temizliyorum bu hafta gel al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 evet yanından işaretle out demiş zaten bende geç fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 O audiotrak kupun fiyat performansi cok yuksek zaten. Sikko mobo cipsetleri gibi degil Kasa mid tower sabo, burdan yanitliim :P ama kurbaga alcam diyo inatla, bu hafta almazsa veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esh said: kermit said: kasayı ben istiyom dedim ya lan tut onu Ses cikmiyo ki amk senden, evi temizliyorum bu hafta gel al kaanla gelcez arabayla taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kulaklığa da anlaştık bence CS kursu da veriym mi yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Jack olmaz, ikinci el 1000va ups olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 şu dt770 pro olan var ya evde bas amfisine takmalık kulaklık istiyorum. uygun mudur? uygunsa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ben şu fanları düşünüyorum da 14 lük büyük mü gelir ya. ne olur yani büyük fan taksam? (cpt obvious olup "ses çoğalır nolcak" demek istedim gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esh baktım şimdi benim CM Elite 431 kasanın ön fanına 14lük takılabiliyomuş. Bitanesini alim mi? Sessiz mi fan=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Abi sessizlik sizin onu ka tpm de calistirdiginiza bagli olarak degisir. Bende gayet sessizdi, sonra fan kontrolcuye taktim daha da sessiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 goldbären said: şu dt770 pro olan var ya evde bas amfisine takmalık kulaklık istiyorum. uygun mudur? uygunsa talibim. Uygun , kargoyla mi elden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Elde kalma ups i olan yok mu ya? Sarj tutmuyo olsun problem degil. Bi tane 1000 1200 bisi almam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 xeşke param olsaydı da ses kartını alabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 İşte bunlar hep israf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Israf degil de, tecrube etme diyelim. En son cok iyi bir DAC alip zirvede birakiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Esh said: Elde kalma ups i olan yok mu ya? Sarj tutmuyo olsun problem degil. Bi tane 1000 1200 bisi almam lazim para verme hemen, eve bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar