Lombardi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Su an yasananlar gecen seneki bjk-gs derbisinin aynisi
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Olcayın iki sarısı da doğru. Şuan maçtaki bütün kartlar ve kararlar aşağı yukarı doğru. Benim anlamadığım FBJK kardeşliğine ne oldu? Ortak düşman galatasaray ama fb gs derbisinde hiç kavga çıkmadı... Çok ilginç şu iki takım ya.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: ahah en etkili adamlardan biri gitti iyi iyi emre de cin horozu gibi heryerden çıkıyor, skim kadar boyu emre...dfsfs En etkili mi? Maraton kosup cikmis gibi ayaklarina hic hakim degildi bu mac boyunca, nasil izliyorsunuz? Ayrica BJK bu soytarilari 10 kisi de yener, bizim yapmadigimiz sey degil geriden gelip. 2 dakika da iyiymis dk 20den beri zaman geciren kaleciye topu alip birakmayan adamlara 2 kaleci sakatligina ve kirmizi karta
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ilk pozisyonda caner klasik fener penaltisi istedi muhtemelen.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Necip daha Sivok'u yakacak merak etmeyin. Adam resmen maçı sattı. 1 gol, 1 kırmızı kart ile maçı Fener'e çevirdi. Bilic benim gözümde hoca falan değil artık kusura bakmayın. Fener'in iy'den 3-0 yapmamasının tek sebebi çok kötü bir takım oluşu, biraz kafası çalışan bir hoca sadece sol kanattan çalıştırtır takımını en az 3 gol bulur, şu kırmızıyı da erkenden çıkarttırırdı. Daha 20. dakika da Necip'i çıkarıp random birini alması gerekiyordu. Yok izledi ve al işte Olcay da gitti. Her sene çok iyi gidip, kendi kendini baltalamayı nasıl başarıyor bu takım cidden merak ediyorum. Bundan zevk alınıyor sanırım.
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Lombardi said: Su an yasananlar gecen seneki bjk-gs derbisinin aynisi Beşiktaş taraftarı fb maçında inemez sahaya o kadar delikanlı değiller, korkarlar aziz ve içerdeki gücünden. Kötü çocuk galatasaray, herkes vuruyor.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Her sene böyle bizim ya ilk 5 hafta takım tıkır tıkır gidiyor sonrası yok..
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 sen ne diyosun escape bi sus ya.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Caner ilk pozisyonda direk kırmızıya zorladı heralde, önümde kimse yoktu ordan gider gol atardım ben hocam falan diye sdf
Remus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Yalnız Olcay'a çıkan 2inci sarı Türkiye liglerinde faul bile kabul edilmiyo. Nasıl verdi o kartı şaştım kaldım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 azizin son 2 açıklaması olmasa hakem kırmızıdan 1 sn önceki emenikenin bariz faulunu verirdi. bi daha ligtfye para verirsem . yazarken şu anda emre fuck off derken geldi ekrana
reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Dakika 25'de vakit geçirmek ne ya, yok bu ülkede olmasın zaten futbol.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 su takıma bir sag bek almadılar daha ne kadar acısını cekecez
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 emenikenin faulu yok orda, faul yapılan emenike, necip tarafından, onu çalsa necip sarıyla atlatırdı onu çalamadı, olcaya patladı sdfs
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 faul falan yok orda ya. olcay'ın hareketi de faul + sarı işte dünyanın her yerinde. topu kaptır sonra ani atağa çıkacak adamı indir.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Resmen genc oyuncunun sevki kirilmasin diye derbi veriyoruz. Hadi bir hata yaptin bari necip yuzunden olcay kart almadan mudahale et. Su macta bu tercihle su sorunun olacagini herkes yazdi cizdi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Emre'nin Ba'ya fuck off derken görüntülerini göstermiş Lig TV diyorlar. Doğru mu?
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bütün skorlar bize yarıyor bjk yi her türlü tokatlarız zaten
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 1 kırmızı daha var. Büyük ihtimal yine bjkden...
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Alın liginiz sizin olsun. https://vine.co/v/OOHBdMxaKap
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 DarKRideR said: Emre'nin Ba'ya fuck off derken görüntülerini göstermiş Lig TV diyorlar. Doğru mu? suratına zum yapıldığı amda hem de
Öne çıkan mesajlar