GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 varmı steamde age of 2 hd barındıran 2 kişiyiz bi kaç kişi daha bulup bi oyun mu atsak napsak fsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 game of thrones modu falan var. onları da deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Certhas said: game of thrones modu falan var. onları da deneyin. asdasd onu bilmiyomda,sen gelsene abi bunları yazana kadar +1 +1dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 en son lag oluyodu üniteler çoğaldıkça hala öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Bende var. Hatun oynasın diye aldım. Hatun eycuf oynarken canım çekti tekrardan başladım. Hatta stream falan izleyerek geliştirdim kendimi :D Zamanında sadece arena ve BF oynamaktan open map oynamayı hiç öğrenmemişim.. Yalnız lag hala var ya. Düzeltemeyecekler anlaşılan. Forgotten'da gelen yeni ırklar yeni techler güzel ama AoF'ta da lag gitmemiş. Sadece closed aratmama rağmen 3-4 maçta bir lagsız oyun oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 k1nJo said: en son lag oluyodu üniteler çoğaldıkça hala öyle mi ? artık uniteler çoğalmadan eziyoruz, eziyorlar sorun olmuyor sjdfjnbv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hile aciksa gelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 olm ben fena nobum onu söylim,sadece oyunu yeni alanlar gelsin kdfhkdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yeni gördüm bende gelirim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 whatdoyouturnthison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 howdoyouturnthison muydu lan yoksa yazarken sacma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Abi ben literally ilkokulluyken oynuyorduk lan. Bir de cossacks vardı. Steamde eşe dosta rezil olmalık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 GONDARCENGIZ said: varmı steamde age of 2 hd barındıran 2 kişiyiz bi kaç kişi daha bulup bi oyun mu atsak napsak fsafa ekle beni de buddy'ye esaliano olması lazım steam nick dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 gondar dün taktikler öğrendi. nub'um diğerek acısını sizden cıkaracak beyler gözünüzü açın asjdjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 liberal said: gondar dün taktikler öğrendi. nub'um diğerek acısını sizden cıkaracak beyler gözünüzü açın asjdjfg yalan beyler inanmayın dsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 liberal said: gondar dün taktikler öğrendi. nub'um diğerek acısını sizden cıkaracak beyler gözünüzü açın asjdjfg enson Microsoft Zone'da 56k modemle oynuyorduk işte 90'ların sonları 2000'lerin başında sdşfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ekleyin age of cular http://steamcommunity.com/profiles/76561198116674809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Emre333 said: ekleyin age of cular http://steamcommunity.com/profiles/76561198116674809 ulan 4 tane galil cerebrus'un varmıs insan birini verir sdafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Yarın tatil bu akşam bir organizasyon yapalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Oynayacak eklesin : Yanan At Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Oynuyorsanız alayım la şunu çok pis tower rush yaparım eski toprak eycofçuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 biz nobuz beyler,pro gelirse olay çıkar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Aslında Pati'nin grubu vardı zamanında yazmıştım ama ses çıkmadı.. Age of Empires II HD Edition... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 orc_lord said: Aslında Pati'nin grubu vardı zamanında yazmıştım ama ses çıkmadı.. Age of Empires II HD Edition... beyler bu akşam hatta şimdi atalım diyoruz 2 kişi bakıyoruz fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bana uyar katılabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar