BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vaperon said: Şu topakta fiyatlandırmanın sebebinin tombikimin değil de aralın bitchi olmuş publisherlar olduğunu anlamamışlar var. Valve oyunları kaç para baktınız mı? Yok. :) valve nin fiyatları cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aquila said: aralin istemesine gerek yok, turkiyede satis fiyatini aral belirliyo oyunlarin distributor oldugu icin, haliyele steamde adamlar niye o fiyatin altina koysunlar oyunu, farkedince duzeltmislerdir. iyi de zaten steam fiyatları aral ın altında değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 resmilesmesi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tamam altındaydı işte. baktılar türkiye'de aslında o fiyattan satılmıyor oyunlar, düzelttiler. bunu demek istemiş aquila sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: Abi Aral gerçekten Ubi ve Valve a 1 günde fiyat değiştirtecek kadar önemli bir firma ise zaten boşa konuşuyoruz. Neden olmasın abi? böylesine high level bi toplantıyı hemen değil de ne zaman yaparsın? Boss'lar bayaa toplanıp sizin otunuzu bokunuzu biz satıyoruz bişeyler yapın diyemiyor mu yani? AC serisi komple bu adamlarda değil mi? Konsollara çıkan Ubisoft oyunlarını bunlar dağıtmıyor mu? Gayet olası geliyor bana. Sektörün içinde değilim Ubi'nin oyunları genellikle konsol'a da çıkıyor. Daha Crew, AC Unity, FC 4 var çıkacka bu yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valve'lık bişey yok ortada. Aral kafasına göre fiyat sıçtı işte. Bu adamlardan oyun alırken de 2 kez düşünürsünüz artık. Göz göre göre sokuyorlar onun rahatlığıyla alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu arada saintrow 4 full paket hali 16TL bence kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 öyle vergisiz oyun mu alacaktınız devlet araya girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gene it gibi köpek gibi alacaklar oyunları. hype durulsun. gezinin falan bile kinini nefretini keyfi için unutan bi topluluk hemen bırakır boykot falan hak getire sdfs imam paramı geri yolla hergele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hepimiz sinirliyiz ama sinirli olmak küfürlü mesaj atma veya tehdit etme hakkı vermiyor yine de. yazdığınızı göndermeden önce okuyun bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben sakinim baya, bi de kim lan bu kufur edenler surekli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit#gid=0 Utanç listesi :) Paraları SOMA'ya gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 akp'nin gezicilere darbeci demesi gibi sam de hoşuna gitmeyene küfürlü mesaj diyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyun almaya devam edersiniz bu shitstorm bitsin gibilerinde yazmıştım, sam onu saklamış. yoksa aralın gizli elçisi mi forumdaki.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 küfürü biyik ediyor anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben de sok.. düdüklüyorlar yazmıştım abi ben niye patladım VALLAHİ ARAL'DAN ADAM sdjfg neyse almaya devam edin diyordum en son, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o tekrar koyayım. icinde turk gecen bir sey sasırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok ya imama küfretmişim sdfsf ama sem de hiç eğlendirmiyor, dost meclisinde, samimi övgü niteliğindeki küfür bile yasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 "gibilerinden" kısmında kullanılan kelimeler önemli, 2000 küsur tane mesaj dururken yazdığınız uçuyorsa durup bir düşünün neden diye. kim kiminle arkadaş onun da çetelesini tutmuyoruz, arkadaşsanız öm yollayın madem. sonra başkası da edecek "ama o da etmişti" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 çünkü sam gıcık olduğu için. hadi nefretimizi same kanalize edip tek tek banlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şaka maka 2000 lira oldu hahahaha bari event yapalımda lösemi cocukları eglendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Butt plug gonderin bare sitiimden her oyun aldigimizda boyle hissediyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 araya bi not iliştirinde benim banımıda açsınlar ayıptır permaban ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi tüm olay Aral'da söyleyeyim. Bu pisliğin altında o şerefsizler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iyi de aral ne yapsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar