reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 slmlar millet, biliyosunuz eskiden sanane.com diye bi site vardı,sonra oynasana.com diye değişti..ben 1 yıl öncesine kadar falan oradaki forumlara bakıyodum..ama burayı keşfettikten sonra artık toolbarım da 2 tane forum sitesi olmaya başladı :) ya oraya bakıyorumda ardı ardına saçma sapan forumlar var.. eski kullanıcıların feryatları kesilmiyor..herkes nerde o eski osn diyor? yani iice cıvkı cıkmış oranın..yani kimse durumdan hoşnut değil. şimdi, acaba ordaki arkadaşları buraya davet etsek belkide seviyeli, öğretici ve akıcı bir forum ortamını görürler hemde paticik ayrıcalığını yaşarlar (tabi içinizde bırakın o ayrıcalık bizde kalsın diyenlerde olacaktır, yada orayı seviyesizleştiren buraya kimbilir napmaz diyenlerde olabilir :)) ama bence burda 2. sınıf muhabbet edenler zaten direk en güzel cevapları yiyor. gerçi biçok yanlış anlaşılmaya neden olabilir..oranın site sahipleri falan "napıyonuz siz len?" diye çıkışabilir.. ama önemli olan kulanıcıların menmuniyetiyse herşey mübahtır dimi..? ha bide site operatörlerine ricam, kitlemeyin konuyu, bırakın özgür irade konuşsun. saygılar[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 *!osn halkını çağırmaya gider*[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bi ara sanane bile yazamıyorduk, seni ilgilendirmez oluyordu. sebebini hatırlamıyorum ama sanane ile ara kötüydü. Direk konu açılırsa tepki çekebilir ama orada feryat figan eden eski kullanıcıları özel mesaj atıp "bak böyle bir yer var. şöyle şöyle olayları var" dersen katkı olabilir...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gerçek hayatta insanlara bi faydamız dokunmuyo, bari sanal alemde biraz sevap kapalım.[signature][hline]all your base are belong to us !!! [Bu mesaj reyou tarafından 13 Ocak 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sanane bozuluyor olayları kapanmadan öncede vardı... ama haklısın burda harbiden lafı iyi ottutturanlar var ahh nerde o eski diablo forumları ne takılırdım... amam paticiğin yeri aynı *!Fındıkh fıstıkh almak için bilg. başından ayrılır*[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 snn'le aramız taa uotr zamanından beri kötüydü, sebebide wastiee'nin eski snn uo serverı için yazdığı connectorla ilgili bişeydi ,ondan sonra hadise bayaa büyümüştü galiba...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine [Bu mesaj PUMA tarafından 13 Ocak 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 demek bilmediğimiz bir snn-paticik çekişmesi var..alla alla hiç ummazdım böle bişiy..gerçi patiler snn yi döver diye bakıyorum olaya..buradakiler daha bi etli butlu hehue :) şaka bi yana dostla düşman arasında gidip geliyomuşumda haberim yokmuş ! :A[signature][hline]all your base are belong to us !!!
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: reyou, 13 Ocak 2005 16:13 tarihinde demiş ki: patiler snn yi döver diye bakıyorum olaya..buradakiler daha bi etli butlu hehue :) :A 1.95 boy 100 kilo yeter ?mi ???[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla ne biliiim, paticik albümüne falan baktığımda tırstım valla ya.. o yüzden birine laf atarken dikkatli davranmak lazım adam web cam aracılığıyla hırpalar valla :)) gerçi seninde boyutlar baya hacimliymiş..patinin ağır toplarındansın (yanlış anlama :P[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bak sen yazınca araştırdım buldum... ilgili topic=SNN'de emek hırsızlığı[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine [Bu mesaj PUMA tarafından 13 Ocak 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: PUMA, 13 Ocak 2005 16:18 tarihinde demiş ki: bak sen yazınca araştırdım buldum... ilgili topic=SNN'de emek hırsızlığı hocam bu ne ya? şok oldum resmen...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Snn öldü yaad edin yeterli..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Seneler önce, bir oyun çıkmıştı. Henüz ismini cismini duyan yoktu, millet Quake falan peşindeyken ilk olarak bir arkadaşın zırt pırt ICQ DND mesajında görüyodum (CSdeyim) diye. Sonunda bi gün arkadaşa ne bu dedim, anlattı biraz kasarak girdim oyuna ben de. B5.2ydi o zamanki versiyon, oldukça eski yani... Turk.net'in sunucularında başladık oynamaya. Zamanla oyun iyice sardı, 6.1, 6.2 falan derken iyice kaptırdık çevre yaptık. Böylece SNNyle de tanışmış olduk klan, turnuva falan ayağına. Az üye vardı, çoğu kişi ağırbaşlıydı. Muhabbet falan çok güzeldi. Hatta bir aralar açılış sayfam bile olmuştu. Sonra ne olduysa bu oyunun ismi duyuldu, tabiri caizse ipini koparan geldi. Elbette yeni oyuncuların hepsine laf etmiyorum ama gelenlerin çoğunun seviyeyi çok düşürdüğü ortadaydı. Giderek kalite düştü, bir süre sonra eski dostların birer ikişer eksildiğini gördüm... Sonra tam ben de bırakayım derken "UO sunucusu açtık" dediler... Neymiş bu diye baktım bir, bi şekilde arkadaştan uo cd si buldum yükledim oyuna girdim... Artık sadece UO bölümü forumlarına bakıyordum. Eski insanlar olmasa da yeni bir çevreyle yeni bir kaliteli ortam oluşmuştu. Her yeni oyunun ilk oyuncuları gibi heyecanla ve buldukları herkesle iyi ilişki kuran kaliteli insanlarla yepyeni bir ortam olmuştu. Ama bunun da suyunun çıkması uzun sürmedi. Buna bir de sunucudaki problemler eklenince yavaştan giderek daha seyrek girmeye başladım... Hatta forumda yetkililerce arkası kollanan "gözde" biriyle tartıştığım ve onun kaprislerini gözardı etmediğim için geçici uzaklaştırma bile aldım. Aynı kişinin birden fala accountu bulunduğunu açıkladığım için özel mesajdan bunu hasır altı etmemi söyleyen uyarı mesajları aldım. Artık ortam baştan da bozulmaya başlamıştı. Ama yine de SNN UO dünyasının kapandığı son gün de oradaydım, sunucudaydım. Sonra SNNye girmemeye başladım hiç. Bir tek birkaç arkadaş sağolsun özel mesajlaşmalar yapıyorduk o sayede bir süre devam ediodum, devam etmekten kastım da sadece özel mesaj kontrolü ve cevabı. Bir süre diğer bölümlere de bakayım dedim ama öyle bir seviyesizlik ve kalitesizlik vardı ki... Soğumuştum iyice. Sonra kapandı SNN komple. Ben de bi daha takmadım. Sonra bir gün mail geldi. Oynasana.com diye tekrar açıldık diye. Takmadım girmedim bile. Bir süre böyle gitti. Taa ki ICQdan bir arkadaş FRP konusunda bir konunun url yolladı. Aslında şaşırdım da bu kadar seviyeli ve güzel muhabbet olacağını tahmin etmiyordum. Birkaç denemden sonra şifremi hatırladım ve tartışmaya katıldım. O arada bir FRP hikayesi devam ettirme oyunu başladı ve neredeyse kimse bozmadan hikayeyi oldukça uzun süre devam ettirdik. Ortaya çok hoş bişey çıktı. Bu arada tekrar girmeye ve konu dışı ve frp bölümlerine yazı yazmaya başlamıştım seyrek de olsa... Şimdi birkaç günde bir giriyorum bakıyorum. Arada özel mesaj arada frp muhabbeti seyrek olarak da konu dışında... Evet FRP bölümü bir şekilde korunmuş ve izole olmuş ama diğer bölümlerde hala büyük bir seviyesizlik var. Düzgün insanlar hiç mi yok? Elbette var ama sayıları az. Şahsen böyle bir uygulama olmasını istemem çünkü SNN de eskiden düzgün bir yerdi. Başlarda yeni gelenler de seviyeye ayak uyduruyordu ama sonra çığ gibi büyüme olunca seviye de düştü. Aynı şey burada da var. Farkındaysanız eskiden buralarda sık sık karşılaştığımız Wendigo, Diablesse, yazılarını okuduğum Qui, eski tanıdıklardan Urza her tartışmaya atlayan unity100, gibi insanlar pek gözükmüyorlar ortada... İlerisinin SNN gibi olmasından korkuyorum. Ve bu süreç ne kadar gecikirse o kadar iyi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 paticik klanı kurun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 rewendor paticik kısmına +1 ancak ne yapılabilir ki bir şekilde çoğalıcak tabi buralar, her dilin ayrı kerpeteni olmayacağına göre kullanıcılara düsecek bu is ama nasıl? cünkü gercekten de kalite yavas da olsa düsüor[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
n2o Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 osn daha cok oyun uzerine kurulu bi forum. paticik ise daha cok geyik uzerine kurulu bi forum. bu kadar basit. geyik sevenler burada, oyun sevenler (uo haric) osn ye uye olsun.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Snn de NS adminiydim m0rtis nicki altında, SPU clanımız vardı elemanlar sağlamdı baya disq, ben , hush, OpenGL , dextrous, survivor, efreet falna filan. kraldı baya da eğlneioduk Natural Selection oynuoduk ama kapandı sonra :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Vicious, 13 Ocak 2005 16:14 tarihinde demiş ki: said: reyou, 13 Ocak 2005 16:13 tarihinde demiş ki: buradakiler daha bi etli butlu hehue :) 1.95 boy 100 kilo yeter ?mi ??? senin kargan gelse bile bişi yapamazsınız ki, anca lafta zaten.. ;)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: PUMA, 13 Ocak 2005 16:18 tarihinde demiş ki: bak sen yazınca araştırdım buldum... ilgili topic=SNN'de emek hırsızlığı linkteki yazıyı okuyunca snn ile osiyi karıştırıyormuşum gibi hissettim. lan kıçıkırık bir ultima sunucusuydu bu snn..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Allah Allah, benim aklımda yanlış kalmış demekki?!?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 muhaha harbi sanane olayı komikmiş şimdi farkettim.. Sanane yazıyorduk ***** .ıkıyordu snn yide kabul etmiyordu.[signature][hline]tuana...
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Rewendor'un yazdıklarını görünce benim de aklıma geldi bazı şeyler. Ortaokulda Diablo 1 oynardım, 96-97 gibi. Türk Battlenet serverları mı ne öyle bişi... Zevkli muhabbetler dönerdi, ilk irc ile tanışmam idi aynı zamanda. Bir ara birisi Sanane serverlarından bahsediyordu, ondan sonra da zaten pek kişi girmemeye başladı oyuna, öyle bıraktım D1'i. Sonra online olarak Quake 2 oynamak istedim ama en fazla bir-iki kez oynayabildim online olarak.. Neyse liseye başlayacağım sıralarda Quake 3 çıkmıştı, internet cafede felan oynardım. Lise'nin ilk haftalarında sınıf arkadaşlarıyla HL: Opposing Forces oynardık. O sıralarda CS 6.0 gördük bir cafede, oyunu aldık başka cafelere felan da yüklettirdik, öyle gittik geldik. SNN'yi söyledi bir arkadaş, üye olduk oraya girdik. Ancak Bonecrusher nicki alınmıştı, ben de klan adını düşünüp QAOSbringer yaptım nicki öyle girdim, "Hmm Diablo'da bahsedilen SNN bu demek ki" diye düşündüm. SNN'de CS'den başka TFC de oynardım. İşte CS 6.5 felan çıktı. CS 7'den itibaren tadı kaçtı bende. Oyun çok yavaşlamıştı, awp duel oyununa dönmüştü ve sadece dust oynanmaya başlanmıştı. Zaten 10-11 yaşındaki çocukların bile oynadığını görünce insanın hevesi de kaçıyordu. Neyse TFC'ye kaydım. Uzun bir süre orda takıldım. Sonra NS çıktı onunla uğraştım. Oyunu düzgün oynayan birisi yüzünden iyice hoşuma gitti oyun. Sonra da SNN kapandı. SNN serverları çok zevkliydi, sadece CS üzerine değil, geniş oyun zevkine hitap ediyordu. Ancak forumlarını hiç sevmezdim saçma sapan muhabbetler dönerdi. Paticik'i ilk gördüğüm sıralarda kıtlıktan çıkmış gibi hissetmiştim :-P Neyse, "osn'de çağrı topici açalım" mı demeye gerek yok, isteyen gelsin işte, kapımız açık.. :)
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mum_chamber kıçıkırıktı bilmemneydi ama birçoğu için Türkiye'de İLKTİ.bu yüzdenden bayağı önemli sayılır...sansür konusuna gelince, hiç o şekilde başkalarından bi dayatma olmadı sanane veya snn yazamazsınız diye ama ben çok iyi hatırlıyorum bi çok kişi snn forumu diyeceğine "malum forumlar" veya *** forumları felan derdi...yani pepelekte zorlamadan veya sansürden değilde sananeye tepki olarak yapıldı sanırım...[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine [Bu mesaj PUMA tarafından 13 Ocak 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 beyler osn ye aynı nickle forum açıyorum, oradakilere burayı göstermek açısından..hayırlı olaaa.. gerekçem : neredeyse en az 10-15 tane kullanıcının forumların ve osn nin kötülüğü hakkında şikayet forumu açması ve bu forumların sürekliliğidir..(bu ne ya sanki ırakı işgale gidiyoz bide gerekçe gösteriyom :))) gerçi ya konuyu silerler,kitlerler yada benim nicki banlarlar..en kötüsü bu olsa gerek..neyse zati kaybetçek neyimiz var dimi ? :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! [Bu mesaj reyou tarafından 13 Ocak 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj reyou tarafından 13 Ocak 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Valla ne yalan söyleyeyim umarım silerler konuyu. Dediğim gibi sürecin olabildiğince yavaş olmasını istiyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Öne çıkan mesajlar