progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4vYQby_hDDU minigunlı the rock (tu) Paul Walker için one last ride demesi :( bide binadan binaya arabayla atlamak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=k94wBXeauao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 olen adami nasi oynatmislar filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tokyodaki eleman ne oldu lan.last ride diyor ama bu filmle bitmeyecek* bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tokyodaki elemanda var bu filmde de trailera koymuyorlar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 işte son sahnede çıkar.2 yıl sonrada 8. film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 su mma kadin sporcusunu niye her filme koymaya basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 trailerda varmış ya kaldırdım spoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Eğlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 güzeldi ya. sonunda hüzünlendik tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 creditsten sonra sahne varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Bazı siteler demiş ki kardeşim neden sadece sinemada izlenilebiliyor ki bu film bence evde de izlenilebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 3 günde amerikada 150 milyon dolar, tüm dünyada 380 milyon dolar para yapmış film. Direk bütçesini çıkartmış. vin diesel şimdi böyledir sdf http://www.geeksofdoom.com/GoD/img/2014/03/huell-money-breaking-bad.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 http://110.imagebam.com/download/0TPT9r2rEeH-WkQQ1Y2WEA/39923/399223122/NathalieEmmanuel_GoT5SanFrancisco%20(1).jpg tek aklimda kalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 IMAX'lik bir durum var mı, standart 2D de iş görür mü? İstinye Park için bilet kovalamak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bu arada söylemeden edemiycem. Film çerez film sonuçta sacmalık katsayısısı katlanarak artıyor her film :) . Kimsede mantık aramıyor zaten izlerken. Kız araba action üçlüsü için gidilir. Son 2 filmine nazaran güzeldi. Ama Vin Diesel çooook kötü oyuncu ya. Adam yüz felçli gibi oynuyor ve her boku kendi yapması lazım... Bir de karısıyla olan dramı offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 8. film banko gelicek ya sdfds. filmin sonu çok güzeldi. hüzünlendim anasını satayım. onun dışında beklediğim gibi uçuk aksiyondu. keyifliydi. DOUBLE ALPHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 8. film ne olcak olm, tabutta drift mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Gangren said: IMAX'lik bir durum var mı, standart 2D de iş görür mü? İstinye Park için bilet kovalamak istemiyorum ben tavsiye ederim, standart sahne ve seste aynı tadı vermezdi sanırım. creditsten sonra sahne yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben gitmicem alakamda yok ama açılışta rekor kırmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 IMAX te koltuk seçeneğiniz geniş aslında Orta 10 yetio gayet E blok a kadar gideri var gayet IMaX full heryerden izlenir güzel diye idda ediyor o ayrı ama evet şöyle bişi var normal sinemadansa gider imax in köşesinde otururm daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 yildiz savaslari bunlari dover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 aquila said: 8. film ne olcak olm, tabutta drift mi? yaparlar abi bişi ya. statham'ı hayrına öldürmemezlik etmediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 IMAX'te mi izleyelim illa? arabanın içindeymiş gibi mi hissediyoruz tırlar içimizde mi geziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ben ilk filmi izledim sadece, sonra bi de bunu izledim. Paul Walker'a ısınacak kadar seriyi izlemesemde sonu hüzünlendirdi. Film ise efekt yumağı olmuş ve bu filmi konseptinden uzaklaştırmış bence. Resmen bütün sahnelerin içine etmiş yoğun efekt kullanımı ve yönetmenin açı seçimi... GoPro'nun yayınladığı backstage görüntüleri filmden daha heyecanlıydı kesinlikle. Yaptıkları o uçuk stunt'ları filmde göremiyoruz bile. Sürekli titreyen ultra-yakın planlar harika stunt sahnelerini yemiş. Bu tip büyük stunt olaylarında yönetmenler illaki stunt'ın en key anında geniş açı ile olanı biteni gösterir. Bu olayın scale'ini seyirciye yansıtır. Önemlidir bu saniyelik genel planlar. Filmde resmen hiç yoktu bu. Basmışlar lens flare'leri, color filter'ları, titreşimleri... Hiçbirşey anlamıyorsun. Olan güzel stunt'ları da effekt sanıyorsun. Filmin finalinde gösterdikleri Paul Walker kolajlarında ilk filmde Diesel ile kapıştıkları ve tren'in üzerinden atladıkları slow-motion sahneyi gösterdi 2 saniyeliğine. Sırf o plan bütün filmden iyiydi ve "gerçekti". Filmin senaryosuna, oyunculuğuna, sahnelerine, aksiyonun dozajına laf etmiyorum hiç, en azından adam akıllı kullanaydınız footage'ı da keyifle aksiyon izleseydik. Need For Speed bundan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar