Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cacodemon said:

lord_gorthaur said:

birde valve'in adresi şu galiba
Valve Corporation
10900 NE 4th St #500
Bellevue, WA 98004
(425) 889-9642

yukardaki adrese gulluoglubaklava.com dan 2şer tepsi 4 farklı baklava göndermeye çalışırsak;

ceviz ne ya, ceviz olmaz
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Dondurulmuş şekilde gidiyo falan diyodu ama nasıl olcak lan? Fırına koyup bişircekler mi bi de?

varana kadar aciliyormus diyor orada. ama bekletmek ya da biraz sogutmak gerekebilir sonucta.
Mesaj tarihi:
ya duyarlılık yapanlar bütün hayatlarını bu duyarlılıkla yaşamıyorlarsa gelip burada konuşmasınlar abi.

hanginiz yaptığınız harcamaların lüks'e giren (ihtiyaç duymadığı kısımları) kırpıp fakirlere yolluyor?

hanginiz ihtiyacı olmayan birşeyi komple almıyor da bunu ihtiyacı olan birine veriyor?

anca laftasınız.

hiç bu aralar gereksiz bi 20 tl harcamak yerine birine yardım ettiniz de mi konuşuyorsunuz anlamadım ki.

yayayken araba yol vermeyince küfür eden işte türkiye diyen, sonra araba kullanırken yayaya yol vermek aklına bile gelmeyen adamlarsınız.
Mesaj tarihi:
şöyle bişey saçma mı olur?

http://www.markaev.com/3-BOYUTLU-FOTO-BASKI-HALI,LA_596-2.html#labels=596-2

tasarlayacağımız paticikli bişeyi böyle halı dokutsak el dokuması filan.. bu parayla yapılır o iş..
Mesaj tarihi:
evet, baklavaya odaklandık da, hakkaten başka birşey daha iyi olabilir. yollaması daha kolay birşeyler misal. türkiye yi temsil edecek. illa yemese de olur adam

gerçi bahsi geçen mail atıldı mı?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bi de bu güllüoğlunun franchise'ına bakan adam kesin türktür, ona ulaşmak gerek, güzelce anlatırsak adam özenli bir şekilde hazırlar bu kadar büyük order'ı. imaj vs. ne istersek atar.

This. Ben diyorum ki sade bir yazı biraz geyik yeterli mesaj olarak

From paticik.com to our Lord and Saviour Gaben, and His Angels at Valve

bide paticik ve steam/valve logoları. Tamamdır.
Mesaj tarihi:
eleştirmek için değil gerçekten bilmediğim için soruyorum, neden baklava gönderiliyor?

o kadar güzel organize olmuşsunuz ki nedenini öğreneyim ben de para göndermeyi düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
adamların hayatları boyunca yememe ihtimalini göze alarak ve türk mutfağının bi sembolü olduğunu düşündüğümüzden olabilir
napalım aka kanvas tablomu yapalım gönderelim. hiç zaten kanvasları yoktur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...