Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 abartmayın sizde örnek var diye. hadi ben external link verdim, ne bu kadar küfür vs
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bu kadar mal arkadaşın olduğuna göre... sdfsdfsfsdfsd
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 evet bi de seni zorla sahit yaziyosa, digerinin de arkadasin oldugunu bilmesine ragmen, buyuk kasinmis. gidip ben hicbirsey duymadim. bu ikisi biraz gerizekali diyip cik aradan bitsin.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 avukat arkadaşını döv dava açmasın
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Dworgian said: avukat arkadaşın sana "tanık olur musun?" diye sormalıydı. bu konuda senin şahsını ilgilendiren bir durumda sana sormadan hareket ettiği için gerçek bir arkadaşın sayılmaz bence. ben sırf bu düşüncesiz tavrından dolayı tanık olmama şansım varsa olmaz ya da diyaloğu hatırlamadığımı söyler çekilirdim. ha diğer arkadaşın da densizmiş cidden o ayrı tabii. gundelik hayatta beni tanidigi icin bana sormadan is yapabilecek samimiyettiz, muhtemelen ona guverek yapti ama burada sormasi gerekiyordu. Diger arkadasim da sevdigim bir arkadasim. Ipe goturecek adam ben gidiyim burada ve bu hic hosuma gitmiyor.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bu topak niye 4 sayfa bence bu daha komik
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 valla ben net girmem iki arkadaşımın arasına bu kadar ciddi olayda. ayıp lan o kadar basit bir küfür için dava mı açılır. öfff gerçi hakim "ne diosunuz ya" diyecek avukata da "böyle bişey için dava açacak kadar mı işsizsin" diye soracak ama olsun
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bence bu adam GERGE fake açıp gelmiş normal accsi ile utandığından
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 peki dava sonucu nolacak tazminat davası mı? o götürdüğün arkadaşın zenginmi.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 swod said: ya bir de endisem su; gerci avukat cocuga sordum yok merak etme dedi. herhangi bir davada tanik olunca o bir yerlere islenmiyormus sanirim.yuh siz 3 arkadaş birleşin ve ölün
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mal said: peki dava sonucu nolacak tazminat davası mı? o götürdüğün arkadaşın zenginmi. yok canim orta direk iste.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kermit said: bence bu adam GERGE fake açıp gelmiş normal accsi ile utandığından ahhahahahaahaha
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Dworgian said: avukat arkadaşın sana "tanık olur musun?" diye sormalıydı. bu konuda senin şahsını ilgilendiren bir durumda sana sormadan hareket ettiği için gerçek bir arkadaşın sayılmaz bence. ben sırf bu düşüncesiz tavrından dolayı tanık olmama şansım varsa olmaz ya da diyaloğu hatırlamadığımı söyler çekilirdim. ha diğer arkadaşın da densizmiş cidden o ayrı tabii. abi diğerinin densizliği < öbürünün dik kafalı olması. ha sormadan şahit yazdırdıysa ben de onu trollerim, aklınca sistemi kullanıp adamı mahkum ettirecek. adam gibi çekip konuşmak ya da kafasına 2 tane indirmek varken işsizlik yapmış.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben duymadım de geç lan işte, tanık olarak yazdılar ama o diyaloğa şahit olmadım dersin. Böyle salak bi meseleden şahit olmazdım ben.
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kermit said: bence bu adam GERGE fake açıp gelmiş normal accsi ile utandığından mükemmel tespit.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kermit said: bence bu adam GERGE fake açıp gelmiş normal accsi ile utandığından sdfdsfdsfsd
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 "roket adam" said: Ben duymadım de geç lan işte, tanık olarak yazdılar ama o diyaloğa şahit olmadım dersin. Böyle salak bi meseleden şahit olmazdım ben. hem şahit olursan siciline işlenir hocam
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Dava ne zaman ve nerede? Toplanıp gelelim, pati event olsun.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şahit olursan siciline mi işlenir? e nolcak?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Editör lan işte bu yani Güniz, direk tanıyorum artık adamı, 5 sayfa beslemişsiniz bi de.
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 çok gürültülü ortamdı bi şey duymadım de ikisi de dersini almış olur. ne avukat malı bidaha mal mal dava açar, ne de diğeri öle salak saçma küfür eder..
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 elemana sen de kufret, sana da dava acsin. Bakalim bu sefer kimi sahit yapacak?
interperez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kermit said: hukuk fakültesinde okuyan insanlar neden gerizekalı olmak zorunda şu.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: Editör lan işte bu yani Güniz, direk tanıyorum artık adamı, 5 sayfa beslemişsiniz bi de. biz böyle şeylerin olabilme ihtimaliyle besleniyoruz zaten asjdhsa hani ciddi olmuş olmamış umursayan olduğunu sanmıyorum. maksat muhabbet
Öne çıkan mesajlar