lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 forumdan baslicak olan var mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Var ama 15 ekime ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 (düzenlendi) Guild wars'tan baydım (7 sene sonunda), hesabı satıp buna başlıcam. Eylül 30, 2019 Phoenixlin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 hmm yıllar sonra paticikte bi mmo hype'ı mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2019 (düzenlendi) Yarın Pts aciliyor arkadaslar aksam saat 20.00 gibi planlamislar. Onceden yazmistim oynayacaklarla beraber takilalim diye. Bir iki kisiyle konustuk hatta. Server olarak alexander diye dusunuyorduk ama soyle bir durum var. O serverda butun hardcore guildlerin hepsi olacak. Guildler Baya competitive olur gibi duruyor su an. O yuzden ikinci server biraz daha carebear takilan, nolife oynamayan adamların oynadigi bir yer olur diye dusunduk. İsimize daha cok gelir bizim de. Siz ne dusuyorsunuz var mı plan? Yazmayi unuttum name reservation ayin 5inde aciliyor. Oyun da 15 inde release olacak bilmeyen varsa. 2 karakter reserve hakkınız olacak her iki server icinde kullanın duruma gore bakarsınız. Eylül 30, 2019 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 (düzenlendi) Bu pts downloadu nasıl yapılıyor bilen var mı ya. Glyph'te ben düz Archeage'i görüyorum (Archeage Unchained yok). Onu mu indirecez her türlü? Edit: Düz archeage'i indiricekmişiz. PTS'e ordan giriyomuşuz. Pehey bileydim dün download ederim düz oyunu -_- Ekim 1, 2019 Phoenixlin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 (düzenlendi) Düz archeage degil abi test server i indireceksin Ama unchained olarak gozukmuyor tabi onu kastettiysen haklısın Ekim 1, 2019 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Queue ben indirip kurana kadar almış başını gitmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 cok mu kotu. benim %60 larda henuz giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 1 saatin üzerinde bekleme süresi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 mouse click macrosuyla bypass ediliyormus diyorlar queue ama test etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Şuan için fiyat var mı ? Birde oynayanların iletişim kurabileceği bir discord kanalı falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Preorder fiyatları: https://archeageunchained.trionworlds.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 1 saat önce, Umuruk dedi ki: Şuan için fiyat var mı ? Birde oynayanların iletişim kurabileceği bir discord kanalı falan ? Official discord kanalı: https://discord.gg/F9ppTV community reddit AAU: https://discord.gg/DUE6VM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Launcher, PTS exe'sini açamıyor. 32bit'e alınca da bir DLL hatası alıyorum. Çözümü bulamadım, bu sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Glyph'ten play'e basınca bi sıkıntı yaşamadım hiç. Hatta pts.exe glyph'i açıyo sadece. Neyseki çok bir şey kaçırmıyosun login serverları patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 graphics update'i de geliyormuş 15'inde launch ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Çok üzülüyorum ya queue yoktu az önce (en azından benim için), karakter yaratma ekranına geldim, hızlıca bir şeyler yarattım. Oyuna girmek yerine select server'a geri basınca çotank diye 2k'lık queue'nün sonuna attı -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 yazik olmus sdf. Ben hizlica girdim 200 kisi vardi hemen girdi de dc oldum simdi. Labor hala yok duzelmemis. Fluffy falan da calismiyor. Bu hafta duzeltirler ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 On 02.10.2019 at 08:33, lord_gorthaur dedi ki: Launcher, PTS exe'sini açamıyor. 32bit'e alınca da bir DLL hatası alıyorum. Çözümü bulamadım, bu sorunu yaşayan var mı? bu sorunu yaşarsanız, steam'den başlatmayın oyunu, steam kapalı iken direk launcher'dan başlatın, o zaman girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Heryerde bu oyunu konuşuyorlar. Wow classic aynı pilav baydı. Deniyeceğim sanırım umarım böyle hack yada p to w filan olmazda soğutmaz kendinden 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Arkadaşlar bu oyun 13 ekime kadar herkese denemeyemi açıldı ? Yani oyunu almayanlar ya da pre order yapmayanlar dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Name reservation icin pre-download acildi. Glyph de su ayari yapmak gerekebiliyor; Alıntı Don't See ArcheAge: Unchained? Go to Settings>Advanced>Check "Beta Opt-In" and Restart Client. You will see AAU once you've restarted. You can also try running Glph as Admin. Otherwise, just wait patiently and it will be there soon enough. EUROPEAN REGION: Saturday, October 12th, 2019 at 10:00 AM UTC NORTH AMERICAN REGION: Saturday, October 12th, 2019 at 10:00 AM PDT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Keşke sabah görseymişim şu mesajı. 30 dakka PTS'de takılayım PvP öğreniyim dediydim. Hazır işteyken evde download'a bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Daha vakit var ya cumartesi 13.00 gibi reserve e acilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar