Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Liebe said: abiler keşke kafanıza göre iş yapmasanız, burda tek bir ortak amaç için toplandı bu kadar insan ve para o da valve a baklava göndermek. kusura bakmayın burda ne kadar güzel bir komünite olsak da ben verdigim 10 kuruşun bile amerikadakı valveın yan kapısında yaşayan arkadaşınıza verilmesini istemiyorum. kesinlikle kimseyi itham etmiyorum ama bu baklava ya türkiyeden, ya da amerikadan bi şekilde gönderilecek ya da komple suya düşecek. lütfen türlü türlü fikir üretmekten vazgeçin artık bir şekilde adamların o baklavayı kapıdan içeri alıp almayacağı konusunda net bir şey öğrenmeye çalışalım. adam bilinçli yesari bey. hatırlamayanlar için http://i.imgur.com/hIxZkpM.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Liebe said: paranın dert edilmesi için belli bir alt limit mi var nedir neye göre belirliyorsun abi onu da bir anlatsana? Anlatayım. Bir gazla yollayabildiğin para ignore edebileceğin bir tutardır. Ha sen senin için önemli bir meblağ atıyorsan o da senin yanlışın bana göre. At e unut bir tutar olmalı yolladığın. Tutarın tamamını da sen vermiş değilsin o yüzden lütfen "böyle olacak bu iş" diye tek merci gibi konuşma madem öyle. Liebe said: ben sana kötü bir şey söylemedim etmedim, burda komüniti olarak bir şey yapılmak isteniyor, sen çıkıp diyorsun ki amerikadaki arkadaşımı ccye koydum gabena mail attım eee adam tamam alıyoruz derse şimdi tutup imam bütün parayı o arkadaşına mı gönderecek? neye istinaden gönderecek? yahu zaten amerikadan alınan baklavayı kabul edeceklerse firmadan gelen faturalı kamyonla kabul edecekler, senin arkadaşın mı bir tek içeri girmesini sağlayabilecek istemedikleri kamyonu o kısmını anlamadım ben? Şöyle, birincisi benim attığım mail, ortak ok gelene kadar sadece atılan mail olarak kalır. adamlar "olur getirsin" derse zaten düşünülür. ben sadece yiyecek konusunda paranoyak bir toplum oldukları için, tanıdık bir yerde çalışan bilindik birinden gelirse daha kolay geçer diye düşündüm. arkadaşıma sorarken de ilk düşündüğüm "bu adam da silikon vadisinde, belki valve da arkadaşı vardır" idi zira sonra sorulan "e firma götürse ya?" sorusuna ben de "evet niye firma götürmüo?" diye sordum zaten okursan. sen bana kötü bişey demedin ama sanki böyle çakal gibi bişiler yapıyorum iması çıkıyor yazdıklarından ki alakası yok. şu hype güzel sonuca bağlansın tek derdim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hakkaten adam ok diyip adresi de vermis. baklavaci goturup versin iste. icine de hepsini tek basina yersen kalpten gidersin diye bi not dussunler tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Kaede said: baklavayi direk yapanlar gotursun, ms daki arkadas da basinda durup bizim adimiza sunsun resim falan ceksin iste bunu da rica ederim tabii gerekirse. o baklava ulaşsın da. olayımız o zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler önden 1 tepsi yollayalım bunun geldiği yerde daha çok var notuyla. adamlara tembih edelim çalının arkasından izlesinler yiyorlar mı çöpe mi atıyorlar diye. ona göre gerisini yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sdsajkdlasdkjas iyi fikir imam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi ben sana olayın parayı iç etmek mi dedim sanki ya ahahahah burda gerekli arkadaşlar vardır gönderdiğim 20 lirayı umursayıp umursayacağımı bizzat bilen yaşayan ve gören arkadaşlar. tek şikayetim de sana değil zaten yok bıçakmış yok bayrakmış ormanmış diyen arkadaşlara da kızdım. yahu fikir bana komik geldi diye katıldık zaten banane adamın bıçak tutkusundan falan sdsfds göndericez böyle kamyon dolusu baklavayı adamlar noluyo diye kapıya dizilicekler falan asdasfadas o kamyonun geri geri giderken çıkardığı ses bile kafamda çalıyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İmam kız arkadaşıyla kayak tatilini beleşe getirdi sayenizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ha bu arada, Olaya el koymuşum gibi görünüyorsa da affola. Sadece "napıyoruz napıyoruz" denen ortamda ben de bir e-mail attım o kadar. Gelen cevabı da (gelirse) burada paylaşırım. Karara da karışmıyorum zira ufak tutar gönderenlerdenim pay hakkım düşük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Liebe said: abi ben sana olayın parayı iç etmek mi dedim sanki ya ahahahah burda gerekli arkadaşlar vardır gönderdiğim 20 lirayı umursayıp umursayacağımı bizzat bilen yaşayan ve gören arkadaşlar. tek şikayetim de sana değil zaten yok bıçakmış yok bayrakmış ormanmış diyen arkadaşlara da kızdım. yahu fikir bana komik geldi diye katıldık zaten banane adamın bıçak tutkusundan falan sdsfds göndericez böyle kamyon dolusu baklavayı adamlar noluyo amk diye kapıya dizilicekler falan asdasfadas o kamyonun geri geri giderken çıkardığı ses bile kafamda çalıyo şu an o baklavayı kapıda fotoğraflayabilsek bile yeter bana valla. isterse yemesin tosunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben hic para koymadim. o baklava yenicek. