Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 8. Hafta Beşiktaş-Fenerbahçe 02.11.2014 saat: 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olcayın iki sarısı da doğru. Şuan maçtaki bütün kartlar ve kararlar aşağı yukarı doğru.

Benim anlamadığım FBJK kardeşliğine ne oldu? Ortak düşman galatasaray ama fb gs derbisinde hiç kavga çıkmadı...

Çok ilginç şu iki takım ya.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

ahah en etkili adamlardan biri gitti iyi iyi
emre de cin horozu gibi heryerden çıkıyor, skim kadar boyu emre...dfsfs

En etkili mi? Maraton kosup cikmis gibi ayaklarina hic hakim degildi bu mac boyunca, nasil izliyorsunuz?

Ayrica BJK bu soytarilari 10 kisi de yener, bizim yapmadigimiz sey degil geriden gelip.

2 dakika da iyiymis dk 20den beri zaman geciren kaleciye topu alip birakmayan adamlara 2 kaleci sakatligina ve kirmizi karta
Mesaj tarihi:
Necip daha Sivok'u yakacak merak etmeyin. Adam resmen maçı sattı. 1 gol, 1 kırmızı kart ile maçı Fener'e çevirdi.

Bilic benim gözümde hoca falan değil artık kusura bakmayın. Fener'in iy'den 3-0 yapmamasının tek sebebi çok kötü bir takım oluşu, biraz kafası çalışan bir hoca sadece sol kanattan çalıştırtır takımını en az 3 gol bulur, şu kırmızıyı da erkenden çıkarttırırdı.

Daha 20. dakika da Necip'i çıkarıp random birini alması gerekiyordu. Yok izledi ve al işte Olcay da gitti.

Her sene çok iyi gidip, kendi kendini baltalamayı nasıl başarıyor bu takım cidden merak ediyorum. Bundan zevk alınıyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Lombardi said:

Su an yasananlar gecen seneki bjk-gs derbisinin aynisi

Beşiktaş taraftarı fb maçında inemez sahaya o kadar delikanlı değiller, korkarlar aziz ve içerdeki gücünden.
Kötü çocuk galatasaray, herkes vuruyor.
Mesaj tarihi:
faul falan yok orda ya. olcay'ın hareketi de faul + sarı işte dünyanın her yerinde. topu kaptır sonra ani atağa çıkacak adamı indir.
Mesaj tarihi:
Resmen genc oyuncunun sevki kirilmasin diye derbi veriyoruz. Hadi bir hata yaptin bari necip yuzunden olcay kart almadan mudahale et. Su macta bu tercihle su sorunun olacagini herkes yazdi cizdi.
  • Yeni Oluştur...