LevelTR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Merhaba Sevgili Paticik kullanıcıları, Sizlere yeni cdkey satış sayfamızı tanıtmak istiyoruz, basit ve hızlı olması için özen gösterdik. Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz. http://www.leveltr.com/oyunlar_key.php Daha iyi bir deneyim için özelden Leveltr.com üyelik mailını yazan tüm paticik kullanıcılarına 2 TL Leveltr.com bakiyesi yükleyerek DOOM: Beta access hediye ediyoruz. Sevgiler, Sayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Tesekkur ederim ben kaptim bir tane beta basladiginda bethesda mail atacak anladigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hayırlı olsun ama site çok göz yoruyor. biraz daha koyu renkler kullansanız daha iyi olurmuş bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 tasarımı nasıl bu kadar kötü yapmayı başardınız? 300-500 bir şey verin bir tasarım yaptırın bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 100/100 would scam kokuyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben buradan vaktinde birşey aldıydım da ne aldığımı unuttum :D edit: swtor almışım 2011'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arka plan cok goz yoruyor ve karistiriyor ortami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kör oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 tiLi said: kör oldum Aynı duyguları paylaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi kusura bakmayın da müşteriye ittirme odaklı mı çalışıyorsunuz fiyat mevzusunda. http://www.leveltr.com/oyunlar.php?oyun=275 avea bayilerinde bile 25'e ve 50 liraya satılıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 site felaket.. ışıklar kısıktı, 2-3 sn sürdü ctrl+f4 e basmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ya ben bu site tasarımı iyi mi kötü mü anlamıyorum bana kötü gelmedi mesela neye göre karar veriyoruz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arkadaki robotla gozgoze gelince aklima ilk gelen merve oldu ..kapattim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bg image aşırı dikkat dağıtıcı ve yüksek parlaklıkta. ondan göz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Jaegerjaquez said: ya ben bu site tasarımı iyi mi kötü mü anlamıyorum bana kötü gelmedi mesela neye göre karar veriyoruz ona sitede kullanılan renklere bak (ne kadar uyumlular. İşte renk armonisi mi ne diyorlarsa bu işe bilmiyorum. Tabi zıt renklerde güzel olabiliyor ama her telden var gibi sitede. Pek anlamam renk işinden). Ayrıca o arka plan nedir? sanki site arkaplanmış üstünde yazanlar önemsizmiş gibi dikkatleri üstüne çekiyor. Oysa arkaplan içeriği öne çıkartmalı. Yazıları okumaya çalış gereksiz yorucu. Göz ucu ile birşey aradığını hayal et örneğin "Point Black" bul bunu listeden? ne kadar dikkat dağıtan şey var. Birde "basit ve hızlı olması için özen gösterdik" denmiş. Sence bu basit ve hızlı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LevelTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Herkese teşekkürler şimdiden. Tüm yorumlarınızı değerlendiriyoruz. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Bence arka plan renginde reverse engine kullanilsa daha rahat olur yani hatlar beyaz kalani gri gibi. Bunu tek tusla yapip test edebilirsiniz. Menuler mumkunse aralikli olmasin ya da kendine has bir tek renk bg konmasi daha saglikli olur. Tam istedigimi yapamadim chrome contrast ayari ile anca bu oldu benim dedigim arka planda beyazlar gri hatlar ise beyaz olmasi http://i.imgur.com/PhcRutW.png http://i.imgur.com/YntKGRd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bg'de çok fazla detay var /flushbg get a designer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LevelTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 İhtiyacı olan arkadaşlar için Battlefield 4 Origin cdkey 43 TL den 330 adet satışa girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Şu yazı fontunu da değiştirin allah aşkına.Hem sol menudeki hemde contentin içindeki yazı fontları çok kötü. Şurda google in beleş dağıttığı çok şık fontlar var ,içlerinden okuması rahat , şık birini seçebilirsiniz. https://www.google.com/fonts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar