Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://i.imgur.com/KTWW9cJ.png said: 1943 yapımı Panter adıyla bilinen zırhlı muharebe aracı, 78 yaşındaki Alman’ın evinden 20 asker tarafından dokuz saatlik bir çalışma sonucu çıkarıldı. Evde yapılan aramada uçaksavar, torpido ve başkaca silahlar da bulundu. İngiliz The Mirror’ın Alman Der Tagesspiegel’e dayandırdığı habere göre; savcılar, yaşlı Alman’ın savaş silahları denetim yasasını ihlal edip etmediğini soruşturuyor. Kasabanın belediye başkanı Alexander Orth, evden tank çıkmasının şaşırtıcı olmadığını belirterek, yaşlı adamın insanların içinde tankı kullanırken görüldüğünü söyledi. VC4 CONFIRMED!
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Haha benimde ilk aklıma edelweiss gelmişti. Adam ne güzel bakmış tanka yanlız pırıl pırıl ve bakımlı :)
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Laurelin said: yaşlı adamın insanların içinde tankı kullanırken görüldüğünü söyledi. adam gizlemiyormuş ki zaten, alışverişe falan gidiyordur o tankla, ne hava atıyordur 60+ tayfasına.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ahah panthermi o ? hayır masrafıda cok olur onu paso kırılıp dokulen tank, tek basına iyi bakmıs bunca zaman
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Bir paletlerini halledememiş işte :P
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 edelweiss königstiger'di yalnız, panther sonra vc2 & vc3'te seçilebilen ileri seviye medium tank modeli. :) http://vignette4.wikia.nocookie.net/valkyria/images/0/0a/Val3_02_1920_1200.jpg
Sirat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bu oyunu ben cuma akşamı xcom benzeri oyun ararken buldum, önce saçma geldi sonra bayaa bi sardı. Bu topicten gördüm trials of the sky diye birşey de varmış, bu bitince onu da alacağım. sonra google dediki Valkyria 2 ve 3 de varmış, ama bunlar PC de yok? :( Pc de oynamanın hiç bir yolu yok mu 2 ve 3 ü? bir de bu oyuna veya xcom a benzeyen başka hangi oyunlar var? xenonaunts, wasteland, frozen synapse... bu kadar?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Trails in the sky ın bununla alakası yok yanlız =/ Ama güzel oyun :D Anime seviyorsan kesin oyna hehe. Eski ama x-com benzeri silent storm var 2. dünya savaşı. Jagged alliance ın kaç türevi var.
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sirat said: Bu oyunu ben cuma akşamı xcom benzeri oyun ararken buldum, önce saçma geldi sonra bayaa bi sardı. Bu topicten gördüm trials of the sky diye birşey de varmış, bu bitince onu da alacağım. sonra google dediki Valkyria 2 ve 3 de varmış, ama bunlar PC de yok? :( Pc de oynamanın hiç bir yolu yok mu 2 ve 3 ü? bir de bu oyuna veya xcom a benzeyen başka hangi oyunlar var? xenonaunts, wasteland, frozen synapse... bu kadar? shadowrun returns, dragonfall.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yazılmayanlara ekleyeyim: 7.62: high caliber, fallout tactics, ufo: after* serisi. bunların haricinde agarest serisi var pc'ye çıkan japon srpg'si olarak. ama birebir valkyria chronicles gibi oyun yapılmadı vc2 ve vc3 hariç, onları da yazdım özelden. :)
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Agarest güzel oyun ama feci grind , dlc leri almazsan hele daha büyük işkence. Bitiremedim resmen , oyun kendini fazla tekrar ediyor :(
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ya zaten japon srpg deyince grind olmayanı çok çok az, vc serisi en az grind'dır herhalde. diablo-tier farming yapılır ortalama lol.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Grind in kaldırılabilir kısmı var yahu, agarest cidden aşmış.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Vc de jaegar in bolumu gecebilmek icin hayvan gibi grind yapmsiim ben :P solid snake i alip badass tan komutani yapinca bole oluyor iste :D Bide kizcagizin adini unuttup en iyi shocktrooperi sondan bir onceki missionda sirf aptalliktan kaybettim, bitiricem oyunu ve uyiycam bu kadar saatten sonra diye kafaya taktigim icin reload etmeden devam ettim :(
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 vcde grind yoktu ya, yani gerek yoktu. sen yetememişin muhtemelen jaegar'a :P
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 upgradeler filan korkunc geride kalmisti bazi unitelerin, scoutlarla tank avladigimdan lancer kullanmiyordum hic, shocktrooper ile scoutlara abaniyordum ki bedelini odedim iste :D hizli biten bi harita vardi, 2 turndemi ne onu yapip yapip grindliodum iste. oyunda lancerin lazim oldugu tek yerdi benim icin lol
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ahahah evet bütün oyunu sadece scoutla oynayarak gidince o bölümde ben de zorlandım. Order:Defense, Order:Caution, ver eline scout challenge tüfeğini, yolla Alicia'yı, bütün haritayı sololasın gelsin. Anca Jaeger çıkınca aklım başıma geldi haaaa bu oyunda lancer diye bişey vardı di mi diye ^^ (Haklarını yemeyelim gerçi, başka görevlerde de lazım oluyordu duvar patlatma filan vardı mesela ama onun için upgrade gerekmiyordu o yüzden problem olmamıştı pek)
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 extra missions var orada dlc gibi en kazıkları onlar.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 son bölüme kadar research treenin aşağı kaydığını farketmemiştim yinede sorun olmadı ama skirmish expertlere research/level kasmadan girilmez
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Valla s/a rank kasmiyorsaniz (kasin) hic bir seyin anlami yok oyunda. Her turlu cooook kolay bitirirsiniz
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ya zaten oyunda bitirip bölüm geçmek olarak sorun yok, "her bölümü s alarak geçeceğim" derseniz bütün zorluk orada. ben a alırsam sonra geri dönüyordum s'lemek için ehu.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Ben onu seyden dedim ya japonya ile bati surumlerinde max rank farkliydi. Birinde s birinde a S varken a almanin bir anlami yok madalya ve unlock acisindan
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ha evet öyle birşey vardı sahi, en son vc3 oynamıştım ordaki kalmış aklımda. japonların bu s merakı nereden geliyor bir araştırmam lazım ehu.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Agaresttede S stat vardı :p Şu oyunu bir ara yeniden oynayayım ya 'taking the stage' i özledim.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 evet, bütün anime, manga, oyun, hepsinde s, ss, sss-rank en yüksek. http://vignette2.wikia.nocookie.net/valkyria/images/3/37/Edy_vc2.png vc2 cameosu da süperdi. :)
Öne çıkan mesajlar