Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Flassh said: düşünsene abi abi bende baklava parası vericem diye doluşan çocukları metrobüs gibi olucaz
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 dana22 said: dehset eglenceli kitle hanginiz ?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 bi kutu baklava da bu gariplere gonderin bare, canlari cekmis.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 siz baklavayi yolliycaz diyip yollamadinzi, ozendirdiniz ve akabinde adam yemek isine girmis adfsasdf http://www.eater.com/2015/11/24/9788798/chefsteps-sous-vide-gabe-newell-immersion-circulator http://www.youtube.com/watch?v=yPjm5E5-HOk 1:30 ahahahahaah
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi özetle yavaş ısıtıcı özel bi pişirme tekniği souv bilmemne diye ziplock bage koyuyosun yemegi suya koyuyosun mesela 60 derece 96 saat çalıştırıyosun böle ocağa koy altını aç tıngırdasının fransızcası
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 quixef said: 96 saat biraz abartı oldu sanki Sous-vide (/suːˈviːd/; French for "under vacuum")[1] is a method of cooking in which food is sealed in airtight plastic bags then placed in a water bath or in a temperature-controlled steam environment for longer than normal cooking times—96 hours or more, in some cases—at an accurately regulated temperature much lower than normally used for cooking, typically around 55 °C (131 °F) to 60 °C (140 °F) for meat and higher for vegetables. The intent is to cook the item evenly, ensuring that the inside is properly cooked without overcooking the outside, and retain moisture.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 96 saat ne lan ona çürüme diyorlar bizim memlekette sonra fransız peyniri OOUVV allahın küflüleri ya
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 96 saat pişmesini beklerken o sırada iskender falan sipariş veriyorsun sanırım
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yoksa sen 96 saaatın altında pişmiş consomme'mi iciyosun
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abicim tandır felan var türk mutfağında 6 8 saat pişen
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hocam 6-8 saat yine bi yerde anlaşılabilir bir süre de 96 ne yaw pişirilen şey plasma haline geçer ^_-
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ne kadar ock pişse o akdar iyidir bazı yemekler, sorna fasülyeyi az pişirip pişirip genel yönümüze doru osuruyonuz.
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 o degil de plastik seyleri falan oyle isitmaktan tirsiyorum ben
Limbiq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 baklavayı ulaştırdık ai vasıtasıyla. 1
Öne çıkan mesajlar