kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 solitaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Editin, hackin dibine vurmuş serverlarda senelerce UO oynadık. Şu olaylar fazla etkilemez bizi. Beleş hesapla takılıyorum. Dahuta'da bırakan varsa çökebilirim gold ve itemlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Masakari said: Editin, hackin dibine vurmuş serverlarda senelerce UO oynadık. Şu olaylar fazla etkilemez bizi. Beleş hesapla takılıyorum. Dahuta'da bırakan varsa çökebilirim gold ve itemlara. uo gibi bir dunyası var oyunun. serverlar fixlendikçe tadı artacaktır. server açılsın devam 1-2 gün dinlenelim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 resmi patlama açıklaması linki http://forums.archeagegame.com/showthread.php?134477-ArcheAge-Server-Connectivity-Issues :))))) Ne zaman açılacağı belli değil serverların sorunu çözmeye çalışıyorlar. Elbet açılır. Tavuklarımı özledim diyenler var. Yani bu oyun daha uzun yıllar oynanacak gençler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 kazahel said: Masakari said: Editin, hackin dibine vurmuş serverlarda senelerce UO oynadık. Şu olaylar fazla etkilemez bizi. Beleş hesapla takılıyorum. Dahuta'da bırakan varsa çökebilirim gold ve itemlara. uo gibi bir dunyası var oyunun. serverlar fixlendikçe tadı artacaktır. server açılsın devam 1-2 gün dinlenelim. B)- fixlendikçe ? korede 1 seneden fazladır release oyun hala bişeyi fixleyememişler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 UO da lalu die bi adam vardı bilen bilir, sanane ve nebulaya kackere rollback yaptırdı sayıısnı hatırlamıyorum, hatta osi yi bile karıstırmıstı, boyle tipler varoldugu surece bunlar olacak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Sunucular hala yok işte hesap edin sıkıntının büyüklüğünü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Sanane gibi bir kaç kişinin açtıgı amatör bir serverla bu oyunu bir tutuyorsanız oynamayın hiç zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 All EU servers are now offline for the restart: http://triongam.es/1HSQ7dw (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 The restart took less time than anticipated to complete. You can log into the following EU servers: Shatigon, Kyprosa, Eanna, Dahuta, Aier, Orchidna & Melisara. We continue to work on Nui, Janudar and Nebe. Kyprosa baslasak iyimis :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Galiba bunlar serverları birleştirecek ama toprak olayı yüzünden yapamadılar. Serverlar patladı ayağına yatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Pascha said: UO da lalu die bi adam vardı bilen bilir, sanane ve nebulaya kackere rollback yaptırdı sayıısnı hatırlamıyorum, hatta osi yi bile karıstırmıstı, boyle tipler varoldugu surece bunlar olacak abi aha Lalunya buradan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Demin kaynım aradı sabah saatlerinde açılmış kapalı olan serverler. (janudar, nebe vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oyunu bırakmış olup goldunu falan vermek isteyen varsa donations accepted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 şu fail downloader'ı aşmanın bir yolu var mı? corrupted corrupted diye sayıklıyor baştan indirip indirip. paticik gazı olmasa küfürler eşliğinde direkt başlamadan silicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oyun öldü kalkti cenazesi yormayin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 serverlar açık hepsi high durumda sevdik seni archage B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 bu oyun bi zamanlar sw:tor gibi, guild wars 2 gibi, tonlarca insan tarafından hype'ı yapılan ama hackten/bug'dan geçilmeyen p2w oyunu değil mi? ben mi yanlış geldim? :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yanlis geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 50lvl olduktan sonra hangi questleri yapacağız questleri izlemeye devam mı edeyim? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Of adam oyunda leveli questle kasmış, sonra burda oyunu övüyo. Önce oyunu öğren lan ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 50 olduktan sonra craft/farm yapabilirsin, ikinci 3 skill ağacımı 50 yapacam bikaç güne bu sayede ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 siz hangi serverlerdesınız. ben Janudardayım. Imperium adlı guildde. Nick Cesarettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kermit said: Of adam oyunda leveli questle kasmış, sonra burda oyunu övüyo. Önce oyunu öğren lan ibibik hacı uo tadı aldım oyundan devam ediyorum. wisplerde aynı uo dakinin 3d hali uo benzerlikleri gördükçe rüyada gibi hissediyorum kendimi lan ve ibibik kelimelerine yanıt vermeyeceğim seni adminlere havale ettim. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazahel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 HocaEfendi said: siz hangi serverlerdesınız. ben Janudardayım. Imperium adlı guildde. Nick Cesarettin. harani tarafındayım. düşmanız B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar