Remus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Maşşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 herkes ateist ama maşallahlar havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hhahahaha osmanlının suçu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 her deyimi, söz öbeğini kelime manasında anlamamak gerekir. bazı kalıplar kültürel olarak yerleşirler, kullanmak için illa dini hassasiyetler taşımanıza gerek yok. ingilizce konuşan bir ateistin de ''jesus christ'' dediğini duyabilirsiniz. kültürel kalıplar bunlar bir anlamı olması gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Allah analı babalı buyutsun Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Tebrik ederim. Nice nice güzel yaşlarını beraber yaşarsınız inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Pasha said: 10/10/14'de oglumuz Berk uzun bi bekleyis ve dogumdan sonra nihayet dogdu :) Doguma girmek, onu ilk kez kucagima almak tarif edilemeyecek kadar guzel bi duyguydu, bi anda hayatta butun oncelikleri degisiyo insanin. Cok klise olacak ama herkesin mutlaka tatmasi gereken bi duyguymus. Sevincimi ve heyecanimi sizlerle paylasmak istedim, bi kac resmini ekliyorum tosunumun :) Tosun pasa maşallah. allah acısını göstermesin. sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun. şansı bol olsun. tabi parası da olsun ite köpeğe muhtaç olmayacak şekilde vatanına, milletine faydalı olsun. size de hayırlı olsun. bu arada bu fotoğrafları paylaşırken maşallah ekle fotoğrafların bir tarafına...dine inanmam ama bu negatif enerji olayına inanırım. bu tavsiyemi dinlemeni umuyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz :) @kuddusi hakli olabilirsin, ekliyorum bi nazar boncugu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi çok tatlı hakkaten, mutlu bir ömrü olsun. Hele dedikleri o esnaf yatışı fotosu, şapka yan, suratta bir gülümseme, sanki böyle müşteriyi yeni kazıklamış, öğle uykusuna geçmiş çakal esnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim. Hep bir arada sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirirsiniz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Çok şirin, tebrikler. Bol uykulu, bol enerjili geceler diliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kolay gelsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 çok tatlı görünüyor. doyasıya güçlensin, onurlu başarıları olsun, sevginin saflığı iyi büyüsün. Varlığına yakışan bir hayatı olsun. Bu dünyanın süper güçlü ve iyi niyetli mert insanlara ihtiyacı var. Onlardan biri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Selam, Hayırlı olsun, Allah acısını göstermesin, karşısına hep iyi insanlar çıksın :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benimde 5 gün önce bir kızım oldu, senin oğlunun yarısı kadar yok valla :) 2600 doğdu 2 günde 200 gr verdi yeni doğan kıyafetleri içinde kayboluyor. ama o kadar güzel ki tv izleyeceğine geç karşısına saatlerce sıkılmadan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 iyi dilekleriniz icin tekrar cok tesekkur ederim :) @calvaria allah bagislasin, sansi bol bahti acik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 calvaria..efendim allah anali babali buyumek nasip etsin..mutlu huzurlu ve saglikli bir omur bahsetsin..kutlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Allah analı babalı büyütsün, çok güzel bir bebek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sağolun ya arada bizim kızıda konuya dahil etmiş olduk . allah isteyen herkese çocuk nasip etsin çok güzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tebrikler.. Allah analı babalı büyütsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 çocuk ilk resimde nah çekerek gelmiş dünyaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 KuddusiMavra said: Pasha said: 10/10/14'de oglumuz Berk uzun bi bekleyis ve dogumdan sonra nihayet dogdu :) Doguma girmek, onu ilk kez kucagima almak tarif edilemeyecek kadar guzel bi duyguydu, bi anda hayatta butun oncelikleri degisiyo insanin. Cok klise olacak ama herkesin mutlaka tatmasi gereken bi duyguymus. Sevincimi ve heyecanimi sizlerle paylasmak istedim, bi kac resmini ekliyorum tosunumun :) Tosun pasa maşallah. allah acısını göstermesin. sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü olsun. şansı bol olsun. tabi parası da olsun ite köpeğe muhtaç olmayacak şekilde vatanına, milletine faydalı olsun. size de hayırlı olsun. bu arada bu fotoğrafları paylaşırken maşallah ekle fotoğrafların bir tarafına...dine inanmam ama bu negatif enerji olayına inanırım. bu tavsiyemi dinlemeni umuyorum. sevgiler. abi nazar anti nazar muhabbetinin taa ilk türklerin şaman inanışına dayandığını duymuştum.at nalı falan oradan geliyormuş hatta. + tebrikler, allah analı babalı vatanına milletine ümmetine faydalı bir evlat olmayı nasip etsin.hayırlı evlat olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 http://i46.photobucket.com/albums/f137/katalanzar/Berk/0A22182F-FF46-4245-BCBE-1C7DA3790E6D_zpsizcevmwe.jpg ŞU poza bayıldımmm :) Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 tam capslik poz vermiş sıpa hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 BANA MI DİDİN yazsın biri altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar