Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

deadwoll said:

Masticore said:

Feamer said:

http://i.imgur.com/79jagIL.jpg

Su isi hic deniyemedim ya. Var mi istanbul'da bildiginiz guzel tadim kurslari fln.

Merak ediyorum cok

Oradaki peynirlerin yarısının tadı halı sahadan sonra çantaya atılıp bir sonraki maça kadar kramponun içinde bekleyen çorap gibi. Bir de parayı kamyonla döküyorsun almak için.

öylede, tadı şarap ile dengelemek mesele yoksa fransız ne anlar yemekten, salyangoz yiyen adamlar ...

birde huuup hup diye çekiyorlar ıyyyy

özetle amaç peynir yemek değil ki adı güzel olsun
Mesaj tarihi:
Feamer said:

deadwoll said:

Masticore said:

Feamer said:

http://i.imgur.com/79jagIL.jpg

Su isi hic deniyemedim ya. Var mi istanbul'da bildiginiz guzel tadim kurslari fln.

Merak ediyorum cok

Oradaki peynirlerin yarısının tadı halı sahadan sonra çantaya atılıp bir sonraki maça kadar kramponun içinde bekleyen çorap gibi. Bir de parayı kamyonla döküyorsun almak için.

öylede, tadı şarap ile dengelemek mesele yoksa fransız ne anlar yemekten, salyangoz yiyen adamlar ...

birde huuup hup diye çekiyorlar ıyyyy

özetle amaç peynir yemek değil ki adı güzel olsun

kaç yıl yaşadın fransada
Mesaj tarihi:
O peynirlerin çoğunu yedim, şarapla beraber de denedim. Hem de memleketlerinde. İtalyan peynirlerini çıkartırsak bok gibiler.

Fransızlar zaten yemek yapmasınlar, tatlı yapsınlar. Yemeği İtalya'da yer tatlı için Fransa'ya geçeriz. SONRA DA İÇMEYE ALMANYA'YA TABİİ Kİ!
Mesaj tarihi:
Abartmayın abi. Listedeki peynirlerin hemen hemen hepsi Türkiye'deki marketlerde bulunuyor ve bir ikisi hariç hiç birinin de öyle yerel peynirlere oranla çok uç bir tadı yok.
Mesaj tarihi:
Marty said:

BalisticGel said:

Aynen. Sırf elitist olacam sofistike takılacam diye bir halta benzemeyen peynirleri tüketiyor insanlar. Sabahları mis gibi ezineyi gömüyorum mmm hiç bir şeye değişmem.

23-24 yaşlarına kadar hiç yemedim beyaz peynir. Tiksindim. Sonra bir şekilde Ezine denedim. Harika bir şey
Mesaj tarihi:
di said:

Sparkcaster said:

yönetici kullanıcıya cahil dedi, akp tarzı yönetim bravo.

Ya sev ya terket!

demedim la kimseye cahil.

Ahaha adamın eline güç geçince daha bi ılımlı, alttan alan olmaya başlamış asdads.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Biy.k kız olsa sevilmez

kız olduğum ortaya çıksa idris naim şahin gibi sana takla attırırdım buralarda.
ciğerini bilmiyoruz sanki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...