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ulan ne el koyması, el atan adam yok 2 gündür bizde onun derdindeyiz, biri mail attı reddedildi, diğerlerinden cevap yok. chrome atmış çok feyk kokuyor ama doğruysa iyi gene. liebe'de arada atarlanmış, parayı şuna buna mı vercez diye, parayı baklavaya vercez kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dana22 said: elesso said: e hacı gaben adres vermiş niye oraya yollamıyonuz? taşısın valveye göt o adres valve hq zaten.. e tamam işte tükkan sahibine gelen kargoyu almamazlık etmezler herhal. adam belki kendi verdi siparişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu iş olmazsa pati özgüven bunalımına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Baklavanın içine bomba mı koyup yolluyonuz lan nabıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi koskoca mühendis mail atti gaben'e. Hala net bi cevap yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: scorch said: ahaha patlarsa geri yollama öyle yap böyle yap diye eyyorlayanların hepsi 1-2 lira göndermiş müdür gibi birde karar ve yol planı çiziyor :D senin yolladığın parayı geri verirsek söz hakkımız oluo mu. artis ya lşaskdlşask ahaha sus fakir, imam bendeki 100 liranın 30'unu dworgian'a yaz fakirliği belli olsun ama dworgian 1 dworgian 2 diye sşdfkjsşgf yok abi ne yaparsanız yapın, ama bilin ki o parayı gaben'e baklava yedirtmek uğruna gönderdim, başka şeye yediğinizde nasıl boğazınızdan geçecek, gabe hakkı yedik olacak. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 anca sıra gelir kimbilir kaç yüz mail geliyor günlük o adrese rheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworg arkadaşını ikna et gitsin valve ın kapısında önceden konuşsun durumu açıklasın gerekirse. O baklava oraya gidecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 scorch said: ahaha sus fakir, imam bendeki 100 liranın 30'unu dworgian'a yaz fakirliği belli olsun ama dworgian 1 dworgian 2 diye sşdfkjsşgf sadasdjkashdjksah abi abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 axedice said: Dworg arkadaşını ikna et gitsin valve ın kapısında önceden konuşsun durumu açıklasın gerekirse. O baklava oraya gidecek! Valla, rica edeyim uyandığında. Öyle mail fln hikaye cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 elesso said: dana22 said: elesso said: e hacı gaben adres vermiş niye oraya yollamıyonuz? taşısın valveye göt o adres valve hq zaten.. e tamam işte tükkan sahibine gelen kargoyu almamazlık etmezler herhal. adam belki kendi verdi siparişi... Tahminimce o tür yerlerde sipariş geldiğinde kapıdan yukarıya haber verilip böyle bir sipariş var mı yok mu kontrol ediliyodur veya zaten kapıdaki görevlide gelecek siparişlerin bilgisi verilmiştir bence... O yüzden elini kolunu sallaya sallaya gelen birisiyle bir "kurum" dan gelen paket arasında pek bir fark olmaz diye düşünüyorum. Ama enseyi karartmayalım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 herkes yazmasın ya. birisi yazsın sadece gerekli yerlere tercihen mühendis olmasın asdffs çok da aceleye getirmeye gerek yok. şimdi baklavadan türkiyeden gitmiyor, amerikada yerel üreticiden gidicek. burası tamam. sonrasında ise bu baklavalar kargo/posta yolu ile gitmeyecek. burası tamam çünkü adamlar kıllanıyor haliyle. götü boklu memurum ben de kıllanırım abi aras kargoyla tulumba fln gelse. ha ama yerim o ayrı asdfg işte bu noktada üreticiyle pazarlığı ona göre yapacağız. o kadar sipariş veriyoruz aslında 2 tane doblo van'a doldursun gitsin. gerekirse mazot parasını veririz. ha bi de 5 kiloluk karton kutularda götürmeyecek. tepsi olacak tepsi. yazışmaları buna göre yapın. firma getircek şeklinde. şu ms'de çalışan arkadaş da ziyan olmasın. ms de çalışan bir arkadaşımız da eşlik edicek (mühendis demeyin) dersiniz. o arkadaş da foto/video yardırsın. baklava yanında artan parayla hediye türü bi işe girceksen onu versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 koskoca steam de çalısan 1 türk yok mu arayıp bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bi de Valve falan tamam da yine de CIA'e paket yolluyo değiliz yani az indirsinler götlerini :p Firma aracıyla götürürse yanına da bir arkadaş eşlik ederse, hatta kapıda "aha ben yiyom bak" diye sağlam rol keserse olur bu iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar