sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Benim de yıllardır çözemediğim gizem, aklı başında hangi insan evladı karşı cinste aradığı özellikleri sayarken kıskanç olsun der. Bu ne salakça bişeydir arkadaş. KISKANÇ OLSUN. Kimle konuşacağıma, ne giyeceğime, telefonumda facebookumda kimin olacağına o karar versin. BU ne be?
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bu konu ile alakalı çocuk yetiştirmeyi konu alan bir konu açmıştım ama anlamadan çöplüğe atınız, baksaydınız ibret alırdınız 8-) kıskançlık ile ilgili değil, bir üstü, gerçi kıskançlık ile ilgilide konuşmuştuk zihni ve algısı yetersiz gelişen bireyler, kıskançlığı sevgi gösterisi olarak algılıyor çünkü
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 sostizm said: Benim de yıllardır çözemediğim gizem, aklı başında hangi insan evladı karşı cinste aradığı özellikleri sayarken kıskanç olsun der. Bu ne salakça bişeydir arkadaş. KISKANÇ OLSUN. Kimle konuşacağıma, ne giyeceğime, telefonumda facebookumda kimin olacağına o karar versin. BU ne be? ya boş laf onlar. muhtemelen kıskanç sevgilileri olunca da ağlayıp kaçarlar sdfds
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 kiskancligi baska bisey sandiklarindan oluyo o.
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Katılıyorum. Maço dan kasıt işte kıskansın, hareketlerimi takip etsin, merak etsin v.s Kadına şiddeti görünce hepsi akıllanıyor sonra.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Aha türk kadınlarının primitif olduğunda hemfikiriz sanırım
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 sostizm said: Benim de yıllardır çözemediğim gizem, aklı başında hangi insan evladı karşı cinste aradığı özellikleri sayarken kıskanç olsun der. Bu ne salakça bişeydir arkadaş. KISKANÇ OLSUN. Kimle konuşacağıma, ne giyeceğime, telefonumda facebookumda kimin olacağına o karar versin. BU ne be? Ego abi. Kıskanılınca kendini değerli hissediyor insanlar.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 RamsesII said: abi soldaki de kız sağdaki de kız nasıl bir gen havuzuyuz nasıl bir ırkız biz ya gregor mendel ağlıyor yanımda
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 2:29'daki arkadaş söylemiş işte ben türküm bende her şeyden biraz var diye dsf
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Tori said: RamsesII said: abi soldaki de kız sağdaki de kız nasıl bir gen havuzuyuz nasıl bir ırkız biz ya gregor mendel ağlıyor yanımda sağdakinin saçını boyat, biraz zayıflasın, güzel de bi makyaj, soldaki kadar alımlı olur. Çirkin kız yoktur, az makyaj vardır.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ne soldaki kız o kadar güzel, ne sağda ki kız o kadar çirkin bi kere tamamen farklı tipteler
vulga Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bir çoğu eve gittiğinde şöyle bir yaratığa baba dediği için kıskanç erkek istiyor. Bilinçaltıyla alakalı fazla yargılamamak lazım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yav said: avam kadınların peşinde koşmayın abi siz de
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 -Maço (Yeri gelince esip gürleyin) -Arkadaş (Yeri gelince arkadaşı olun) -Sevgili (Ona ne kadar değerli olduğunu hisettirin) -Şaşırtıcı (Ona küçük süprizler yapın) Eğer bu dördünü güzel kurgularsanız daha önce çıktığı adamların ne kadar hödük olduğunu görüyor ve size acayip derece bağlanıyor. Poligamik ilişkiler delisi bir kova kadınını Monogamik hale getirdim bu şekilde.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 @karaktersiz varda bize gelmiyor, kaynağından topluyorlar direk
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Millet nası kapıyo abi öyle tatlı kızları ben şaşırıyorum bize hep promosyon gibiler üretim fazlaları kalıo
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ne bilem abi millet çok mu uyanık acaba biz mi malız
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sostizm said: Benim de yıllardır çözemediğim gizem, aklı başında hangi insan evladı karşı cinste aradığı özellikleri sayarken kıskanç olsun der. Bu ne salakça bişeydir arkadaş. KISKANÇ OLSUN. Kimle konuşacağıma, ne giyeceğime, telefonumda facebookumda kimin olacağına o karar versin. BU ne be? onun meali, "kezbanım, kimle konuşacağına, ne zaman konuşacağına karışırım, bunu anormal bişeymiş gibi görmesin"
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Abi şu eşitlikçi tavrınız yüzünden kapamıyorsunuz zaten. Kızlar ilişkilerinde feministliği savunmuyor. İnsan gibi davranın, maço olun, hard seviyor onlar.
Öne çıkan mesajlar