Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 NAZAR BONCUĞU ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Abi onu demek istedim , yani ofisinde tutabileceği güzellikte bişey yaptırabiliriz bu parayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 suBzer0 said: ben 99 lira verdim konuşabilirmiyim? HAYIR. HİÇBİRİNİZ KONUŞMAMALISINIZ. DURUN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ya alternatif derken bulun bir çözüm demek istdedim işte. Çok kral çok orjinal bir kafadasınız vaz geçmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava gitmiyosa dansöz gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 totemic said: Sanırım adam tr'den geleceğini sanıyor ondan kabul etmemiştir. Us'tan göndereceğimizisöyleyelim. Ayrıca daha türk misafirperverliğini bilmiyorlar. O BAKLAVA YENECEK!! Gerekirse büyükelçilik üzerinden göndeririz :) assffsd ny'tan gelecek diye belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gındar sen hiç konuşma ya... 2 liralık konuş ya da assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 olm siz baklava parasını yolladınız zaten bende 1 dal malbuş içsin üstüne diye 2 tl attım sdgsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ny'dan washington'a gitmesi abd'nin öbür ucu resmen, bozulacaksa o yolculukta da bozulur yani. elden teslim edilemeyecekse patlarsa üzülürüz içimize oturur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Almıyorşarsa o zaman tr genelinde lokma döktürelim adına... Dur lan o ölünce oluyordu assfsdf Ya da buldum lan gazeteye teşekkur ilanı verelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://globerove.com/wp-content/uploads/2010/03/Turkish-arts.jpg şu tarz birşey city 17 filan çizdirebilirsek düzgün çerçeveli asarlar ofise herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 FES YOLLAYIN FES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 chrome said: suBzer0 said: ben 99 lira verdim konuşabilirmiyim? HAYIR. HİÇBİRİNİZ KONUŞMAMALISINIZ. DURUN ARTIK. Ben 5 kuruş vermedim ama konuşmak istiyorum, söz alabilir miyim hekimbey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kaça gelir bilmiyorum da custom heykelcik nasıl olur sizce? gaben temalı bir brainstorming yapar birşey karar kılar yaptırırız. google'dan aratınca şöyle adamlar çıkıyor her bir haltı yapabilen ama maliyet konusunda fikrim yok. http://theclubhouse1.net/museum/sculptors.htm life-size falan da yapanlar var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 padişahın kaftanını öpmek için sıraya dizilmek içimize işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: chrome said: suBzer0 said: ben 99 lira verdim konuşabilirmiyim? HAYIR. HİÇBİRİNİZ KONUŞMAMALISINIZ. DURUN ARTIK. Ben 5 kuruş vermedim ama konuşmak istiyorum, söz alabilir miyim hekimbey? OLM HARBİDEN YAKIŞMIYOR LAN. 3 KURUŞ PARA VERDİNİZ BAKLAVA DEDİK, ŞUNU MU YAPSAK BUNU MU YAPSAK. BU KADAR MERAKLIYSANIZ JEST YAPMAYA AİLENİZE SEVGİLİNİZE FALAN YAPIN OLM MANYAK MISINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Arkadaşlar, NYdan Seattle o baklavalar bozulur, biri götürcek olsa kamyonet gerekir o paraya alınacak tepsilere. Ayrıca görgüsüzlük olur tepsi tepsi bişey yollamak, en fazla büyük tepsi 1-2 kişiyle gider o an orada olanlarla birer ikişer yenilir foto vs çekilir. Aç mı doyuruyorsunuz 50kg baklava falan sdf, hakaret gibi lan fakir mi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biyik said: padişahın kaftanını öpmek için sıraya dizilmek içimize işlemiş. şurada keyif kaçıracağına aç bir PYD'ye silah toplama topiği isteyen bağışlasın, sen de rahatla biz de rahat rahat burada işimize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 forumun içinden acunluk geldi işte 50 TEPSİ BAKLAVAAAA 2000 DE PİZZA!! ama arcane'in fikir iyi bütçe yeterse, hev suitli gaben efsane olur. masasına bile koyar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 GONDARCENGIZ said: baklava gitmiyosa dansöz gitsin sdasdvjasdfghjas Abi bırakın hediyelik eşyayı falan şöyle kalitenize yakışır birşey yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fUifRRshL1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 herhalde steam'e atatürk resmi koydular diye bu kadar rahatsız oldun. biyik'a yazdıydım da mesajı uçmuş lel. burayı bok çukuru, başı boş gündem gibi sandı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ortadoğu kıroluğu yemin ediyorum 10 tepsi baklava ne lan İbodan eksiğimiz yok valla. Yapmayın etmeyin lan bi durun önce düşünün jestin ötesinde bir gariplik olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 arkadaşlar, konudan sapmadan, anlamsızca gerginlik yaratmadan atalım mesajlarımızı. konuyla alakadar değilseniz veya beğenmiyorsanız mesaj atmak zorunda değilsiniz, eleştiriler zaten yapıldı ziyadesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 O BAKLAVA O OFİSE GİRECEK VE YENECEK! Ama yanında halıydı, osmanlı motifli custom çizi'ydi, GabeN yazan formaydı falan gibi şeyler de gönderilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar