imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 3 kişi iletişime geçti ibanlar yollandı. para toplansın başkası iletişimi, ödemeyi yapacak olursa çakarım eftyi ona yollarım tüm parayı raad olun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yıllardır benim arkadaşlarımın ailesi kuru gıda gönderiyor ya amerikaya oradaki adamlar alır mı bilmiyorum ama amerikaya girer yani sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 totemic said: yok mu bi babayiğit gulluoglu istanbulu arasın sorsun nedir ne değildir burdan gider mi ordan giderse nasıl olur falan? Hacı sakin. Amerika şubesini de ararız mühim deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan aklınız mı yok trden gidermi hiç asdfdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ABD'de gümrükten geçirmeyebilirler baklavayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi gidiyor normalde. şu sıra gider mi bilmiyorum ebola mebola ayağına. ama normalde gidiyor. vakumlatıyorsun ve sokabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: yıllardır benim arkadaşlarımın ailesi kuru gıda gönderiyor ya amerikaya oradaki adamlar alır mı bilmiyorum ama amerikaya girer yani sıkıntı olmaz Yolladığın adres billion usd şirket. Mevcut konjektür farklı who alarmda. Baklava kuru gıda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu amerikadaki şubenin payment seçeneklerine bakalım, bence de zaten amerikadan bir yerden gitmesi daha mantıklı. çok uğraştırır abi burada hazırlamak falan ne gerek var orada yapan adam varken 5 lira daha fazla veririz yapılmışı düzgün bir şekilde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yani en kötü ABD'deki Güllüoğlu'ndan göndertiriz abi sdf 35 lira çaktım bu arada, hesapta 5 lira küsürat kalmasın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paket baklava mi yollanir ya, pizza mi bu. bir de kuru gidecekmis. yok mu vasingtinda bi delikanli bi paket yaptirip gotursun serbetli mis gibi. hem nasil yiyecegini gostersin hem de butun bir tepsiyi de sen yeme ayi diye uyarsin. kalpten gitmesin adamcagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 soru geliyor; olyın sıçması durumunda eft ücreti olmayan enpara hesabımın nosunu veriyorumki parayı kayıp olmadan aynen geri yollayabileyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çok heyecan yaptım lan. ay resmen baklava yolluyoruz tosuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Beyler Karaköy güllüoğlundan söyleyelim o zaman onlar yollar her yere adamlar tr de tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şerbetli gitmez zaten türkiyeden imkansız o asdasda ben amerikadan göndersek de kuru gidecek zaten şerbetli gg olur her türlü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Heriflere mail atın önce abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben de yollayacağım beyler. paketi almadan bana haber edin buradan alıntıyla filan. şimdi banka heasbına girip atamıyorum ama olay bitmeden haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 manhattan'da yerleri var, ordan gönderelim, ben de atayım 3 -5 şey hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ay ben de gönderceeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 iş olsun diye göndermeyelim, düzgün bir yerden gönderelim adamları da arayıp diyelim göndereceğiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tatava yapmayan icraat yapan ilk arkadaşımız; http://i.imgur.com/hwWkC1X.png yalnız bu kim ya? işlem yaparken açıklamaya nick yazın abi mümkünse. ferociously_pussy_plunderer diye nick yok kimsede nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ofisi taşımışlar galiba çünkü orada belirtilen yerin kuzeydoğusunda buldum bölgeyi tararken. https://www.google.com/maps/place/Skyline+Tower,+10900+NE+4th+St,+Bellevue,+WA+98004/@47.6141162,-122.1944738,19z/data=!3m1!4b1!4m5!1m2!2m1!1sBellevue,+WA+98009+valve!3m1!1s0x54906c882d305299:0x856950bac7bc123c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 güllünün kargo bedeli http://i.imgur.com/VzdqAlE.png 1 paket içindi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 akşam 5ten sonra ben eftyi yapıcam yarına elinde olur imam. şu yazışma ve görsel işlerini halledin. bir de paticik.com yazmayı unutmatın millet sahiplenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ABİ DOMBULUMUN ÖNÜNDE HEMEN SPOR SALONU VAR GÖBEĞİNİ SIVAZLAYARAK BAKLAVALARI YERKEN AŞAĞIDA KOŞAN FAKİRLERE NE BÜYÜK ZEVKLE BAKAR ŞİMDİ GÖNDERELİM ASDUHUASIDHASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yaninada kokorec tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar