Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 AHAHA RIDONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 verin o parayı bana kısır yapayım bir kamyon içinde yüzeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Madcat said: subzero sene 2000 değil ya, ergenlik bitti, sen evli barklı hamitli adamsın. bu saatten sonra ne toplanıp pankart yapması allah aşkına. hamitli uasheuae , abi ergenlik değil bu ya ; yani o foto bir şekilde belki biyere koyulur filan diye düşündüm.. ama sonra bidaha düşündüm , çok salakcaymış lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kampanyayı sonlandırabilirsiniz arkadaşlar gerekli parayı ekledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Acsaniza bi kickstart Ayrica gun olayida iyi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 rıdvan kurdan kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi rıdvan ajksdhgajkshgdjasd bide yollamadan göndereceğim para ile ihya olacak proje diyordu hırt haha. steam hesabın var mı ki senin dedim var da osuruktan var dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Theridone özel üniversiteli tabi , para bol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 benim bugün bi sürü işim vardı lan hiç bi şey yapamadım. 1 saat yokum. gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tr saati ile akşam 8-9 gibi maillara cvap gelir heralde valveden, bu hafta bitmeden çok uzatmadan yollansın, zaten 1 günde orda kargoda dolaşıcak, onun dışında ayrıca sucuklu çelenk falan yollamak isteyende kendi yollar zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: benim bugün bi sürü işim vardı lan hiç bi şey yapamadım. 1 saat yokum. gelcem. benim 1 dal malbuş parasını alıp kaçtı dava edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yazıyor orda 2tl malbuş paran. Yanında rezil de yazıyor iyi bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Theridone said: kampanyayı sonlandırabilirsiniz arkadaşlar gerekli parayı ekledim ben. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 off tosunuma pastırma göndereceksin sabah çiğ çiğ yiyecek çamışım gömlekinin altında buram buram terleyecek yağlar sentezleyecek bütün oda pastırma kokacak, bina kokacak, valve kokacak TÜRK ESİNTİSİ BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: off tosunuma pastırma göndereceksin sabah çiğ çiğ yiyecek çamışım gömlekinin altında buram buram terleyecek yağlar sentezleyecek bütün oda pastırma kokacak, bina kokacak, valve kokacak TÜRK ESİNTİSİ BUDUR dslkafjdslak abi nasıl bi anlatım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Lan bukadar sayfa kimse ayarlamamis bisi bisi yapacaginiz yok sizin hesabi ayarliyorum birde paypal ayarliyim hallederim 3 saate gulluoglu ile konustum ok dediler direk ordansiparisi yollayacaklar... Simdi asil soru kac kilo lazim her calisanlarami yoksa accounting booumunemi yollamak lazim ... Sadece gaben e yollasak illa dagitir onu ona gore dusunup 20 kilo yeter,i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ahahaha iğrendirmeyin la adamı :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 editör pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biraz aktif olun lan aaa hep lafta kaliyonuz atilimci olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 mesele yollamak değil, binaya sokabilmek, binaya soksan bile gabene ulaştırmak. Tosun yemedikten sonra göndermenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 editör kes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 2 said: Biraz aktif olun lan aaa hep lafta kaliyonuz atilimci olun katılımcı ol para fişekle hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hacı adamlara biir mesaj attık. Orada ilgilenecek biri de lazım. Gönderiyi teslim alacak şirket adına. Yoksa kapıda köt gibi kalmak da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 calvaria said: mesele yollamak değil, binaya sokabilmek, binaya soksan bile gabene ulaştırmak. Tosun yemedikten sonra göndermenin manası yok. Bina ilede konusuruz Ayrica posta ile gitmicek siparisiniz var diyecekler gaben pizza soylemis hesabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gönderiyi 1 kişi alamaz artık heralde, küçük çapta bir ordu lazım 20 tepsiye kadar yolu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar