Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Yani turkiye'de kdv dahil 2.5 milyon $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi alıcan bunlardan bitane, trafik sıkışınca basıcan gaza vura vura gidicen. sonra istop edip milletin arabanın camını kırma mücadelesini izlyecen soslu fıstık eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 İstop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abd bize bakiyirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 sipeyskeyk said: İstop :) istop diye söylenmiyor mu gardaş kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kıbrıslılar öyle okuyor onu ssfdsf bir de oyun var işte mahalle arasında oynanan sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abi ben hep trafikte istop ettik diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 (:D(:D(:D(:Distop(:D(:D(:D(:Distop(:D(:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 blackhavvk said: abi alıcan bunlardan bitane, trafik sıkışınca basıcan gaza vura vura gidicen. sonra istop edip milletin arabanın camını kırma mücadelesini izlyecen soslu fıstık eşliğinde istop mu? topu da tepeden atar kaparız camı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 http://i.imgur.com/LDok9do.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 istop negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://i.imgur.com/WTBzIol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dworgian said: blackhavvk said: abi alıcan bunlardan bitane, trafik sıkışınca basıcan gaza vura vura gidicen. sonra istop edip milletin arabanın camını kırma mücadelesini izlyecen soslu fıstık eşliğinde istop mu? topu da tepeden atar kaparız camı. =) jhueuheuh abi istop değil mi şimdi onu çözelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 abi stop etmek o. niyeyse durdurmak/durmak yerine stop kullanmışız işte. bir bilen gelsin resimli göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 mesela otostop değil yani. otos-top değil. auto stop. yani oto dur. araba dur. durdurmak. frikik de değil. free kick. bedava tekme. tekme bedava. kötek depik free ücretsiz çabuk vpn gay sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ne kadar garip mevzular bunlar. ben genelde abi araba istop etti derdim,kimse de aga o yanlış demedi. vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 çoğu yabancı kelime türkçe gibi kullanılıyor günlük hayatta zaten. makale, haber vs yazmadığın sürece çok takmaya gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 blackhavvk said: Dworgian said: blackhavvk said: abi alıcan bunlardan bitane, trafik sıkışınca basıcan gaza vura vura gidicen. sonra istop edip milletin arabanın camını kırma mücadelesini izlyecen soslu fıstık eşliğinde istop mu? topu da tepeden atar kaparız camı. =) jhueuheuh abi istop değil mi şimdi onu çözelim. oyun değilmiydi o ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Vulcan_Lionheart said: demekki benim ve arkadaslarımın hep kafası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 hoooooooov kültürlü team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ahmetalttan said: http://i.imgur.com/WTBzIol.jpg Abi şeye bayılıyorum ben ya. BİZİM OĞLAN ÜNİVERSİTEYİ İNGİLİZCE OKUDU, BÜTÜN DERSLERİ İNGİLİZCEYDİ, ÇOK İYİ YABANCI DİLİ VAR. Sonra TOEFL 60, YDS 65. Hazırlıkla 5 senede üniversite biter, sonra gogo ingilizce kursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 istihdam yerine istihkam yazmış asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 sanssizsansli said: Vulcan_Lionheart said: demekki benim ve arkadaslarımın hep kafası güzel. http://i.imgur.com/gl8XKZA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar