Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Cuce said: just cat baklavas esprisini anlamadım ama ossun. Just eat yazıyor, cat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 haa eat'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şaka maka, kutuyuda yaptırırm da, tek kutu için kalıp maliyeti kalın gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 attım bakalım mail oraya da NOW WE WAIT kutu falan yaptırmayın yahu, paket ny'dan çıkacak, kutuyu nasıl ulaştıracaksınız, olmaz o iş. yapacağınız en güzel şey görsel çalışıp adamlara gönderip a4'e basıp, paketin içine iliştirmelerini rica etmek olabilir. onu da yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Grego said: ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 manhattan gulluoglu fena degildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Abi ben bana eposta ile dönen adamla iletişime geçeyim istiyorsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi hepinizi çok seviyorum sdjkfgsdgjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bize amerika da bi pati lazım. tüm görseller hazırlanır. kutunun üstüne yapıştırırız. altınada axedice in önerisiyle, paticik a fluffy member of master race. flafi benden :) master race mesajı agzedisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mantikli olabilir ama herseyi kendin yapiyormus gibi aktarma adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: yapacağınız en güzel şey görsel çalışıp adamlara gönderip a4'e basıp, paketin içine iliştirmelerini rica etmek olabilir. onu da yaparlarsa. 500 tllik siparişe bi zahmet zaten bi not ekleyi versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dur ben bi upgrade yapayım şu kutuya. fikri olan yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Cuce said: bingildak said: yapacağınız en güzel şey görsel çalışıp adamlara gönderip a4'e basıp, paketin içine iliştirmelerini rica etmek olabilir. onu da yaparlarsa. 500 tllik siparişe bi zahmet zaten bi not ekleyi versinler. not ekliyorlar abi zaten de görsel bir şey çıkartmalarını isteyeceğiz o da max olacağı a4 e basar gönderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vaperon said: Abi ben bana eposta ile dönen adamla iletişime geçeyim istiyorsanız? geçsene böyle bir hediye göndermek istiyoruz, valve içinden kim teslim alıp organize edebilir diye bize bir contact versin, devamını biz yürütürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bi 20 tl akar benden yesin tosunum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kime gönderiyoruz parayı? IBAN yazın şuraya (ya da özelden gönderin), bizim de tuzumuz olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ek kartla nasil yollayacaz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Beyler çıkarımız ne bu işten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi diyet baklava yollayalım bari tosuna zeval gelmesin sonra, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Tosunu besliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 üzerinde konuşulacak birşey olsun diye hızlı hızlı yapıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 türkçe kelimeoyunu da ekleyin GABE BIRAKTIN HEPİMİZİ :)))))))) gibi asfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gabe bıraktın hepimizi diye espri yapılırsa paramı geri alırım sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bir de baklavanın amerika dan alındığının belli olması lazım. korkar adam yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar