Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kargoda baklava nasıl olucak ya onu neyle koruyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dondurulmuş şekilde gidiyo falan diyodu ama nasıl olcak lan? Fırına koyup bişircekler mi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cacodemon said: lord_gorthaur said: birde valve'in adresi şu galiba Valve Corporation 10900 NE 4th St #500 Bellevue, WA 98004 (425) 889-9642 yukardaki adrese gulluoglubaklava.com dan 2şer tepsi 4 farklı baklava göndermeye çalışırsak; ceviz ne ya, ceviz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Abi baklavadan çok daha iyi fikir olabilir bence.. ben şuan düşünüyorum bulucam bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kojiroh said: Dondurulmuş şekilde gidiyo falan diyodu ama nasıl olcak lan? Fırına koyup bişircekler mi bi de? varana kadar aciliyormus diyor orada. ama bekletmek ya da biraz sogutmak gerekebilir sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 suBzer0 said: Abi baklavadan çok daha iyi fikir olabilir bence.. ben şuan düşünüyorum bulucam bişey :) rus bile göndeririz bu paraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya duyarlılık yapanlar bütün hayatlarını bu duyarlılıkla yaşamıyorlarsa gelip burada konuşmasınlar abi. hanginiz yaptığınız harcamaların lüks'e giren (ihtiyaç duymadığı kısımları) kırpıp fakirlere yolluyor? hanginiz ihtiyacı olmayan birşeyi komple almıyor da bunu ihtiyacı olan birine veriyor? anca laftasınız. hiç bu aralar gereksiz bi 20 tl harcamak yerine birine yardım ettiniz de mi konuşuyorsunuz anlamadım ki. yayayken araba yol vermeyince küfür eden işte türkiye diyen, sonra araba kullanırken yayaya yol vermek aklına bile gelmeyen adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cevizli göndermeyin lan sakın cevizli baklava ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 fıstıklı sarma da gönderin çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hakikaten ya, sütlü nuriye varsa cevizlinin yerine sütlü nuriye çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para artmış orda görüyorum football manager 2015 giftleyin hemen bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şöyle bişey saçma mı olur? http://www.markaev.com/3-BOYUTLU-FOTO-BASKI-HALI,LA_596-2.html#labels=596-2 tasarlayacağımız paticikli bişeyi böyle halı dokutsak el dokuması filan.. bu parayla yapılır o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 evet, baklavaya odaklandık da, hakkaten başka birşey daha iyi olabilir. yollaması daha kolay birşeyler misal. türkiye yi temsil edecek. illa yemese de olur adam gerçi bahsi geçen mail atıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 artan parayla damacana su göndeririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 süt çabuk bozulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: bi de bu güllüoğlunun franchise'ına bakan adam kesin türktür, ona ulaşmak gerek, güzelce anlatırsak adam özenli bir şekilde hazırlar bu kadar büyük order'ı. imaj vs. ne istersek atar. This. Ben diyorum ki sade bir yazı biraz geyik yeterli mesaj olarak From paticik.com to our Lord and Saviour Gaben, and His Angels at Valve bide paticik ve steam/valve logoları. Tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Seyidoğlu NY'daki distribütorünü buldum. 350 adet 4 farklı çeşitte baklava için, Washington'da bir adrese gönderi fiyatı alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 suBzer0 said: şöyle bişey saçma mı olur? http://www.markaev.com/3-BOYUTLU-FOTO-BASKI-HALI,LA_596-2.html#labels=596-2 YAV ASOHDAUSDHUASHDNSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava dışında fikirlerle gelmeyin. yanına 1 pakette türk kahvesi koydurun hatta lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 GÜL KOLONYASI BİDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 eleştirmek için değil gerçekten bilmediğim için soruyorum, neden baklava gönderiliyor? o kadar güzel organize olmuşsunuz ki nedenini öğreneyim ben de para göndermeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adamların hayatları boyunca yememe ihtimalini göze alarak ve türk mutfağının bi sembolü olduğunu düşündüğümüzden olabilir napalım aka kanvas tablomu yapalım gönderelim. hiç zaten kanvasları yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ADAM ŞİŞKO TATLI TÜRK TATLISI ŞİŞKO YER ŞİŞKO MUTLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adamın milyör dolarları var abi, önemli olan mesaj taşıyan bir şey göndermek TÜRK BAYRAĞI GÖNDERELİM GABEN ODASINA ASSIN kafasından çıkın lütfen asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Abi işin bokunu çıkarmayın. Eposta attık o kadar. Kabul etmezlerse başka birşeye çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar