telorgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Şuan vakıf üni.de 2.sınıfım, iktisat okuyorum ama bölümümden pek memnun sayılmam,ondan dolayı hukuk veya psikoloji bölümüne geçmeyi planlıyorum ama bu bölümü tr de bitirmek mesela Bilkent gibi bir üni. sonrası iş olanakları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Çok para kazanıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Psikolog olursun işte, ağzın iyi laf yapıyorsa ve zekiysen parayı kırarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 kurumsalda da HR vs. olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 vakıf üni ne ya öyle bi üniversite mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 özel üniversiteler vakıf adı altında kurulabiliyordu sanıyorum. özel üniversiteyi kastediyor. ne sacmalamısım lan üniversitesinin ismi miymiş o. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ginaly said: vakıf üni ne ya öyle bi üniversite mi var? başkent üni. bölüm sordugumdan üni. ismi vermiyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 formülü yok abi bunun şunu okursan bu olur şöyle böyle yaşarsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yav said: formülü yok abi bunun şunu okursan bu olur şöyle böyle yaşarsın diye araştırdım,mesela devlette 2.500 alan var deniliyor ama devlet üni. mezunu türkçe okumuş kişiyle ing. psikoloji okumuş adam aynı ücreti almaz heralde. bölümüm dışı oldugundan şuan düşünüyorum ama uluslararası ilişkiler ile arasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 devlette 2500+ almak istiyosan otur sık dişini bölümünü oku test mest çöz abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 devamını yazamadan yanlıslıkla bastım, o eksik oldu :D aynı puana baskent hukuk burssuz düşündüm ama ağzım laf yapmıyor diye düşünmüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hic okuma, biz okuduk bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 aquila said: hic okuma, biz okuduk bisey olmadi. hangi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 ne farkeder bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Lan bilkent mezunu psikolog olacağım diyorsun git ol.Para bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Şu sıralar keşke yan dal falan yapsaymışım psikolojiyle diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yandalın bir hükmü yok psikoloji için. diploma lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Yok ben zaten merak ettiğim için şu sıralar bazı şeyleri çok sorguladığımdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 psikolojiden ziyade felsefeyi öneririm o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 neyi sorguladin? allah yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 yök denkliği felan yokta sırf meraksa st. clements university vardı. araştırın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Felsefede olabilirdi tabii o tarafta da existentialism'i çok merak ediyorum. Sorguladığım şeylere hiç girmeyeyim yoksa konuyu çok dağıtırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Ya bırak felsefeyi hukuku bilmemneyi, ağzın laf yapıyorsa ve zekiysen direk Psikologluğa kas, viziteden parayı vur matbaa gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ya ? sormasi ayip ama aranizda psikologa para veren var mi_? bir de saatine ne kadar verdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 benim kız arkadaşım gidiyodu seansı 200 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar