Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
totemic said:

Sanırım adam tr'den geleceğini sanıyor ondan kabul etmemiştir. Us'tan göndereceğimizisöyleyelim. Ayrıca daha türk misafirperverliğini bilmiyorlar. O BAKLAVA YENECEK!! Gerekirse büyükelçilik üzerinden göndeririz :) assffsd

ny'tan gelecek diye belirttim
Mesaj tarihi:
ny'dan washington'a gitmesi abd'nin öbür ucu resmen, bozulacaksa o yolculukta da bozulur yani. elden teslim edilemeyecekse patlarsa üzülürüz içimize oturur ancak.
Mesaj tarihi:
http://globerove.com/wp-content/uploads/2010/03/Turkish-arts.jpg
şu tarz birşey city 17 filan çizdirebilirsek düzgün çerçeveli asarlar ofise herhalde.
Mesaj tarihi:
kaça gelir bilmiyorum da custom heykelcik nasıl olur sizce? gaben temalı bir brainstorming yapar birşey karar kılar yaptırırız. google'dan aratınca şöyle adamlar çıkıyor her bir haltı yapabilen ama maliyet konusunda fikrim yok.

http://theclubhouse1.net/museum/sculptors.htm

life-size falan da yapanlar var hatta.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

chrome said:

suBzer0 said:

ben 99 lira verdim konuşabilirmiyim?

HAYIR. HİÇBİRİNİZ KONUŞMAMALISINIZ. DURUN ARTIK.

Ben 5 kuruş vermedim ama konuşmak istiyorum, söz alabilir miyim hekimbey?

OLM HARBİDEN YAKIŞMIYOR LAN. 3 KURUŞ PARA VERDİNİZ BAKLAVA DEDİK, ŞUNU MU YAPSAK BUNU MU YAPSAK. BU KADAR MERAKLIYSANIZ JEST YAPMAYA AİLENİZE SEVGİLİNİZE FALAN YAPIN OLM MANYAK MISINIZ.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, NYdan Seattle o baklavalar bozulur, biri götürcek olsa kamyonet gerekir o paraya alınacak tepsilere.
Ayrıca görgüsüzlük olur tepsi tepsi bişey yollamak, en fazla büyük tepsi 1-2 kişiyle gider o an orada olanlarla birer ikişer yenilir foto vs çekilir. Aç mı doyuruyorsunuz 50kg baklava falan sdf, hakaret gibi lan fakir mi bunlar.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

padişahın kaftanını öpmek için sıraya dizilmek içimize işlemiş.

şurada keyif kaçıracağına aç bir PYD'ye silah toplama topiği isteyen bağışlasın, sen de rahatla biz de rahat rahat burada işimize bakalım.
Mesaj tarihi:
forumun içinden acunluk geldi işte

50 TEPSİ BAKLAVAAAA
2000 DE PİZZA!!

ama arcane'in fikir iyi bütçe yeterse, hev suitli gaben efsane olur. masasına bile koyar adam.
Mesaj tarihi:
herhalde steam'e atatürk resmi koydular diye bu kadar rahatsız oldun.

biyik'a yazdıydım da mesajı uçmuş lel. burayı bok çukuru, başı boş gündem gibi sandı tabii.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, konudan sapmadan, anlamsızca gerginlik yaratmadan atalım mesajlarımızı. konuyla alakadar değilseniz veya beğenmiyorsanız mesaj atmak zorunda değilsiniz, eleştiriler zaten yapıldı ziyadesiyle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...