Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit#gid=0 sheet burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Biri benim için 10-20 atabilir mi? Kartta havale veya eft için 0 limit uyarısı veriyor. Yani bankaya git, dilekçe yaz bu hizmetleri kullanıma aç diyor :D abi işim gücüm var şimdi yapamam. Birine borcum olsun :) Yardımcı olacak özelden iletirse sonra hesaplaşırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vskdjgkb quixef 5 daha yolladı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oha lan 700+ lira olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bir itiraz yoksa gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 VALVE BAKLAVAYA DOYACAK AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://i.imgur.com/hmqPKUm.png abi nasıl canımı çektirdin ya ahgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 axedice said: Arcane ve Lath ın 50sinden sonra bakalım quixef 5 lira daha gönderecek miydi? GABEN BAKLAVA RUN'da azzz sonra... Salla ya, şimdi Sequo gelip Manhattan Güllüoğlu nu satın aldım, adını da Gaben in Baklava Göbeği koydum dese, onu nasıl 1 lira arttırıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamcığım bi iban hesap no yollasana bulamadım topakta. akila abdde değil mi abi, gitsin halletsin işte imam yollasın ona parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BEYLER BÖYLE OLMAZ 777 lira olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 mailde amerikadan geleceğini de belirtin derim ben jest olarak kabul edip yemezler bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gönder gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 fıstıklı masterrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Cevizli seven bizden değildir Edit: Bu arada hani kaplumbağa terbiyecisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vaperon said: Bir itiraz yoksa gönderiyorum. King değil lan God ehue Bide masterrace geyiğini en çok ben yapıyorum ama millete hak verdim burda o muhabbete gerek yok. To Our Lord Gaben and His Courriers falan olabilir, diğer Valve çalışanlarından da bi şekilde bahsetmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 will be sent from NY diye belirt türkiyeden gelirse kimse yemez das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çıkarıp bi 40-50 kaat fona fırlatmışlığın yok hala yazıosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Beyler abarttıkça iyice komik duruma düşüyosunuz. Görende bu TL olayını sevabına yaptılar falan zannedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 TARİH YAZIYORUZ TARİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bebişim ayıb ediyosun operasyon işiyle uğraşıyorum akşama şukuliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Pis kafirler, sokaklarda Müslüman mülteci kardeşlerimiz aç, susuz yatarken, siz kalkıp onların evlerini bombalayanlara hediye yolluyorsunuz. Hiç vicdanınız yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 greek baklava lobisi lazim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sdeceokuyangenç said: Beyler abarttıkça iyice komik duruma düşüyosunuz. Görende bu TL olayını sevabına yaptılar falan zannedicek abi sen sadece oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Parayı bulduk da, baklavacıyı bulduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 amerika da bir kontak yok halen. tüm bu planlar ona bağlı. alacak, tasarımları bastıracak, yollayacak. kim ki bunu yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar