Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2


Öne çıkan mesajlar

  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
siz baklavayi yolliycaz diyip yollamadinzi, ozendirdiniz ve akabinde adam yemek isine girmis adfsasdf

http://www.eater.com/2015/11/24/9788798/chefsteps-sous-vide-gabe-newell-immersion-circulator

http://www.youtube.com/watch?v=yPjm5E5-HOk

1:30 ahahahahaah
Mesaj tarihi:
abi özetle yavaş ısıtıcı
özel bi pişirme tekniği souv bilmemne diye
ziplock bage koyuyosun yemegi suya koyuyosun
mesela 60 derece 96 saat çalıştırıyosun
böle ocağa koy altını aç tıngırdasının fransızcası
Mesaj tarihi:
quixef said:

96 saat biraz abartı oldu sanki


Sous-vide (/suːˈviːd/; French for "under vacuum")[1] is a method of cooking in which food is sealed in airtight plastic bags then placed in a water bath or in a temperature-controlled steam environment for longer than normal cooking times—96 hours or more, in some cases—at an accurately regulated temperature much lower than normally used for cooking, typically around 55 °C (131 °F) to 60 °C (140 °F) for meat and higher for vegetables. The intent is to cook the item evenly, ensuring that the inside is properly cooked without overcooking the outside, and retain moisture.
  • 7 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...