Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hassas Cilt Sert Sakal

Istari

Öne çıkan mesajlar

hassas cilt sert sakal, doğumunda tanrılar tarafından bana verilmiş lanetin adı.
öyle çok gür sakallarım da yok, sakallarımın uzama hızları da yavaş ama sahip olduğum hassas cilt sert sakal ikilisi yüzünden traş olmak benim için işkenceye dönüşüyor. hatta şöyle söyleyeyim, kendim tıraş olamıyorum, ortalığı kan götürüyor. asıl zevkli kısmı da tıraştan birgün sonra başlıyor. boynum altı kızarıklık, batık ve sivilceyle doluyor, kaşıntı da bonus.

berberler bile yüzümü kesmeden sakal tıraşı yapmakta zorlanıyorlar, batık problemi kendim tıraş olduğum zaman ki kadar olmasa da berberde tıraş olduğumu zamanda da oluyor.

sayın paticik sakinleri;
yok mu bu lanetin bir çözümü? ben de herkes gibi acısız, hızlı, kansız ve batık problemi olmayan bir tıraş istiyorum. tıraş sanayi bu soruna bir çözüm bulamadı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

kendin traş olamıyorsan hiç boşa ağlama
https://eksisozluk.com/tiras-bicagini-kot-pantolonla-keskinlestirmek--4402401

gillete3 sensetive al
nivea köpük

bir de traş bıçağını kaynar suya tutacaksın
öyle musluktan akan su yetmez bildiğin kaynar olacak

son olarak kıl çıkış yönlerini takip et yüzündeki
standar yukarıdan aşağıya ineyim deme

berberde traş olma çünkü kullandıkları jiletler son drece kaliteiz olduğu için yüzün daha fazla tahriş oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

kendin traş olamıyorsan hiç boşa ağlama
https://eksisozluk.com/tiras-bicagini-kot-pantolonla-keskinlestirmek--4402401

gillete3 sensetive al
nivea köpük

bir de traş bıçağını kaynar suya tutacaksın
öyle musluktan akan su yetmez bildiğin kaynar olacak

son olarak kıl çıkış yönlerini takip et yüzündeki
standar yukarıdan aşağıya ineyim deme

berberde traş olma çünkü kullandıkları jiletler son drece kaliteiz olduğu için yüzün daha fazla tahriş oluyor
Şu ikiliyi kullanıyorum ben. Cildim bebek poposu gibi. Hastanedeki kızlar cildime hasta, güne yanaklarımı yalamadan başlayamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı dert bendede var ve 10 senedir jilet sürmedim suratıma .kıpkırmızı olup, boyun altım tahriş oluyor.Yakın zamanda kuaförüm dubaiden bir makine getirtmiş bu el makinaları gibi ufak birşey.Diyordu abi gelecek bir makine, jilet den daha iyi ve sinek kaydı yapıyor diye.Ciddi jilet gibi böyle anlayamıyorsun eline yukarı doğru sürdüğünde yağ gibi kayıyor.Akşama uğramaya çalışacağım markasını öğreniyim belki denk gelir bir yerde bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende traş bıcağı kullanmak istemiyorum fakat
şu 3 baslı yuvarlak traş makinesi var philips bende ondada boyun kısmımı bildiğin paramparca ediyor, sadece boyun kısmımı ama yüz falan gayet düzgün rahat

o yüzden mecbur jilet kullanıyorum :(
yeni makinede alamadım
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ıslak traş etme özelliğinden kast edilen bence o değil feamer asdasdasd

yoo, ben oluyorum, bi zararı yok canavar gibi kesiyor, zaten öyle yazıyor

said:
Aquatec: köpüklü veya kuru tıraş özellikleriyle ferahlatıcı ıslak tıraş Tıraş makinesinin Aquatec özelliği makineye %100 su geçirmezlik sağlar. Ekstra cilt koruması için duşta en sevdiğiniz tıraş jeli veya köpüğünü kullanın. Aynı zamanda rahat kullanım için kuru tıraş da olabilirsiniz. Tıraş olduktan sonra tıraş makinenizi kolayca temizlemek için başlıkları çıkarın ve musluk suyunda durulayın.

http://www.philips.com.tr/c-p/AT890_16/aquatouch-aquatec-islak-ve-kuru-tiras-oezellikli-ve-hassas-duezelticili-islak-ve-kuru-tiras-makinesi

http://www.istanbulbilisim.com.tr/productExplanations/images/62008_Philips-AT890-16-Tiras-Makinesi_001_1402322431.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

abi bende traş bıcağı kullanmak istemiyorum fakat
şu 3 baslı yuvarlak traş makinesi var philips bende ondada boyun kısmımı bildiğin paramparca ediyor, sadece boyun kısmımı ama yüz falan gayet düzgün rahat

o yüzden mecbur jilet kullanıyorum :(
yeni makinede alamadım

bana öyle olduğu için makine kullanmayı bırakıp jilete geçmiştim, hatta http://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-7-790-cc-4-pulsonic-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgbraun790&categoryId=26012156 bunu da denemiştim ve hiç bir işe yaramamıştı, braun bana gelmiyor

ben ucuz görüp dediğim makineyi denemek için aldım ve işe yarıyor, boyun kısmı için %80 kadar verimli diye bilirim
Sosyal ağlarda paylaş

benimkide philips 3 başı işte
senin önerdiğine çok benziyor fakat benimki eski modeli falandır baya yıl oldu çünkü alalı

fiyatı uygunmuş alıp denemek lazım
benimki zaten şarj sorunu yapmaya basladı
boyun kısmından hiç umutlu değilim de genelde düzgün traş olsun diye jiletten sonra makine ile geçiyorum yanakları bıyıkları daha bi temiz yapıyor fakat işte boyna değdirdiğim an paramparca kediler tırmalamış gibi oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...