Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Hakem tepkiyi dengelemek için kıytırık pozisyonlarda bize faul/kart falan verdi, kerizledi BJKyı. Aziz faktörü bu işte dsf
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Nerde o Beşiktaş'ın Fener'i marizlediği zamanlar..
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Olimpiyata gitmem bir daha ya, dondum resmen ve rüzgar & yağış bile yoktu =p Havalar acık düzelsin bakalım nasılsa bu sene hep buradayız.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Sotto said: Nerde o Beşiktaş'ın Fener'i marizlediği zamanlar.. 21 sene önce bitti o devir sdsfdsf
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 emenike olayı dalgaya vurmasaydı 2 gol daha atardı fenerbahçe, at kafası adam. sırf koşuyo şut asla çekmiyor, ama adamda finishing yok. bir sow o kadar koşsa adı ronaldo'nun yanına konur...
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 zaaa fener geride kaldi, dengelerler dediydim.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 khala said: Biri iki hafta farklılık gösterebilir ama sonuç hep aynı. arsenal pençelerinden zor kurtuldu hakkını yemeyelim :)
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 www.ntvspor.net/haber/futbol/116408/besiktas-sike-yapti-mi-yapmadi-mi
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 https://vine.co/v/OOHelYELXAF volkan lel
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 musa, emenikeye biraz son vuruş falan çalıştırsa bari, reyis yine net takmış.
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 BJK ye tam 2000 tl bastım bilyonerden 4.400 TL verecekti kazansaydı. Bir kere de yüzümü güldür ya bugünki viski ve gogain parası bedavaya gelecekti.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 10 kisi besiktas daha iyiydi acikcasi. Necip yerine ismail baslasin artik. Ayrica tore+ pektemek+ sosa olunca cok daha guclu bir besiktas olacak yine. Bu mac cok bir olcu degil derbi icin . Ofans olarak iyi degildik bence. Galibiyeti hakeden fenerdi acikcasi. Futbol olarak iyi olmayinca galibiyet malubiyet cok onemli degil benim icin. Ama tam kadro besiktas lige yeterli yine de.
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Sequo said: BJK ye tam 2000 tl bastım bilyonerden 4.400 TL verecekti kazansaydı. Bir kere de yüzümü güldür ya bugünki viski ve gogain parası bedavaya gelecekti. SARMAZ SENİ KANKS YA?
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 "beşiktaş bu sezon kendi sahasında hiç kaybetmedi çünkü sahası yok."
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sostizm said: Mac alt bitecek FB kazanacak At fava bekle Dedik biz.
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 beyler hakem hakkımızı yedi.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bu maç kötü oynadı beşiktaş, hakem falan ağlamasınlar. Tertemiz maç yönetti adam, bi tek avantaj oynatacak kapasitesi yok.. O kadar da olur. Yalnız fenerlilerin hemen de kendilerini şampiyon ilan etmeleri ilginç. Eğer beşiktaş avrupada oynadığı gibi oynasaydı çok farklı bir maç seyredebilirdik. Her maçın konsantrasyonu farklı. Lig uzun maraton ben bu seneden umutluyum.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 erken gol bozdu takımı daha farklı olurdu sanırsam o gol olmasaydı
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yoruldum lan. yemin ediyorum yoruldum. 29 yaşındayım bu sıçtığımın ülkesinde bırakın maç izlemeyi sporun herhangi bir dalını izlemektende, gazeteleri açıp haberlere bakmaktan da yoruldum. Hakem hakkımızı yedi falan filan ayaklarını geçin demba ba penaltısı verilir verilmez bıçak sırtı kararlar bunlar. Maçtaydım. - 90 dk hiç bir bok olmayacağını bildiğimiz, başımıza aynı şeylerin geleceğini bildiğimiz bir maç için toplamda 4 saat yol gidiyoruz. - Girişte polislerin inanılmaz darpları video çeken çocuklardan birini sağlam dövdüler millet araya girince bu sefer çevik kuvvet geldi milleti jopladı. Doğu tribünü K kapısı. - Kadının kocasını aldılar kadın yerlerde sürünüyor kadını tartaklıyorlar. - Maça girdik. Futbolu falan geçtim artık unutmuşuz öyle bir şeyi. bana şunları izah edin sadece; - Dk'ları hatırlamıyorum ancak; ilk yarıda tartışmada volkan kalesinden çıkıp, beşiktaş yarı sahasındaki tartışmaya müdahil oluyor kart yok. Tolga sarı kart görüyor. - Emenike yerde saatlerce yatıyor Beşiktaş atağını kesiyorlar. - Emenike ofsayttan sonra topa vuruyor kart yok (rövaşata değil) - Alper potuk oyundan çıkacak 5m yürüse doğu tribünü önünden çıkacak ancak ters taraftan çıkıyor hakem herhangi bir şey demiyor. - Kadlec defalarca demba ba yı çekti kart görmedi. - Emre'nin fuck off'una zaten herhalde kimse itiraz edebilecek kadar vicdansız değildir? - Pektemek maçtan sonra küfür ediyor. Ceza alacak zaten boşuna coşmayın.
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 geçen hafta da gökhan töre komplosunu kurdular :(
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 her yendildiğiniz de bu kadar ağlıaycaksanız biz ligden çekilelim selçuk denen kezban yüzünden 10 kişi oynuyoruz 1.5 sezondur.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 abi hakemi suçlayacaksan durduk yere emrenin üzerine oynayan veliye de bok at, resmen emre kırmızı görsün diye götünü yırttı emre ağzını bile açmamıştı orda boş boş duruyordu gitti veli arkadan çekip bişiler söylemeye başladı sonra coştu emre, üzerine biliç girdi sahaya emrenin üstüne geldi emre malı da küfür etti ona. ben emreyi kesinlikle savunmuyorum, ne yaparlarsa yapsınlar senin sakin olman lazım, haklıyken haksız duruma düşüyor böyle durumlarda. emenikenin tolgaya takılıp düştüğü ve yerde yattığı pozisyonda top yarı sahaya gelmemişti bile, emenike dışında da tek topçumuz yoktu ileride. ama o kuytın sarı gördüğü pozisyonda hakemin kesmemesi lazımdı orası hatalı.
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 eğer beşiktaş kazansaydı, büyük hoca necibi kazandı işte denecekti.ama tabi ne beşiktaş kazandı ne de hoca necibi.asdasf lig tv beşiktaş paketini açtırdım ilk maçtan evdekilere fenerin galibiyetini izlettim.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ayrıca tolga sarı görmesi gerektiği halde görmedi neyine ağlıyorsun anlamadım? volkanın da nerede görmesi gerekiyordu bilmiyorum ben tam dikkat etmedim kırmızı kart pozisyonunda olayların orda var mıydı yok muydu emin değilim ben görmedim diye hatırlıyorm, ama tolga direk depar atarak geldi olay mahalline ona eminim. http://www.ligtv.com.tr/mac-merkezi/besiktas-fenerbahce?id=111000100
Öne çıkan mesajlar