Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

barbu

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

abiler keşke kafanıza göre iş yapmasanız, burda tek bir ortak amaç için toplandı bu kadar insan ve para o da valve a baklava göndermek. kusura bakmayın burda ne kadar güzel bir komünite olsak da ben verdigim 10 kuruşun bile amerikadakı valveın yan kapısında yaşayan arkadaşınıza verilmesini istemiyorum. kesinlikle kimseyi itham etmiyorum ama bu baklava ya türkiyeden, ya da amerikadan bi şekilde gönderilecek ya da komple suya düşecek. lütfen türlü türlü fikir üretmekten vazgeçin artık bir şekilde adamların o baklavayı kapıdan içeri alıp almayacağı konusunda net bir şey öğrenmeye çalışalım.

adam bilinçli yesari bey.

hatırlamayanlar için

http://i.imgur.com/hIxZkpM.jpg?1

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

paranın dert edilmesi için belli bir alt limit mi var nedir neye göre belirliyorsun abi onu da bir anlatsana?

Anlatayım. Bir gazla yollayabildiğin para ignore edebileceğin bir tutardır. Ha sen senin için önemli bir meblağ atıyorsan o da senin yanlışın bana göre. At e unut bir tutar olmalı yolladığın. Tutarın tamamını da sen vermiş değilsin o yüzden lütfen "böyle olacak bu iş" diye tek merci gibi konuşma madem öyle.

Liebe said:

ben sana kötü bir şey söylemedim etmedim, burda komüniti olarak bir şey yapılmak isteniyor, sen çıkıp diyorsun ki amerikadaki arkadaşımı ccye koydum gabena mail attım eee adam tamam alıyoruz derse şimdi tutup imam bütün parayı o arkadaşına mı gönderecek? neye istinaden gönderecek? yahu zaten amerikadan alınan baklavayı kabul edeceklerse firmadan gelen faturalı kamyonla kabul edecekler, senin arkadaşın mı bir tek içeri girmesini sağlayabilecek istemedikleri kamyonu o kısmını anlamadım ben?

Şöyle,

birincisi benim attığım mail, ortak ok gelene kadar sadece atılan mail olarak kalır.

adamlar "olur getirsin" derse zaten düşünülür.

ben sadece yiyecek konusunda paranoyak bir toplum oldukları için, tanıdık bir yerde çalışan bilindik birinden gelirse daha kolay geçer diye düşündüm.

arkadaşıma sorarken de ilk düşündüğüm "bu adam da silikon vadisinde, belki valve da arkadaşı vardır" idi

zira sonra sorulan "e firma götürse ya?" sorusuna ben de "evet niye firma götürmüo?" diye sordum zaten okursan.

sen bana kötü bişey demedin ama sanki böyle çakal gibi bişiler yapıyorum iması çıkıyor yazdıklarından ki alakası yok.

şu hype güzel sonuca bağlansın tek derdim o
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben sana olayın parayı iç etmek mi dedim sanki ya ahahahah burda gerekli arkadaşlar vardır gönderdiğim 20 lirayı umursayıp umursayacağımı bizzat bilen yaşayan ve gören arkadaşlar. tek şikayetim de sana değil zaten yok bıçakmış yok bayrakmış ormanmış diyen arkadaşlara da kızdım. yahu fikir bana komik geldi diye katıldık zaten banane adamın bıçak tutkusundan falan sdsfds göndericez böyle kamyon dolusu baklavayı adamlar noluyo diye kapıya dizilicekler falan asdasfadas o kamyonun geri geri giderken çıkardığı ses bile kafamda çalıyo şu an
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi ben sana olayın parayı iç etmek mi dedim sanki ya ahahahah burda gerekli arkadaşlar vardır gönderdiğim 20 lirayı umursayıp umursayacağımı bizzat bilen yaşayan ve gören arkadaşlar. tek şikayetim de sana değil zaten yok bıçakmış yok bayrakmış ormanmış diyen arkadaşlara da kızdım. yahu fikir bana komik geldi diye katıldık zaten banane adamın bıçak tutkusundan falan sdsfds göndericez böyle kamyon dolusu baklavayı adamlar noluyo amk diye kapıya dizilicekler falan asdasfadas o kamyonun geri geri giderken çıkardığı ses bile kafamda çalıyo şu an

o baklavayı kapıda fotoğraflayabilsek bile yeter bana valla. isterse yemesin tosunum
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne el koyması, el atan adam yok 2 gündür bizde onun derdindeyiz,
biri mail attı reddedildi,
diğerlerinden cevap yok.
chrome atmış çok feyk kokuyor ama doğruysa iyi gene.

liebe'de arada atarlanmış, parayı şuna buna mı vercez diye, parayı baklavaya vercez kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

scorch said:

ahaha patlarsa geri yollama öyle yap böyle yap diye eyyorlayanların hepsi 1-2 lira göndermiş müdür gibi birde karar ve yol planı çiziyor :D

senin yolladığın parayı geri verirsek söz hakkımız oluo mu.

artis ya lşaskdlşask

ahaha sus fakir,

imam bendeki 100 liranın 30'unu dworgian'a yaz

fakirliği belli olsun

ama dworgian 1
dworgian 2 diye

sşdfkjsşgf

yok abi ne yaparsanız yapın, ama bilin ki o parayı gaben'e baklava yedirtmek uğruna gönderdim, başka şeye yediğinizde nasıl boğazınızdan geçecek, gabe hakkı yedik olacak. sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

dana22 said:

elesso said:

e hacı gaben adres vermiş niye oraya yollamıyonuz? taşısın valveye göt

o adres valve hq zaten..

e tamam işte tükkan sahibine gelen kargoyu almamazlık etmezler herhal. adam belki kendi verdi siparişi...

Tahminimce o tür yerlerde sipariş geldiğinde kapıdan yukarıya haber verilip böyle bir sipariş var mı yok mu kontrol ediliyodur veya zaten kapıdaki görevlide gelecek siparişlerin bilgisi verilmiştir bence...

O yüzden elini kolunu sallaya sallaya gelen birisiyle bir "kurum" dan gelen paket arasında pek bir fark olmaz diye düşünüyorum. Ama enseyi karartmayalım tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

herkes yazmasın ya. birisi yazsın sadece gerekli yerlere tercihen mühendis olmasın asdffs

çok da aceleye getirmeye gerek yok.

şimdi baklavadan türkiyeden gitmiyor, amerikada yerel üreticiden gidicek. burası tamam.

sonrasında ise bu baklavalar kargo/posta yolu ile gitmeyecek. burası tamam çünkü adamlar kıllanıyor haliyle. götü boklu memurum ben de kıllanırım abi aras kargoyla tulumba fln gelse. ha ama yerim o ayrı asdfg

işte bu noktada üreticiyle pazarlığı ona göre yapacağız. o kadar sipariş veriyoruz aslında 2 tane doblo van'a doldursun gitsin. gerekirse mazot parasını veririz. ha bi de 5 kiloluk karton kutularda götürmeyecek. tepsi olacak tepsi.

yazışmaları buna göre yapın. firma getircek şeklinde. şu ms'de çalışan arkadaş da ziyan olmasın. ms de çalışan bir arkadaşımız da eşlik edicek (mühendis demeyin) dersiniz.

o arkadaş da foto/video yardırsın. baklava yanında artan parayla hediye türü bi işe girceksen onu versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...