Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Internette hersey aninda yapiliyor abi telefon bankaciligi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 finans bankın şubeleri yok sakın bulaşmayın, avm ye gidiyorum kuveyt bile var bu finans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 her şey yapılamıo ya internetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Sadece telefon numaramı guncellemek icin kullandım sanırım telefon bankacılıgını. Bir de finansbank kredi kartımı iptal etmek icin. Bunun dısında hatırlamıyorum. Ayrıca evet isbank varken digerleri gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 iş bankası önce kart aidat ve hesap işletim ücretlerinin dökümünü versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Kendin alamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 tüm ekstrelerini verip kendin bulmanı istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 daha ne yapsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 denizbank virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 akbank filtreleyip gönderiyor, tek sayfa belge, gidiyorsun onula tücketici haklarına, alıyorsun paranı geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 GERGE said: Is Bankasi ve Garanti hesaplarimi ve kartlarimi iptal edip buraya geciyorum. Şair burada "Bende para bok" demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 GERGE said: Denizbank calisani filan degilim ama helal yahu, Garanti'de surundukten sonra (15 dakika ugrasip musteri temsilcisine ulasamadigimi bilirim) super geldi. Ne super derseniz arar aramaz menu, sesli komut sistemi (icat edenin...) filan olmadan aninda, arar aramaz 10 saniye filan bekletip musteri temsilcisine bagliyorlar. Menu yok, kac kisi calistiriyorlarsa artik bekleme de gormedim hic, 4 aydir kullaniyorum bankayi. Rahatlik buymus. Is Bankasi ve Garanti hesaplarimi ve kartlarimi iptal edip buraya geciyorum. Tabii bunu düşünürken "lan denizbank ın müşteri adedi kaç, iş bankasının kaç, garantinin kaç acaba?" diye düşünmemiş olman da süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bingildak said: devlet garantisi yok mu 50k'a kadar, daha fazlasını yatırma denizbank'a falan asdasd 100k olmuş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mithat said: dünyanın ekonomik olarak bu halde olmasının sebebi zaten onlar , böyle yaklaşırsak daha iyi bence. yuh hahahaha asdlşaklşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 dreagloth said: tüm ekstrelerini verip kendin bulmanı istiyor derdini seveyim karşim lkasjdasldj ayıp kelime yazmışım gibi geldi editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Geldi pis adam. Bizim paramızdan para kazandığınız yetmedi mi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi sizin ne kadar hesap hareketiniz, ekstreniz var bilmiyorum da, benim onu manuel yapma ihtimalim yok saatler harcamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Çok abartmışım gibi olmuş ama harbiden dünyanın ekonomik olarak bu halde olmasının sebebi bankalar , yatırımcılar , sigortacılar yani kısaca finans dünyası. I want the earth and %5 more diye bir hikaye vardı onu okuyan aşağı yukarı ne demek istediğimi anlar. Hiç ama hiç sevmiyorum bankaları , mecburen maaş yattığından bir hesabım var ondanda bütün nakit paramı maaş yatar yatmaz çekiyorum o kadar nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Bana ne kaç müşterisi olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mithat sen baya at gözlüğü ile bakıyorsun bence dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Holy said: Geldi pis adam. Bizim paramızdan para kazandığınız yetmedi mi lan! xeşxe sizin paralardan prim alsak. ferrari ile resim koyup gülerdim şimdi lasdjkasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 dreagloth said: abi sizin ne kadar hesap hareketiniz, ekstreniz var bilmiyorum da, benim onu manuel yapma ihtimalim yok saatler harcamadan. o kadar hesabın hareketin varsa muhasebeci tutuver abi aaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mithat said: Hiç ama hiç sevmiyorum bankaları , mecburen maaş yattığından bir hesabım var ondanda bütün nakit paramı maaş yatar yatmaz çekiyorum o kadar nefret ediyorum. kredi kartı tüketici kredisi araba ev kredisi ek hesap fatura ödeme para transferi gibi şeyleri de kullanmıosan takdir edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 GERGE said: Bana ne kaç müşterisi olduğundan. abi bunu sen deme bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 @Dworgian: kredi kartında işyeri komisyon ödüyor mu bankaya her işlem için uygulaması nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar