Istari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hassas cilt sert sakal, doğumunda tanrılar tarafından bana verilmiş lanetin adı. öyle çok gür sakallarım da yok, sakallarımın uzama hızları da yavaş ama sahip olduğum hassas cilt sert sakal ikilisi yüzünden traş olmak benim için işkenceye dönüşüyor. hatta şöyle söyleyeyim, kendim tıraş olamıyorum, ortalığı kan götürüyor. asıl zevkli kısmı da tıraştan birgün sonra başlıyor. boynum altı kızarıklık, batık ve sivilceyle doluyor, kaşıntı da bonus. berberler bile yüzümü kesmeden sakal tıraşı yapmakta zorlanıyorlar, batık problemi kendim tıraş olduğum zaman ki kadar olmasa da berberde tıraş olduğumu zamanda da oluyor. sayın paticik sakinleri; yok mu bu lanetin bir çözümü? ben de herkes gibi acısız, hızlı, kansız ve batık problemi olmayan bir tıraş istiyorum. tıraş sanayi bu soruna bir çözüm bulamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sakallarım sert mi değğil mi bilmiyorum da bir yerime kesmeden traş olamıyorum zira berberde traş olsam bile kesiliyor :( yüxüm yanıyovs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 süt kuzuları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 askerliğinizi yapmadınız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hacı Şakir ve Rambo bıçağıyla mı traş oluyorsunuz? Alın hassas ciltler için kaliteli bir bıçak, keza köpüğü de onun için alın. Köpük yumuşatıyor sakalları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 patiyi iyice pembedusler.com'a çevirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 kendin traş olamıyorsan hiç boşa ağlama https://eksisozluk.com/tiras-bicagini-kot-pantolonla-keskinlestirmek--4402401 gillete3 sensetive al nivea köpük bir de traş bıçağını kaynar suya tutacaksın öyle musluktan akan su yetmez bildiğin kaynar olacak son olarak kıl çıkış yönlerini takip et yüzündeki standar yukarıdan aşağıya ineyim deme berberde traş olma çünkü kullandıkları jiletler son drece kaliteiz olduğu için yüzün daha fazla tahriş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ya da berbere gillete le git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Sakal birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 traş makinasıyla sıfıra vur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rerore said: kendin traş olamıyorsan hiç boşa ağlama https://eksisozluk.com/tiras-bicagini-kot-pantolonla-keskinlestirmek--4402401 gillete3 sensetive al nivea köpük bir de traş bıçağını kaynar suya tutacaksın öyle musluktan akan su yetmez bildiğin kaynar olacak son olarak kıl çıkış yönlerini takip et yüzündeki standar yukarıdan aşağıya ineyim deme berberde traş olma çünkü kullandıkları jiletler son drece kaliteiz olduğu için yüzün daha fazla tahriş oluyorŞu ikiliyi kullanıyorum ben. Cildim bebek poposu gibi. Hastanedeki kızlar cildime hasta, güne yanaklarımı yalamadan başlayamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hangi semtte kardeş bu hastane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Adam öyle bi çağrışım yaptı ki hastane değil vivid stüdyosu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/at-890-aquatouch-islak_kuru-elektrikli-tiras-makinesi.html ben bunu kullanıyorum, fiyat olarak da uygun, özelliği ıslak traş olma özeliği olduğu için istediğin köpükle traş olabilmen, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ıslak traş etme özelliğinden kast edilen bence o değil feamer asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Aynı dert bendede var ve 10 senedir jilet sürmedim suratıma .kıpkırmızı olup, boyun altım tahriş oluyor.Yakın zamanda kuaförüm dubaiden bir makine getirtmiş bu el makinaları gibi ufak birşey.Diyordu abi gelecek bir makine, jilet den daha iyi ve sinek kaydı yapıyor diye.Ciddi jilet gibi böyle anlayamıyorsun eline yukarı doğru sürdüğünde yağ gibi kayıyor.Akşama uğramaya çalışacağım markasını öğreniyim belki denk gelir bir yerde bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi bende traş bıcağı kullanmak istemiyorum fakat şu 3 baslı yuvarlak traş makinesi var philips bende ondada boyun kısmımı bildiğin paramparca ediyor, sadece boyun kısmımı ama yüz falan gayet düzgün rahat o yüzden mecbur jilet kullanıyorum :( yeni makinede alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 o 3 başlılar sakalları döndürmüyor mu ? mach 3 + nivea köpük favorim. 6 bıçaklı kullanmadım olayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bingildak said: ıslak traş etme özelliğinden kast edilen bence o değil feamer asdasdasd yoo, ben oluyorum, bi zararı yok canavar gibi kesiyor, zaten öyle yazıyor said: Aquatec: köpüklü veya kuru tıraş özellikleriyle ferahlatıcı ıslak tıraş Tıraş makinesinin Aquatec özelliği makineye %100 su geçirmezlik sağlar. Ekstra cilt koruması için duşta en sevdiğiniz tıraş jeli veya köpüğünü kullanın. Aynı zamanda rahat kullanım için kuru tıraş da olabilirsiniz. Tıraş olduktan sonra tıraş makinenizi kolayca temizlemek için başlıkları çıkarın ve musluk suyunda durulayın. http://www.philips.com.tr/c-p/AT890_16/aquatouch-aquatec-islak-ve-kuru-tiras-oezellikli-ve-hassas-duezelticili-islak-ve-kuru-tiras-makinesi http://www.istanbulbilisim.com.tr/productExplanations/images/62008_Philips-AT890-16-Tiras-Makinesi_001_1402322431.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Flassh said: abi bende traş bıcağı kullanmak istemiyorum fakat şu 3 baslı yuvarlak traş makinesi var philips bende ondada boyun kısmımı bildiğin paramparca ediyor, sadece boyun kısmımı ama yüz falan gayet düzgün rahat o yüzden mecbur jilet kullanıyorum :( yeni makinede alamadım bana öyle olduğu için makine kullanmayı bırakıp jilete geçmiştim, hatta http://www.hepsiburada.com/liste/braun-series-7-790-cc-4-pulsonic-tiras-makinesi-/productDetails.aspx?productId=sgbraun790&categoryId=26012156 bunu da denemiştim ve hiç bir işe yaramamıştı, braun bana gelmiyor ben ucuz görüp dediğim makineyi denemek için aldım ve işe yarıyor, boyun kısmı için %80 kadar verimli diye bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 benimkide philips 3 başı işte senin önerdiğine çok benziyor fakat benimki eski modeli falandır baya yıl oldu çünkü alalı fiyatı uygunmuş alıp denemek lazım benimki zaten şarj sorunu yapmaya basladı boyun kısmından hiç umutlu değilim de genelde düzgün traş olsun diye jiletten sonra makine ile geçiyorum yanakları bıyıkları daha bi temiz yapıyor fakat işte boyna değdirdiğim an paramparca kediler tırmalamış gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 traş makineleri kesinlikle gereksiz ya. iyi bir traş bıçağına göre çok daha uzun sürüyor bir de kesmesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TZB8HRrJ0KM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 mağara adamı gibi sakalımız çıkmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar