Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi seni anlamak vakit kaybıyken, okumayı da niye vakit kaybı haline getiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://dadaviz.com/i/1722 nerden girdim reddit in data fetiş kısmına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tatava yapma, okuma geç. zorla okutuyorum sanki. bebe gibi ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Sparkcaster said: yönetici kullanıcıya cahil dedi, akp tarzı yönetim bravo. Ya sev ya terket! demedim la kimseye cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 deadwoll said: Masticore said: Feamer said: http://i.imgur.com/79jagIL.jpg Su isi hic deniyemedim ya. Var mi istanbul'da bildiginiz guzel tadim kurslari fln. Merak ediyorum cok Oradaki peynirlerin yarısının tadı halı sahadan sonra çantaya atılıp bir sonraki maça kadar kramponun içinde bekleyen çorap gibi. Bir de parayı kamyonla döküyorsun almak için. öylede, tadı şarap ile dengelemek mesele yoksa fransız ne anlar yemekten, salyangoz yiyen adamlar ... birde huuup hup diye çekiyorlar ıyyyy özetle amaç peynir yemek değil ki adı güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://dadaviz.com/i/1730 dadaviz.com iyimiş. Bizim memlekete nasil da uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Feamer said: deadwoll said: Masticore said: Feamer said: http://i.imgur.com/79jagIL.jpg Su isi hic deniyemedim ya. Var mi istanbul'da bildiginiz guzel tadim kurslari fln. Merak ediyorum cok Oradaki peynirlerin yarısının tadı halı sahadan sonra çantaya atılıp bir sonraki maça kadar kramponun içinde bekleyen çorap gibi. Bir de parayı kamyonla döküyorsun almak için. öylede, tadı şarap ile dengelemek mesele yoksa fransız ne anlar yemekten, salyangoz yiyen adamlar ... birde huuup hup diye çekiyorlar ıyyyy özetle amaç peynir yemek değil ki adı güzel olsun kaç yıl yaşadın fransada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 heheheee bende saat tutuyordum spark ne zaman alıntı yapacak diye ja ja ja pis Frankofon seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 O peynirlerin çoğunu yedim, şarapla beraber de denedim. Hem de memleketlerinde. İtalyan peynirlerini çıkartırsak bok gibiler. Fransızlar zaten yemek yapmasınlar, tatlı yapsınlar. Yemeği İtalya'da yer tatlı için Fransa'ya geçeriz. SONRA DA İÇMEYE ALMANYA'YA TABİİ Kİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Abartmayın abi. Listedeki peynirlerin hemen hemen hepsi Türkiye'deki marketlerde bulunuyor ve bir ikisi hariç hiç birinin de öyle yerel peynirlere oranla çok uç bir tadı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Marty said: BalisticGel said: Aynen. Sırf elitist olacam sofistike takılacam diye bir halta benzemeyen peynirleri tüketiyor insanlar. Sabahları mis gibi ezineyi gömüyorum mmm hiç bir şeye değişmem. 23-24 yaşlarına kadar hiç yemedim beyaz peynir. Tiksindim. Sonra bir şekilde Ezine denedim. Harika bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Biyik keşke kız olsan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 di said: Sparkcaster said: yönetici kullanıcıya cahil dedi, akp tarzı yönetim bravo. Ya sev ya terket! demedim la kimseye cahil. Ahaha adamın eline güç geçince daha bi ılımlı, alttan alan olmaya başlamış asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Alakası yok. Şuan tatilde; memleket sinir stresini aldı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sipeyskeyk said: Biyik keşke kız olsan lan biz kız diye biliyorduk ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Biy.k kız olsa sevilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 al, forumu trollüyor... http://e-feminist.com/storage/359349-01-08.jpg üstüne basınca açılıyor bu arada not. olmadı, zaten spoiler etkisi oluyor daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 jpg'den sonrasını silebilirsin linkin. edit: gülmeyi unutmuşum pardon sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 sipeyskeyk said: Biyik keşke kız olsan lan cinsiyeti seni durdurmasin. burasi paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Biy.k kız olsa sevilmez kız olduğum ortaya çıksa idris naim şahin gibi sana takla attırırdım buralarda. ciğerini bilmiyoruz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yanı "kız" sın ama keşfedilmeyi mi bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 yok ya feamer malesef. başka kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bıyık hacı bu at hırsızları seni silkmeyi planlıyor dikkatli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 http://i.imgur.com/WSiwE7x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar