Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 said: HATAY’ın Reyhanlı İlçesi’nde 4 eşi 32 çocuğu bulunan 54 yaşındaki Halit Tekin, çocuk sayısını 50’ye çıkarmak istediğini söyledi. Tekin eşlerinden biri ise ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiklerini ve yardım beklediklerini söyledi. İlk evliliğini 1982’de o tarihte 15, şimdi 47 yaşında olan Nihal Tekin ile yapan Halit Tekin, daha sonraları şimdi 41 yaşında olan Gül Şaşar ve Zekiye Koğu, ardından da şimdi 54 yaşında olan Fatma Budak’la nikahsız yaşamaya başladı. 4 eşinden toplam 32 çocuğu olan ancak biri 6 ay önce ölen Halit Tekin, ilk eşi Nihal’in 27 Ekim’de doğum yapmasıyla yine 32 çocuk sahibi oldu. Ailenin yeni üyesine ’Ahmet’ adını verdiğini belirten Halit Tekin, "Çocuklarımdan biri 6 ay önce öldü, halen 12’si erkek 32 çocuğum var. Onları çok seviyorum. Sağlığım el verirse, Allah kısmet ederse çocuk sayısını 50’ye çıkarmak istiyorum" dedi. HER EŞE AYRI EV İlk eşi Nihal’den 5, ikinci eşi Gül’den 14, üçüncü eşi Zekiye’den 5 ve dördüncü eşi Fatma’dan 8 çocuğu bulunan Halit Tekin, eşler arasında herhangi bir sorun yaşanmadığını ve her birisi için ayrı ev tuttuğunu söyledi. 5 çocuğunun evlendiğini ve bunlardan da 18 torun sahibi olduğunu belirten Tekin şunları anlattı: "Yerel organizasyonlarda şarkı söyleyerek para kazanıyorum. Eş, çocuk ve gelinlerim ve torunlarımla birlikte toplam 60 kişilik bir aileyiz. Bir eve sığmadığımız için her aile ayrı bir evde yaşıyor. Hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz. Çocuklarımın isimlerini ezbere biliyorum, hepsini çok seviyorum. Onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Her fırsatta çocuklarımla beraber oluyorum." KAYMAKAMLIKTAN YARDIM BEKLİYORLAR Eşlerden Zekiye Tekin ise tüm aile fertlerinin huzur içerisinde yaşadığını, eşler ve çocuklar arasında da hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Kalabalık nüfusa sahibiz. Ailenin ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımız günler oluyor. Kış geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapılıyor. Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan yardım bekliyoruz" diye konuştu. http://img.hurriyet.com.tr/_np/7266/26537266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 umarım ihtiyacı olan yardımı bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 özerklik ister bunlar 2-3 nesil sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Annelerinin doğurganlığı nedir lan öyle? Kadında da hiçbirşey yok maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Vazektomi Nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 50 çocuk yapsa, 50 çocuğun her biri 50 çocuk yapsa kasaba eder. bunlar 50 şer tane yapsa şehir eder, bunlar 50 şer tane yapsa metropol eder. bu azimle 3 jenerasyona ikinci bir istanbulu kuruyor adam. beline kuvvet GOÇUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 AVRUPAYI BÖYLE YENECEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 adam cengiz han'a özenmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 said: Çocuklarımın isimlerini ezbere biliyorum :) o değil de çocuklar çok sağlıklılar maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ihtiyaci olan yardim 15 sene once kisirlastirilmasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 beylik kurabilir yakında... 100 seneye dev imparatorluk olur bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 1. eş ok tamam 2. kadını bir şekilde kandırdı oke 3. kadınla evlenirken ne dedi de ikna etti? hadi etti 4. evliliğini yaparken o kadına; 3 tane daha evde eşim var sen 4. olur musun deyip nasıl kabul ettirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 lan bunlar istanbulda oluyor, hatay'ı bırak geçen gün taksicinin biri anlattı, 3 eşi varmış, hepsi ayrı evde, birbirlerine kıskançlık falan yapıyormuş onu anlatıyordu hahaha hepsi içime çocuk koy erkeğim diyormuş hatay yani orası, çok yadırgamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cocuklara yazik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 spawn olur olmaz guilde giriyorsun işte gear check yok application yok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 SDFHSDFHSDHF bu ne lan üstteki yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 foursome yapamadıktan sonra ne anladım ben bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bu çocuklardan kaçı lise mezunu olabilecek? beslenme sağlık falan bunlara hiç girmiyorum kim bilir ne durumdalar, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 açlıktan ölmeleri gerekmiyor muydu? hani kıt kaynaklar falan?? iktisat çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cocuklarin 5i evlenip, 18 cocuk daha yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 adam call to arms bassa işıd'i püskürtür yemin ediyorum http://classic.battle.net/war3/images/human/units/animations/militia.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 said: ben haftasonları okyanusötesinde yaşayan ve bu amaç için kıyafetlerini zevkle çıkaran birkaç hanımkıza bakarak kendi kendime naçizane motorun yağını değiştiriyorum. her seferinde o duygu (bknz. 31 sonrası pişmanlık hissi) herif 32 tane hayatın içine etmiş, 4 tane kadını damızlık yapmış, işsiz ve gurur duyuyor sırf İLAHİ ADALET konsepti için ateistliği rationalizmi mantığı falan bırakıyorum lan ben. yarın cumaya gidicem. evrim yok darwin puşt bütün bunlar yahudinin oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 arcane said: bu çocuklardan kaçı lise mezunu olabilecek? beslenme sağlık falan bunlara hiç girmiyorum kim bilir ne durumdalar, yazık. adam neticeye bakıyo. "Bende 4 karı 32 çocuk var gardaş" diyo sıyrılıyo Kaygısızlar dizisi özendirdi hep. kdsfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 stormeagle said: 1. eş ok tamam 2. kadını bir şekilde kandırdı oke 3. kadınla evlenirken ne dedi de ikna etti? hadi etti 4. evliliğini yaparken o kadına; 3 tane daha evde eşim var sen 4. olur musun deyip nasıl kabul ettirdi.. Suriyeli, Iraklı vs.dir kadınlar ya da işte düşmüş, töre ot bok. Çoğu kadın çaresizlikten evleniyor. Bu evliliklerin tarihi eskiye dayanıyor gerçi Suriyeli vs. olma ihtimali pek yok ama örneğin şu dönemlerde bile gidip Suriye'den genç kız alıyorlar. Savaş var, ailesi öldürülmüş veya ne bileyim kaçmak istiyor ülkeden. Kız gelip buradan bir adama kuma olup altına yatmayı orada kalmaya tercih ediyor. Aynı şey burada da oluyor. Töre geyikleri dönüyor işte, fırsatçılar gidip üstüne konuyor koruma ayağına imam nikahını vuruyor. Karı hayatım kurtuldu diyor, sesi çıkmıyor rezilliğe. Düzen leş bir düzen, kadınların zerre suçu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Adam hiç boşa kurşun yakmamış helal olsun! böyle saftirik devleti bulmuşlar dayarlar tabii, bana kalsa 1 haneden 3-4ün üstündeki çocuğa ilköğretim üstü eğitim hakkı vermem, özelde okutsun madem böyle 2 okka taşşağı var, ona da yetsin pzvnk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar