bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 etmiş işte. edilebiliyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 said: Ulan bi dakika ya. tamam intihar edecem de. Çevrede , dünyada onlarca binlerce insan yaşamak için çırpınıyor yaşam mücadelesi veriyor , benim bu vermek istedigim hayat için şuan uğrasanlar var. O halde onlara yardım etmeye çalışayım, halim vaktim yerinde derim. intaharı beş dakikada nasıl çürüttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Daha iyi olamadığı için böyle bir şey yapmak durumunda kalıyor işte. Kendinden kötü durumdakileri düşündükten sonra yüzü gülen aciz bir insan olmamış oluyor. Eternal said: İnsan intihar edemez abi. bu kadar net. http://i.ytimg.com/vi/Ae0qP-q3L88/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 sana küçüklüğünden beri öle dayatıldığı için öle sanıyorsun ama gayet de insanın kendini öldürmek istemesi kadar doğal bir şey yok. yaşamaktan tad almıyorsan istersen mozambike git ya da avustralyaya git almıyorsundur, bunun farkına varmak da büyük bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi normal insan psikolojiyle sırt çantası muhabbetini yapabiliyorsun da intiharın eşiğine gelmiş kişide öyle aksiyonlara girecek moral motivasyon yoktur yani. her şeyin çaresi vardır ona katılıyorum ama işte o çözüm enstrümanları elinin altında olamayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 cizgi film karakteri misin ya sen. intihar edicem, ama duur gideyim insanlara yardim edeyim. ne bicim bi mantik silsilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eternal said: ya kardeş ben intihar edecek seviyeye gelsem. Şunu derim kendi kendime. Ulan bi dakika ya. tamam intihar edecem de. Çevrede , dünyada onlarca binlerce insan yaşamak için çırpınıyor yaşam mücadelesi veriyor , benim bu vermek istedigim hayat için şuan uğrasanlar var. O halde onlara yardım etmeye çalışayım, halim vaktim yerinde derim. Alırım tek bir sırt çantası hiç olmadı yüklerim bankaya parayı. Ben gidiyorum lan afrikaya , insanlara yardım edicem oraya bağışlarda bulunucam gönüllü çalışıcam derim yani. yoksa tabiki hepimiz bir yaşam mücadelesi veriyoruz. Kimse iyilik meleği degil. ama kendi önceliklerimiz bizi bu iyilikleri yapmaktan alıkoyuyor biraz. İş, geçim derdi, hayat kurma çabası vs vs vs .. Bunlar varken ulan ben bi gideyim afrikaya veya memleketimin fakirine fukarasına yardım edeyim diyemiyosun. Ama adam öyle bir hale gelmiş ki.. Yaşadığımı yaşadım, artık burası yeter bana ayrılan sürenin sonuna geldik.. Kimse kendi kendine bana ayrılan sürenin sonuna geldik diyemez abi. Ona hakkın yok. İster ateist ol , ister müslüman ol , ister deist ol. Devran dönüyor.Zamanın gelince yokolup gideceksin bu dünyadan. Ama buna sen değil bu hayat karar vericek. çok klasik ve basite indirgemek gerekirse anlatmaya çalıştıgım şu abi. " As you waste your breath complaining about life , someone out there is breathing their last. Appriciate what you have. " bana kimse burda "insanın ne yaşadıgını bilemessin" draması yapmasın. Vardır bir halçaresi, bunun çaresi intihar değil. İnsan intihar edemez abi. bu kadar net. Abi sen niye bu kadar kötü bi açıdan bakmaya inat ediyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 adam hayatına son verecek enerjisizlik, demotivasyon, mutsuzluğa ulaşmış. ÇÖZÜM: NEDEN KENDİNİ İNSANLIĞA ADAYIP DÜNYAYI DAHA İYİ BİR YER YAPMIYORSUN DOSTUM. hiçbir mantık hatası göremiyorum. would not suicide (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 onu seven insanlar var çünkü. İyi her bunalıma giren intihar etsin. oh ne güzel lan..ailen var, seni seven insanlar var.. for humanity.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 @Eternal Adamın mantık yapısının "hayatı bitireyim" düşüncesini mantıklı çözüm olarak görmesini sağlayan durum bir rahatsızlık zaten. O yüzden o adam durumunda olsan intihar ediyor olurdun. Adam senin kafa yapında olsa bugün de işine gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 etsin abi bence problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Marty said: cizgi film karakteri misin ya sen. intihar edicem, ama duur gideyim insanlara yardim edeyim. ne bicim bi mantik silsilesi ya abicim adam ansınız Ehh skerler lan böyle hayatı deyip daan diye kafasına sıkmamış yani..her intihar vakası gibi uzun bir sürece dayalı. güzelce 13 dakikalık bir video.. şarap,müzik,sigara.. Üstüne uzun zamandır kafamda olan birşey bu tarzında açıklamalar. Uzun zamandır kafanda intihar etmek varsa birde etmemek kısmıda vardır dimi. Etmesem neler yapabilirim kısmı da olmalı.Nasıl kurtulabilirim bu ruh halinden kısmıda olabilir.Abi şu adam ne yaşamış olabilir biriniz beni aydınlatın cidden.Yani bilmiyoruz tabiki ama Ne yaşamış olabilir o hayat standartında, neler görmüş olabilir ki intiharı seçiyor. Adamın kendi seçimi ama bir hata. Bunu neden kabul etmiyosunuz olm. benim dedigim şeyler zaten çok basite indirgenmiş şekilde yani. Çizgi film karakteri gibi düşünmenin sebebi benim anlatış tarzım tabiki ama asıl anlatmak istedigimi anlamayaçalışıyomusun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Dworgian said: @Eternal Adamın mantık yapısının "hayatı bitireyim" düşüncesini mantıklı çözüm olarak görmesini sağlayan durum bir rahatsızlık zaten. O yüzden o adam durumunda olsan intihar ediyor olurdun. Adam senin kafa yapında olsa bugün de işine gitmişti bu olabilir tabiki. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 NE YASAMIS OLABILIR KI ne demek yani, farkeder mi ne yasadigi, mutsuz olmus, baska cikis yolu bulamamis ki intihar ediyor. adam kendi hayatina son veriyor. kendi hayati. yani adam intihar ederken, yok yardim yapsaydi falan cok komik. adam kendini olduruyor yahu. kime niye yardim etsin. tam intihar edecekken ya intihar edecegime gideyim birilerine yardim edeyim diye fikir degisicekse o daha buyuk bi ruh hastaligi olur bence. millete yemek para falan dagitirken bi daha fikir degistirip adami da vurur kendini de vurur oylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 nasıl intihar ettiğini bilen var mı? Kafasına mı sıkmış, ilaç mı içmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 asmış kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 paspatur said: nasıl intihar ettiğini bilen var mı? Kafasına mı sıkmış, ilaç mı içmiş? kendini asmış diye okudum twitterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 intihar çok makul bir şey lan under that condition: projeksiyon yaparsın, eğer ki bugün, ilerideki tüm günlerin arasında en iyi günün olacaksa devam etmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ne yaşadığını öğrendiğinde ha, tamam bu sebeplerden ötürüyse aferin koçuma helal devam mı diyeceksin. ne yapacaksın ne yaşadığını, yine küçümseyip sınıflandırmaya çalışacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 kendini asmak ne kötü bir intihar şeklidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ben videoyu ileyemedim bi türlü nedir bu kadar yaygara koparan ne var video'da adam intihar etmiş işte size ne amk millet çıkıp BİR İNSAN İNTİHAR EDEMEZ Bİ KERE falan demiş adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 acaba ölümcül bir hastalığı falan olabilir mi. İntihar için aklıma başka geçerli bir sebep gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Anelor said: ben videoyu ileyemedim bi türlü nedir bu kadar yaygara koparan ne var video'da adam intihar etmiş işte size ne amk millet çıkıp BİR İNSAN İNTİHAR EDEMEZ Bİ KERE falan demiş adsfs adam beyaz yakalı. iş dünyasında da tanınan sevilen bir insan. Herkes biraz kendini gördü aslında. Sanırım bu kadar yayılmasının altında yatan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Sizin hayattaki tek amacınız mutlu olmak mi? Sürekli mutsuzsa intihar edebilir temalı seyler yazmışsınız da mutluluk çok overrated br sey bence genel olarak. İnsanlarin kendi hayatlarına çok büyük anlam yüklemeleri de öyle. Neye inanırsan inan su anda bu dünya hayatından daha uyi bir sey yok elinde. Belki hiç de olmayacak. Dayanamayacak duruma gelirsin başkalarının sana yaşattıklarından falan eyvallah da bu elemanın yaptığı sırf şımarıklık bence. Gider ayak kendince şovunu da yapmiş gitmiş. O videoyu çekerken biri içeri girsin ağzına iki tane vursun cok istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ginaly said: intihar çok makul bir şey lan under that condition: projeksiyon yaparsın, eğer ki bugün, ilerideki tüm günlerin arasında en iyi günün olacaksa devam etmenin anlamı yok. laf.. bugun karlie kloss yattın, ilerki günlerde sadece düz super model götürüceksin diye intahar etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar