HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eternal said: benim ister istemez tepkim adamın kendisine degil ki..banane istedigini yapsın.. Bu yancılara bitiyorum ben. Cesur adammışsın be .. Kendime gelemiyorum.. Ağlattın bizi be adam.. falan.. yoo adam cesur falan değil ve ağlatmadı. Ölümle ilgili ağlanacak milyonlarca örnek var dünyada..Onlara bakıp ağlayabilirsiniz isterseniz ve cesur insanlar görmek isterseniz yine örnekleri mevcut. Karısı hamile askerde şehit edilen bir teğmen varken, Terör uğruna sokaklarda kurşunlanarak pisi pisine ölen çor çocuk varken,insanlara sağlık vermek için kendi hayatlarından olanlar varken kimse kusura bakmasın şu vakaya falan ağlayamayız.Ağlama lüksün buna. öle izleyip geçiceksin ve kendi seçimiymiş, yakınlarına sabır diliyorum diceksin biticek. Böyle facebook ve diğer sitelerde bissürü sığırın edebiyatıyla karşılasınca artık ister istemez konuştum. Burda da konuyu görünce ve aynı örnekler burda da olunca yazdık. neyse daha fazla uzatmaya da gerek yok. edit : imlâ benim anlamadığım neden acıları yarıştırıyorsun? bir önceki postunda spoiler içinde yorumunu paylaştığın hödük de aynı haltı yapmış. gerçek acı bu deyill!!!1 gibi bir tepki neden? adamı suçluyorsunuz resmen bi yakınını terör saldırılsında kaybetmediği için, ya da kız kardeşinin bebeği hastane köşelerinde sürünmediği için. onun hayatında da intihar evresine getirecek durumlar olmuş işte, bunlar başkasına göre küçük ya da üstesinden gelebilecek şeyler olabilir ama o daha fazla devam edemeyeceğini belirtmiş. onun kotasını doldurmaya yaşadıkları yetmiş demekki. "acı yarıştıranlar" ve "öyle ölmesi olmamış, şöyle ölseymiş daha iyi olurmuş"cular bi ses kessin, intihar dinen caiz değilcilerden bile saçma görünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Hepinizin amk. Adam mutsuzmuş, ne diyor, uzun zamandır mutsuzum. İnsiyatif kullanıp buna son verecek gücü de, götü de varmış. Basmış gitmiş. Yukarıda denmiş, acı yarıştırmak esas mallık. Kimsenin ne acı çektiğini yargılamak foruma yazı yazan bebelere düşmemeli. Bu kadar konuşacak bir şey yok. Adam sıkılmış, ve gitmiş. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Public video yaparsa bunun sorumlulugunu kendisi yada yakinlari almak zorunda. Gidip yakinlarina atsaymis sadece videoyu. scorch said: 7 sayfa okumadım, okumayacağım da yanlızca söylemek istediğim şey şu. şu adamın videosuna kalkıpta ahkam kesen, attention whoreluk vs. diye kritik yapan herkesin allah belasını versin. Mehmet, eşimin tiyatro'dan sahne arkadaşıydı bir insanın tanıdığı yakınının başına gelince anlıyor bazı şeyleri, başımız sağolsun. Ailesi resmen bitap düşmüş yok öle video mu olur, yok kaldırın bunu intihara özendiriyor sataşmalarından ve videoyu kaldırdı... düşünün sevdiğiniz kişinin arkasından kalan son görüntünün toplumun siktiri boktan ukalalık uzmanlarının çekememezlikleri yüzünden ailesi bir de bunlarla uğraşmayalım diye kaldırıldı. zaten ilk aşamada kadavra vs. muhabbetlerine olmaz öyle şey mezara gömücez şeklinde tepki verilmiş sanırım (çevre ahalisinden mi yoksa belediyeden mi geldi bu baskı bilmiyorum.) bir de daha bunlarla uğraşacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 2 cümle yazıdan karakter tahlili, kişilik çözümlemesi fln yapacak kadar yüksek tonla tip var aramızda asdkjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Darqainu said: Public video yaparsa bunun sorumlulugunu kendisi yada yakinlari almak zorunda. Gidip yakinlarina atsaymis sadece videoyu. zaten adamın bir şekilde "sansasyonel gideyim" dediği belli. ve böyle public video paylaşması cidden düşüncesizce (ailesinin yaşayacaklarını düşünerek) ama adam zaten ölecek yani "üzülürlerse ekime kadar" demiş olabilir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eternal said: benim ister istemez tepkim adamın kendisine degil ki..banane istedigini yapsın.. Bu yancılara bitiyorum ben. Cesur adammışsın be .. Kendime gelemiyorum.. Ağlattın bizi be adam.. falan.. yoo adam cesur falan değil ve ağlatmadı. Ölümle ilgili ağlanacak milyonlarca örnek var dünyada..Onlara bakıp ağlayabilirsiniz isterseniz ve cesur insanlar görmek isterseniz yine örnekleri mevcut. Karısı hamile askerde şehit edilen bir teğmen varken, Terör uğruna sokaklarda kurşunlanarak pisi pisine ölen çor çocuk varken,insanlara sağlık vermek için kendi hayatlarından olanlar varken kimse kusura bakmasın şu vakaya falan ağlayamayız.Ağlama lüksün yok buna. öle izleyip geçiceksin ve kendi seçimiymiş, yakınlarına sabır diliyorum diceksin biticek. Böyle facebook ve diğer sitelerde bissürü sığırın edebiyatıyla karşılasınca artık ister istemez konuştum. Burda da konuyu görünce ve aynı örnekler burda da olunca yazdık. neyse daha fazla uzatmaya da gerek yok. edit : imlâ komik misiniz ya? herkes kendi fikrini, düşüncesini söylüyor. onların düşüncesi cesur olduğu ve ağlattı. düşüncelerine katılırsın katılmazsın, orası senin kendi muhakemendir. milletin fikirlerine "yanlış" deyip sonra kendi fikrini yazmak neyin kafası. doğru yanlış olan, normları olan bir konu mu bu? matematikten mi bahsediyorsunuz. kaç yaşınıza geldiniz hala şunları idrak edemiyorsunuz. mühendislerde oluyor genelde böyle defectler. milletin neye ağlayıp, neye ağlayamayacağına karar vermiş kendince asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Şu video yu izleyip "hmmfs adam ölmüş neyse" tepkisini koyamıyorsanız , gereksiz yere sayfalarca wot döşüyosanız , adamın attention whore luğu sizinkinin yanında sevimli kalıyo ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 interperez psikiyatri tavsiye ediyorum. belliki çözümlenmemiş birşeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 şikayete bastım geçtim ya, zerre yok zerre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Ozaman "attention whore" derim ben de scorch kusura bakmasin duygusal davranip. Bir insanin ne oldugu sana bana yakinlik derecesine gore degismez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Gidip beta oyunlara, çöplükteki konulara wot döşeyeceğine buraya yazıyorlar işte. Sana ne? Tek fark oradakileri sallamıyordun bunları kek gibi okudun. =) Ben yazana kadar mesajın uçmuş, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 abi adamın yaşadığı menstrüasyonu ve sonucu intiharını , kişiselleştirip " hmffs ölmüş" demek geçmek yere sayfalarca wot döşiyip ben daha iyi bilirim sen daha iyi bilirsin yarışına girerseniz ipne de derim ılık da derim. kickpls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Kimsenin bir şeyi kişiselleştirdiği yok neyin kafasındasınız? "Adam acı çekmiş yazık üzüldük" diyene ibne demek niye onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 lazerbulbul said: Black-ice said: https://www.facebook.com/bahriye?fref=photo profilde biraz aşağı inin. şöyle bişey var çok ilginç geldi iyi ya da kötü diye yorumlamıyorum. memetin çok yakın arkadaşı son fotosunda beraber oldugu kız galba. ama ölümünü adam sanki başka bi şehire taşınmış gibi karşılamış. çok acaip geldi ne bileyim. tepkilere de cvp vermiş fln. said: Bu notu göremeyeceksin. Pislik herif tek taraflı not mu bırakılır? Bi cevabını bekle. Videonun tamamını izlemedim. Ölmüş olman gerçeği ile gayet irite edici oluyor. Ama dinlediğim ve seni bildiğim kadarıyla, seni anladım. Hayat yine de güzeldi be Meemetim. Senin perspektifin için de uğraşırdık isteseydin. Bi de bunu dene bakalım hadi. Seni seviyorum. So long.bi "OÇ NİYE ÖLDÜN OÇ" yazmadığı kalmış. Ya adamın sevgilisinin yorumuna bak, ne adam skliyor ne sevgilisi skliyor ölümünü, diğer yurdum insanları daha çok umursayıp dert ediyorlar. Naiflikle Burjuvalıkla Bohemlik arasında gidip gelen garip doyumsuz kafa yapısı bu başka bişey değil, fazla rahat iyi şartlarda yaşayıp ufak bişeyde pes ediyor veya sıkıldım diyip bitiriyor. Nerden biliyorsun edebiyatına gerek yok anlaşılıyor işte inceleyince. Videonun yapılış amacı da iz bırakmak ve egonun ürünü, adam ölecek ne egosu değil işte, herkesin immortality gücü bir Aşil değil tabii ama bu da kendi çapında bir ilk TR için ve hatırlanacak konuşulacak. Yorumlamak size mi kaldı, nerden biliyorsun hayatını vsvs tamamen boş laflar. o zaman videoyu public koymayacak, mail atacak veya not bırakacak yakınlarına, olayı kamuya mal eden adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 facebook sayfasına koymuş zaten ekşisözlüğe bakın intahar ediyrum diye başlık açmış değil arkadaş ne sorunlusunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Black-ice said: adamı tanımıyorsun, 14 dakikalık vidyosundan da bir bok anlayamazsın. anlamış olduğunu iddia etmen artistlik yapmandan başka birşey değil. ------------------------------------------------------------ red'in yaptığı tek şey bizden (diğerlerinden daha az empati kurma yetisine sahip olup) bu olaydan bizden daha az etkilenmiş olmasını bizim duygusal olarak bu videodan etkilenmiş olmamızı gizli bir şekilde küçümseyecek şekilde kullanarak kendine prim yapmasından başka birşey değil. işin temelindeki psikoloji bu. bakın ben sizin gibi etkilenmedim çünkü seks yapıyorum, meh. Şimdi çizginin altını ve üstünü tekrar okursan kendinle çeliştiğini göreceksin. Madem öyle Sen Redin 29-30 yılını sadece buradaki mesajlarıyla nekadar tanıyorsun ki bu yargıya vardın? Herkes bişeylerden izlenim ediniyor, burası da forum, kurallar çerçevesinde yazar adam istediğini. Senin intiharlar konusundaki üzücü tecrüben bu konuda seni biraz daha hassas yapmış bence, tepkin bundan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Çok pişkin adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 mode-z kullanın abi, etenşınhor yazan adamı engelle. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 "14 dakikalık video'dan adamın ilgi orospusu olduğunu nasıl anladın" diye birine kızmakla gelip "hiç tanımadığın biri hakkında böyle konuşarak bize artistlik yapma" demek arasında dağlar kadar fark var. intihar konusunda hassasım evet ama böyle demeyin diye örnek verdim, bilip bilmeden konuşma konusu ne olursa olsun tepki gösteriyorum. takipte kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 takipteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 scorch said: 7 sayfa okumadım, okumayacağım da yanlızca söylemek istediğim şey şu. şu adamın videosuna kalkıpta ahkam kesen, attention whoreluk vs. diye kritik yapan herkesin allah belasını versin. Mehmet, eşimin tiyatro'dan sahne arkadaşıydı bir insanın tanıdığı yakınının başına gelince anlıyor bazı şeyleri, başımız sağolsun. Ailesi resmen bitap düşmüş yok öle video mu olur, yok kaldırın bunu intihara özendiriyor sataşmalarından ve videoyu kaldırdı... düşünün sevdiğiniz kişinin arkasından kalan son görüntünün toplumun siktiri boktan ukalalık uzmanlarının çekememezlikleri yüzünden ailesi bir de bunlarla uğraşmayalım diye kaldırıldı. zaten ilk aşamada kadavra vs. muhabbetlerine olmaz öyle şey mezara gömücez şeklinde tepki verilmiş sanırım (çevre ahalisinden mi yoksa belediyeden mi geldi bu baskı bilmiyorum.) bir de daha bunlarla uğraşacaklar. neyi çekememiş şunu eleştiren insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ekşideki entryi nasıl mantıklı bulabiliyosunuz abi "gazzede çocuklar ölüyorken intihar etmek" afrikada açlık varken tabağında lokma bırakma diyen anne söylemi gibi olmuş. sanki patideki herkes kendini insanlığa adamış da oradan oraya koşturuyor. herkes hayatını yaşıyor neticede. yaşadığı çağa, coğrafyaya, topluma vs sonsuz tane etkene göre şekilleniyor herkesin yaşamı. belki sizin mutlak problem olarak tanımladığınız şey de başkasının kurtuluşudur. madem ölecekti afrikaya gidip yardım organizasyonlarına katılsaydı falan filan hazır ayağa kalkmışken kumandayı da getiriver der gibi asjfh ölürken bedenini tıp fakültesine bağışlamış işte o eleştirenlerden kaçı bağışlıcak organlarını acaba. veya kaçı engelli komşusunun halini hatrını soruyor veya dernekler bağış yapıyor veya yoksul ailelere düzenli yardımda bulunuyor. bütün bunları yapıp yapmamaları da önemli değil neticede kişileri değil olayı tartışıyoruz. ama insanlar büyük laf etmeye o kadar meraklı ki her tartışmada özeleştiri yapmadan başkaları hakkında atıp tutmamaları gerektiğini hatırlatmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 niye 10 sayfa oldu bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 lazerbulbul said: Black-ice said: https://www.facebook.com/bahriye?fref=photo profilde biraz aşağı inin. şöyle bişey var çok ilginç geldi iyi ya da kötü diye yorumlamıyorum. memetin çok yakın arkadaşı son fotosunda beraber oldugu kız galba. ama ölümünü adam sanki başka bi şehire taşınmış gibi karşılamış. çok acaip geldi ne bileyim. tepkilere de cvp vermiş fln. said: Bu notu göremeyeceksin. Pislik herif tek taraflı not mu bırakılır? Bi cevabını bekle. Videonun tamamını izlemedim. Ölmüş olman gerçeği ile gayet irite edici oluyor. Ama dinlediğim ve seni bildiğim kadarıyla, seni anladım. Hayat yine de güzeldi be Meemetim. Senin perspektifin için de uğraşırdık isteseydin. Bi de bunu dene bakalım hadi. Seni seviyorum. So long.bi "OÇ NİYE ÖLDÜN OÇ" yazmadığı kalmış. Bu kızı tanıyorum ben. Tipik bir Cihangir solcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ya kardeş ben intihar edecek seviyeye gelsem. Şunu derim kendi kendime. Ulan bi dakika ya. tamam intihar edecem de. Çevrede , dünyada onlarca binlerce insan yaşamak için çırpınıyor yaşam mücadelesi veriyor , benim bu vermek istedigim hayat için şuan uğrasanlar var. O halde onlara yardım etmeye çalışayım, halim vaktim yerinde derim. Alırım tek bir sırt çantası hiç olmadı yüklerim bankaya parayı. Ben gidiyorum lan afrikaya , insanlara yardım edicem oraya bağışlarda bulunucam gönüllü çalışıcam derim yani. yoksa tabiki hepimiz bir yaşam mücadelesi veriyoruz. Kimse iyilik meleği degil. ama kendi önceliklerimiz bizi bu iyilikleri yapmaktan alıkoyuyor biraz. İş, geçim derdi, hayat kurma çabası vs vs vs .. Bunlar varken ulan ben bi gideyim afrikaya veya memleketimin fakirine fukarasına yardım edeyim diyemiyosun. Ama adam öyle bir hale gelmiş ki.. Yaşadığımı yaşadım, artık burası yeter bana ayrılan sürenin sonuna geldik.. Kimse kendi kendine bana ayrılan sürenin sonuna geldik diyemez abi. Ona hakkın yok. İster ateist ol , ister müslüman ol , ister deist ol. Devran dönüyor.Zamanın gelince yokolup gideceksin bu dünyadan. Ama buna sen değil bu hayat karar vericek. çok klasik ve basite indirgemek gerekirse anlatmaya çalıştıgım şu abi. " As you waste your breath complaining about life , someone out there is breathing their last. Appriciate what you have. " bana kimse burda "insanın ne yaşadıgını bilemessin" draması yapmasın. Vardır bir halçaresi, bunun çaresi intihar değil. İnsan intihar edemez abi. bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar