S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yine hiç bişey bilmeyenlerin, en ufak fikri olmayanların işine yarar. az biraz ingilizceden anlasalar zaten bunlara gerek duymazlar, her oyun için bir sürü streamer var, her adımını her hareketini anlatıp, öğretmeye çalışanlar. hem de ek bir ücret istemeden.
Ortaq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 İlginiz için teşekkürler arkadaşlar, bu sektörü geliştirmek için elimizden geleni yapacağız.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 alt tarafı oyun da yayınlarda 20k $ falan donationların döndüğü bir gerçeklik var, altını üstünü sen düşün.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Daha gidilecek çok yol varken en sondan böyle bir şeyin olması... Allah kolaylık versin...
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 neyse editledim sert oldu biraz gdsg, boş işler ortaQ
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 abi oyunu önce kendiniz öğrenin de sonra parayla millete bi ders mers verin allah rızası için.. Herifler coaching yapıyor yurt dışında adama bakıyosun turnuvalarda 2.lik 3.lük 1.lik , şampiyonalar .. vs vs .. siz bi çıkın memleketten dışarı bir başarıya imza atın şöyle international platformlarda, sonra saati 55 / 60 liradan özel ders falan verin.. sizin özel ders verdiğin bu paraların 30 40 lira fazlasına millet fizik kimya pozitif bilimlerden özel ders veriyor öğrencilere.. komedi misiniz anlamadım ki. insan 20 / 30 lira yapar gönüllülere öğrenmek isteyenlere destek olur. ya bide herşeyi geçtim.. LOL ne LOL ahahahahah
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Ortaq said: İlginiz için teşekkürler arkadaşlar, bu sektörü geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. ya ne sektörünü geliştireceksin sen? insanların size anlatmaya çalıştığı üst posttada belirtildiği gibi önce adam gibi bir takım kurarsızı ekipmanlarınızı tamamlarsınız çıkarsızı gidersiniz uluslararası bir turnuvada 1. 2. olursunuz zaten sizi örnek alan çıkar. sizin yaptığınız tatlı su çakallığı.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Eternal said: abi oyunu önce kendiniz öğrenin de sonra parayla millete bi ders mers verin allah rızası için.. Herifler coaching yapıyor yurt dışında adama bakıyosun turnuvalarda 2.lik 3.lük 1.lik , şampiyonalar .. vs vs .. LOL ne LOL ahahahahah eu ve na için konuşuyorum, buradaki takımlar koçlarının çoğunun öyle başarıları falan yok. bi de sen sanırım türkiye sunucusundan uzaktasın epey, o kadar kötü, yetersiz oyuncular var ki bu coaching işini yapanlardan bir sürü şey öğrenebilirler. @lectre dp'nin yurtdışı turnuvalarında 1.liği var.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ben lol oynamıyorum abi.. senin dedigine göre millet yolunu bulmuş yani ne diyim =)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Cons said: DERS 1 LOLDE KULAKLIĞIN ÖNEMİ https://www.lolakademi.com/files/gmrfilGalleryImage17.jpg ağza mikrofon sokmak da önemli bir detay
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 saldiri gucu tasiyicisi zaaa xd vergisini veriyolarsa destekliyorum delikanli cocuklarmis
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Eternal said: ben lol oynamıyorum abi.. senin dedigine göre millet yolunu bulmuş yani ne diyim =) aynen öyle, bi şekilde yollarını bulmaya çalışıyorlar zaten bir çoğu eloboost yapıyor. böyle işi legalize ediyorlar bir nevi çünkü yakalanırlarsa ligten turnuvalardan banlanıyorlar.
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Flassh said: alt tarafı oyun oynursunuz ya hahahah vay arkadaş dotacı adam mı diyor bunu :D
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 abi bu itemların isimleri ne allahınızı kitabınızı seviyosanız hahasdusahfusadhf AHENK KADEHİ .. AKLIN SONU .. CAN ÇALMA falan yazıyo abi burda sitesine bakıyorum şimd.. abi siz napıyosunuz bu oyunda.. METİN 2 deki MEST EDEN AYAKKABI'dan farkı ne şimdi bunun. lütfen bırakırmısınız şu oyunu.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 life steal'ı nasıl çevirsinler abi? tamam komik de türkçenin genel sorunu bu
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 chalice of harmony, ahenk kadehi olunca niye garip geldi ki?
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 abi çevirme çevirme.. bırak öyle kalsın.
Öne çıkan mesajlar