Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
totemic said:

yok mu bi babayiğit gulluoglu istanbulu arasın sorsun nedir ne değildir burdan gider mi ordan giderse nasıl olur falan?

Hacı sakin. Amerika şubesini de ararız mühim deil.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yıllardır benim arkadaşlarımın ailesi kuru gıda gönderiyor ya amerikaya

oradaki adamlar alır mı bilmiyorum ama amerikaya girer yani sıkıntı olmaz

Yolladığın adres billion usd şirket.

Mevcut konjektür farklı who alarmda.

Baklava kuru gıda değil.
Mesaj tarihi:
şu amerikadaki şubenin payment seçeneklerine bakalım, bence de zaten amerikadan bir yerden gitmesi daha mantıklı. çok uğraştırır abi burada hazırlamak falan ne gerek var orada yapan adam varken 5 lira daha fazla veririz yapılmışı düzgün bir şekilde gider.
Mesaj tarihi:
paket baklava mi yollanir ya, pizza mi bu. bir de kuru gidecekmis.

yok mu vasingtinda bi delikanli bi paket yaptirip gotursun serbetli mis gibi. hem nasil yiyecegini gostersin hem de butun bir tepsiyi de sen yeme ayi diye uyarsin. kalpten gitmesin adamcagiz.
Mesaj tarihi:
ben de yollayacağım beyler. paketi almadan bana haber edin buradan alıntıyla filan. şimdi banka heasbına girip atamıyorum ama olay bitmeden haber verin.
Mesaj tarihi:
tatava yapmayan icraat yapan ilk arkadaşımız;

http://i.imgur.com/hwWkC1X.png

yalnız bu kim ya? işlem yaparken açıklamaya nick yazın abi mümkünse. ferociously_pussy_plunderer diye nick yok kimsede nasılsa.
Mesaj tarihi:
ofisi taşımışlar galiba çünkü orada belirtilen yerin kuzeydoğusunda buldum bölgeyi tararken.

https://www.google.com/maps/place/Skyline+Tower,+10900+NE+4th+St,+Bellevue,+WA+98004/@47.6141162,-122.1944738,19z/data=!3m1!4b1!4m5!1m2!2m1!1sBellevue,+WA+98009+valve!3m1!1s0x54906c882d305299:0x856950bac7bc123c
Mesaj tarihi:
akşam 5ten sonra ben eftyi yapıcam yarına elinde olur imam. şu yazışma ve görsel işlerini halledin. bir de paticik.com yazmayı unutmatın millet sahiplenmesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...