Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde Barcade açmak

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Tamam denenmiş olsun konsept o önemli değil :D Amaç çok para kazanmadan ucu ucuna kazandırsın zarar ettirmesin ve benim için öyle bir mekan sahibi olma şansım olsun yeter :D Amaç ekonomikten ziyade eğlence amaçlı ama tabii ayda 5k zarar ettiren yeri kim napsın önemli olan zararda ettirmemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Üstsüz barmaidli mekan fikrimi eşime sundum kabul etmedi , bari şu oktoberfest kıyafetli kızlar olsun dedim , ona da sıcak bakmıyor.

Şaka maka topici okurken hatunun tepkisi 'biscolata reklamında ki erkeklerden de garson almaya toton yetiyosa neden olmasın' oldu verecek cevap bulamadım.

Gaming daha garanti kafa bence :D
Sosyal ağlarda paylaş

ortaköy'ün kitlesi farklı ama zamanında orada oturmuştum o civarda oturunca bazen beşiktaş'a gitmeden oralarda eğlenceli bir bar arıyordum. ama bu dediğim 6 sene evvel. şimdi değişmiş iyice ortaköy abuk subuk yerler açılmış. orada da kiralar düşük değildir, hatta daha fazladır.
Sosyal ağlarda paylaş

nargile kafesi olmayan biyer bul nargile kafe aç. tüccarbaşında bi mekan var 4-5 sene önce iskenderciydi uzun bi süre sonra 2 3 tane dükkan açıldı kapandı. en son yalı geldi kondu herif tüm binayı aldı.

he niye tuttu adı var tabi ama o kocaman caddede fenerbahçeye giden nargile tayfasını çeken başka yer yoktu.

sonra ps ms koyarsın istiyosan. nargile profit
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...