Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editin, hackin dibine vurmuş serverlarda senelerce UO oynadık. Şu olaylar fazla etkilemez bizi. Beleş hesapla takılıyorum. Dahuta'da bırakan varsa çökebilirim gold ve itemlara.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Editin, hackin dibine vurmuş serverlarda senelerce UO oynadık. Şu olaylar fazla etkilemez bizi. Beleş hesapla takılıyorum. Dahuta'da bırakan varsa çökebilirim gold ve itemlara.

uo gibi bir dunyası var oyunun.
serverlar fixlendikçe tadı artacaktır.
server açılsın devam 1-2 gün dinlenelim.
B)-
Mesaj tarihi:
resmi patlama açıklaması linki
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?134477-ArcheAge-Server-Connectivity-Issues

:)))))
Ne zaman açılacağı belli değil serverların sorunu çözmeye çalışıyorlar.
Elbet açılır.

Tavuklarımı özledim diyenler var.
Yani bu oyun daha uzun yıllar oynanacak gençler
B)-
Mesaj tarihi:
kazahel said:

Masakari said:

uo gibi bir dunyası var oyunun.
serverlar fixlendikçe tadı artacaktır.
server açılsın devam 1-2 gün dinlenelim.
B)-

fixlendikçe ?
korede 1 seneden fazladır release oyun hala bişeyi fixleyememişler lol
Mesaj tarihi:
UO da lalu die bi adam vardı bilen bilir, sanane ve nebulaya kackere rollback yaptırdı sayıısnı hatırlamıyorum, hatta osi yi bile karıstırmıstı, boyle tipler varoldugu surece bunlar olacak abi
Mesaj tarihi:
The restart took less time than anticipated to complete. You can log into the following EU servers: Shatigon, Kyprosa, Eanna, Dahuta, Aier, Orchidna & Melisara. We continue to work on Nui, Janudar and Nebe.
Kyprosa baslasak iyimis
:?
Mesaj tarihi:
Pascha said:

UO da lalu die bi adam vardı bilen bilir, sanane ve nebulaya kackere rollback yaptırdı sayıısnı hatırlamıyorum, hatta osi yi bile karıstırmıstı, boyle tipler varoldugu surece bunlar olacak abi

aha Lalunya buradan zaten.
Mesaj tarihi:
şu fail downloader'ı aşmanın bir yolu var mı? corrupted corrupted diye sayıklıyor baştan indirip indirip. paticik gazı olmasa küfürler eşliğinde direkt başlamadan silicem de.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Of adam oyunda leveli questle kasmış, sonra burda oyunu övüyo. Önce oyunu öğren lan ibibik

hacı uo tadı aldım oyundan devam ediyorum.
wisplerde aynı uo dakinin 3d hali
uo benzerlikleri gördükçe rüyada gibi hissediyorum kendimi

lan ve ibibik kelimelerine yanıt vermeyeceğim seni adminlere havale ettim.
B)
  • Yeni Oluştur...